3 idei de afaceri cu care poți da lovitura

3 idei de afaceri cu care poți da lovitura

Un nou an, alte perspective, o mulțime de oportunități. Dar pentru cine vrea să le vadă. Pentru cine este deschis să le primească. Tu vrei? Ți-ar plăcea să te poți bucura de mai multă libertate financiară? Să poți gestiona un business  oriunde te-ai afla? Să nu mai fie nevoie să respecți un program de 8 ore, zi de zi, 5 zile pe săptămână, 269 de zile în medie?

Bănuind că ai răspuns afirmativ, lasă-mă să-ți explic despre ce vorbesc. Poți dezvolta un mic business care în timp se poate transforma într-unul mare. Așa cum s-a întâmplat în cazul multor antreprenori de succes din țară și din străinătate.

Dintr-o mulțime de idei de afaceri, este aproape imposibil să nu poți începe de undeva, dacă îți dorești mai mult de la viață. Dacă vrei să călătorești mai mult, să fii mai sănătos, să te simți mai împlinit. Poate te întrebi în acest moment, ce legătură are sănătatea cu business-ul? Păi are. Un venit mai mare te poate ajuta să mănânci mai sănătos.

Să trecem la ce ne interesează mai mult și să-ți dezvăluim 3 idei de afaceri la care te poți gândi să le dezvolți. Ce spui? Rămâi să citești despre ce afaceri vorbim?

3 idei de afaceri profitabile

Iată doar 3 idei de afaceri pentru tine. Analizează-le și vezi ce ți s-ar potrivi.

Oferă servicii de curățenie pentru comunitatea ta

Petrecem poate 10-12-14 ore la muncă, iar când ajungem acasă trebuie să ne apucăm de curățenie, de teme cu cei mici, de gătit. Sau poate suntem înscriși la un curs care ne solicită zilnic sau câteva ore la 2-3 zile. Mai trebuie să mergem și la diferite programări, la medic, cosmetician etc. Și atunci, când apare cineva și ne spune că poate prelua unele sarcini anevoioase în schimbul a câteva sute de lei, să zicem, pare a fi o mană cerească.

Da, serviciile de curățenie pot fi o binecuvântare pentru multe mămici și tătici, deopotrivă. Dar și pentru tinerii care nu au copii, dar vor să petreacă mai mult timp cu perfecționarea și învățarea de noi abilități.

Și aici poți interveni tu cu servicii de curățenie la domiciliu. Ai nevoie de o firmă, materiale pentru curățenie, un angajat sau doi pentru început și de promovare. Dacă totul decurge bine, poți crește business-ul.

Care este talentul tău? Dar pasiunea?

Știm că sunt multe persoane care nu-și cunosc talentele. Nu știu ce pot face bine de tot. Da, ai citit corect. Nu confunda jobul cu talentul sau cu pasiunea, pentru că deseori se întâmplă să facem ce nu ne dorim. Pot să treacă ani până când ne descoperim adevăratul talent sau pasiune. Sperăm că tu știi care îți sunt.

Gândește-te ce îți place să faci și la ce te pricepi bine de tot. Normal ar fi să fie unul și același lucru. Dar dacă nu este, dacă e doar pasiune investește în cursuri și dezvoltă-ți un business din asta.

Știi să cânți? Caută un studio sau o formație cu care să cânți la nunți. Știi să pictezi? Dezvoltă un business din asta. Cunoști o limbă străină? Perfect. Poți fi translator liber profesionist. Acestea sunt doar câteva exemple ca să îți dai seama despre ce vorbim.

Deschide un magazin online cu cafea

Fiind o industrie de miliarde de dolari, cafeaua este în topul celor mai consumate băuturi din lume. Dar atenție. Consumatorii devin din ce în ce mai selectivi. Nu se mai mulțumesc cu acele pachete vidate din magazin. Vor cafea de specialitate și îi înțelegem perfect. Vor cafea de cea mai bună calitate, chiar dacă plătesc mai mult, pentru că mirosul, aroma și gustul sunt incomparabile.

De aceea, această idee de business poate fi o alegere potrivită, pentru că poți ajunge oriunde în lume cu produsele tale, stând acasă. Este adevărat că ai nevoie să închei contracte cu furnizori serioși, de buget pentru site și promovare, pentru produse, și neapărat de elemente de diferențiere, pentru că este uriașă concurența.

Vrei să citești despre multe alte idei de afaceri? Prepară-ți o cafea și intră pe blogul edukiwi.ro. Nu uita de pix și agendă, să-ți notezi cu ce crezi că ai rezona.

0 Shares:
You May Also Like