Ce sunt și cum funcționează cardurile de credit Crypto?

Ce sunt și cum funcționează cardurile de credit Crypto

Astăzi, criptomoneda a devenit mai populară decât acțiunile în rândul investitorilor din Marea Britanie. La urma urmei, a fost un subiect constant de conversație în lumea financiară, iar acum, chiar și industria cardurilor de credit dorește să facă parte din noutăți prin recompensarea clienților cu monede digitale.

Întrebarea acum este: ar trebui să obțineți un card de credit Crypto? Citiți mai departe pentru a obține răspunsul corect informat!

Ce este un card de credit Crypto?

Practic, un card de credit Crypto folosește o metodă de plată în stil stimulativ, care oferă utilizatorilor criptomonede ca recompense.

Similar cardurilor de credit cu recompense tradiționale, acest card este, de asemenea, acceptat de cele mai mari rețele de procesare a plăților din lume, Visa și Mastercard, astfel încât să il puteți utiliza oriunde în lume.

În afară de entuziaștii Crypto, această inovație este perfectă pentru cei care doresc să încerce criptomoneda, dar care nu au resursele necesare pentru a intra pe piață încă. Mai mult, din moment ce valoarea criptomonedelor continuă să crească, recompensele sunt foarte tentante.

Cum functioneazã?

Un card de credit Crypto funcționează la fel ca orice alt tip de card de credit. Folosiți cardul pentru cumpărături și veți fi eligibil pentru a câștiga recompense. În loc de reduceri, cardul dvs. vă va ajuta să câștigați și să răscumpărați criptomonede.

Din primăvara acestui an, Visa și compania de tehnologie financiară BlockFi au lansat Bitcoin Rewards Credit Card, primul card de credit care oferă recompense de tip Crypto, tuturor rezidenților SUA, cu excepția celor din New York.

Deținătorii de carduri vor primi o rambursare de 1,5% la toate achizițiile, care vor fi apoi convertite automat în Bitcoin și stocate într-un cont BlockFi. Fondurile criptografice pot fi cheltuite, retrase și tranzacționate după cum doresc utilizatorii.

Cu toate acestea, această recompensă nu vine cu ușurință! Acest card de recompense Crypto are, de asemenea, o parte echitabilă a taxelor, iar unele dintre ele ar putea varia, deoarece aceasta este o dezvoltare foarte nouă.

Cu cardurile tradiționale, un ghid pentru comisioanele cardurilor de credit de la Petal subliniază că băncile percep adesea comisioane de configurare a contului și comisioane anuale, în afară de comisioane pentru tranzacții externe și plăți întârziate. Acestea sunt plătite în plus față de dobânzile percepute la achizițiile pe care le efectuați cu cardul dvs. de credit.

Cu cardurile de credit Crypto, taxele anuale pot fi compensate, dar, din nou, acest lucru depinde de companie. Cu cardul de credit Bitcoin Rewards, utilizatorii trebuie să plătească o taxă anuală de 200 USD (144 GBP), dar se poate renunța la acest lucru în primul an dacă câștigă 250 USD (180 GBP) în bitcoin și cheltuiesc minimum 3.000 USD (2.160 GBP) în primele trei luni ca titular al cardului.

Dar dacă doriți să vă extindeți portofoliul de criptomonede, puteți consulta ofertele de pe cardul de credit Tomo, unde utilizatorii pot alege între Bitcoin, Ethereum și Litecoin, pentru recompensele lor și le pot răscumpăra 28 de zile după ce au plătit integral cotizațiile lunare. Dar, în afară de abonament și taxele anuale, asigurați-vă că verificați taxele pentru valorificarea criptomonedei.

Ai nevoie de asa ceva?

Cardurile de credit Crypto oferă o modalitate ușoară de a începe utilizarea criptomonedelor, eliminând bătăile de cap cu schimbul valutar și taxele suplimentare. Acesta poate fi începutul investițiilor dvs., deoarece ascundeți criptomonedele fără să vă gândiți prea mult la asta.

În timp, aceste recompense pot crește în valoare, mai ales că piața criptografică continuă să crească.

Pe de altă parte, sistemul de recompense nu este tocmai stabil, criptomoneda fiind volatilă. De asemenea, puteți pierde controlul asupra lor  atunci când efectuați o achiziție. Spuneți, ați urmărit o achiziție criptografică și este apreciată în prezent la un nivel ridicat, dar până când ați câștigat recompensele, prețul a scăzut deja. Ca urmare, ați cheltuit mai mult, dar ați primit mai puțin.

Ca să nu mai vorbim ca deși puteți cumpăra unele produse și servicii cu criptomonedele dvs., aceste recompense nu pot fi cheltuite imediat. Încă trebuie să convertiți aceste recompense criptografice în dolari, astfel încât să le puteți cheltui. În cele din urmă, deși Bitcoin a ajuns la popularitate ca sistem descentralizat, nu poți fi niciodată prea sigur cu privire la anonimatul său.

Deci, ar trebui să obțineți un card de credit?

Depinde în totalitate de dvs. – dar nu uitați că puteți alege totuși între cardurile de credit tradiționale sau Crypto. Evaluează-ți mai întâi situația financiară și cercetează-ți interesele. Dacă alegeți să obțineți un card de credit criptografic, asigurați-vă că citiți cat mai mult despre ale și acceptați că riscul face parte din decizia dvs.

Dar dacă alegeți să rămâneți cu cardurile de credit tradiționale, reamintiți-vă să cheltuiți cu înțelepciune și efectuați întotdeauna plățile. În acest fel, te răsplătești și pe termen lung.

Trebuie specificat ca aceste carduri de credit de tip Crypto pot fi folosite si numai electronic, fara prezenta fizica. Cu alte cuvinte le puteti folosi folosind telefonul dumneavoastra mobil. De aceea sfatul nostrum este sa aveti mare grija de device-ul dumneavoastra mobil, posibil sa ii cumparati si un geam sticla protectie telefon.

0 Shares:
You May Also Like