Cele mai importante motive pentru care sa te inscrii la cursuri de engleza si de ce este engleza atat de cautata?

Cele mai importante motive pentru care sa te inscrii la cursuri de engleza si de ce este engleza atat de cautata?

In zilele noastre, ai nevoie de un minim de o limba straina cunoscuta si nu doar pentru ca ai nevoie la job de ea, ci si pentru ca te ajuta pe tine in diferite situatii. Cea mai utilizata limba la nivel mondial este engleza, asa ca pe aceasta ne vom focusa si noi in articolul urmator.

Poti lua cursuri engleza Ilsc.ro de la specialisti in domeniu, gata pregatiti sa iti arate frumoasa lume a unei limbi straine si pentru a te face intr-un timp scurt sa te descurci sa porti un minim de conversatie in aceasta limba. Pe parcurs ce vei avansa, vei observa cum devine din ce in ce mai usor sa vorbesti in engleza si vei intelege mult mai bine un film, fara sa citesti traducerea, evident!

Cine poate face cursuri engleza?

Cine vrea si isi doreste sa stapaneasca o limba straina. Copiii de la 3 ani si pana la adulti si varstnici, cu totii sunt bineveniti atunci cand isi doresc sa invete. Cursurile se practica online si sunt usor de asimilat. Preturile sunt perfecte pentu orice buzunar. Se vor sustine examene, la fel ca la scoala, pentru a observa mai bine daca, cursantul a facut progrese in invatarea limbii engleze.

La ce te ajuta o limba straina, engleza in special?

O limba straina precum engleza, este necesara pe tot parcursul vietii si aici nu ne referim doar la un job mai bine platit ci si la situatii cu care ne vom intalni si pe care le vom gestiona mult mai bine daca stim o limba straina. Situatii cand ai nevoie de engleza:

– Esti in vacanta, inafara tarii si binenteles trebuie sa comunici cu personalul hotelier iar limba de comunicare la nivel international este… engleza. Daca vei alege cursuri engleza, cu siguranta vei face fata oricui oriunde, pentru ca vei stapani foarte bine limba si te vei descurca de minune, cu o mare incredere in tine.

– La job; atunci cand majoritatea companiilor de top, cer o limba straina cunoscuta… binenteles, de obicei se cere engleza. E necesar sa o cunosti daca lucrezi intr-o companie straina, pentru ca vei lucra alaturi de alte nationalitati si este nevoie sa comunici cu ei in… engleza, evident.

Oricand, oriunde poate sa apara un moment, o situatie cand engleza te poate ajuta, asa ca nu ezita si f a niste cursuri engleza. Daca esti ambitios si iti doresti sa stapanesti la perfectie aceasta limba, totul ti se va parea usor si te vei intreba de ce nu ai indraznit mai devreme sa faci acest lucru. O limba straina este buna oricand, indiferent de varsta sau statutul pe care il ai, indiferent de situtia financiara sau orice alt lucru… O limba straina precum engleza este o necesitate in zilele noastre si te poate ajuta la nevoie.

Alege si tu pentru tine sau pentru copilul tau sa cunoasca o limba straina cum este engleza si cu siguranta vei fi multumit/a de alegerea facuta! Inca de la prima sedinta, rezultatele se vor vedea!

De ce este engleza o limba usor de invatat?

Cred ca este foarte interesant sa poti folosi orice substantiv in limba engleza si sa fii 100% sigur ca stii ca nu poti gresi nimic in ceea ce priveste genul sau, pur si simplu pentru ca nu exista un gen!

Dupa cum probabil stiti deja, substantivele in limba engleza nu apar in genuri specifice – nu exista genul feminin, masculin sau neutru care sa faciliteze memorarea si utilizarea oricarui nou nume englezesc.

Chiar daca urasti verbele neregulate in engleza, trebuie sa recunosti ca este destul de simplu sa conjugi ORICE verb pentru persoana respectiva! Verbul ramane acelasi, cu exceptia persoanei a treia singular, unde obtine o desinenta care este „-s” sau „-es” – pur si simplu nu poate fi mai simplu decat atat!

Si intorcandu-ma la verbe neregulate – nu voi nega ca este nevoie de ceva munca pentru a le face fata, dar veti fi surprinsi sa aflati cate dintre ele nu sunt de fapt folosite in viata reala! Cea mai mare parte a tabelului verbal neregulat este in cea mai mare parte irelevanta pentru utilizatorul mediu englez, asa ca nu va pierdeti timpul.

Cand vine vorba de declinarea substantivelor englezesti, singurul lucru de care trebuie sa tineti cont este ca cazul posesiv cere un apostrof si litera „s” atasata la sfarsit.

In afara de asta, TOATE substantivele in limba engleza raman neatinse indiferent de cazul gramatical si personal mi se pare foarte util, deoarece poti fi sigur ca nu poti sa gresesti nimic atunci cand folosesti un substantiv intr-o propozitie. яндекс

Destul de sigur, trebuie sa folositi prepozitiile corecte (at, to, in, on, with, under etc.) care sunt indicative ale cazului gramatical in engleza, dar pentru mine este mult mai usor decat declinarea substantivului propriu-zis!

Singurele articole folosite sunt „a” sau „an” nedefinit si „the” si sunt folosite cu TOATE substantivele englezesti. Fara exceptii aici! Si pentru cei  care se plang de cat de dificil este sa stiti cand sa folositi articolul definit, nedefinit si the – permiteti-mi sa va spun ca aceasta dificultate este doar una aparenta.

0 Shares:
You May Also Like