Top 4 cele mai bune alegeri pentru amenajarea unei băi de dimensiuni mici

Top 4 cele mai bune alegeri pentru amenajarea unei băi de dimensiuni mici

Amenajările și renovările sunt activități care trebuie realizate periodic. Factorii care influențează această necesitate sunt diverși. De exemplu, o renovare poate fi necesară deoarece calitatea unor obiecte de mobilier sau finisaje nu mai este cea dorită. De asemenea,  o renovare poate fi  urmarea faptului că o încăpere nu mai are aspectul dorit. Indiferent de motiv, acestea trebuie realizate periodic pentru ca întreaga locuință să rămână mereu la un nivel ridicat de confort și siguranță.

Cele mai bune decizii pentru baia ta de dimensiuni mici

         Atunci când ți-ai construit casa sau ai achiziționat un apartament nu au avut chiar toate încăperile dimensiunile dorite. Poate pentru un living mai mare sau un spațiu în plus de depozitare ai preferat să mai renunți la câțiva metri din baie. Totuși, chiar dacă dimensiunea acestei camera nu este generoasă, nu înseamnă că nu poți profita la maxim de spațiul pe care îl ai la dispoziție. Acum că îți propui să o renovezi pe placul tău trebuie să te asiguri că iei cele mai bune decizii în acest sens.

  1.   Duș walk-in

Cel mai important aspect pe care trebuie să îl ai în vedere este folosirea cât mai eficientă a spațiului. O cabină de duș clasică sau o vană îți vor ocupa mult spațiu degeaba. De aceea, variantă de duș walk-in este cea mai potrivită pentru o baie de dimensiuni mici. Aceasta nu necesită decât un perete de sticlă și o ușă care să permită intrarea rapidă în spațiul propriu-zis al dușului. De asemenea, estetic vorbind această variantă este mai plăcută la vedere și mai elegantă.

  1.   Calorifer port prosop

Deciziile influențate de spațiu nu trebuie să se oprească la duș, ci acestea trebuie luate și în privința celorlalte elemente ale încăperii. De exemplu, un calorifer normal nu este tocmai o alegere potrivită. Dimensiunile acestuia trebuie reduse, fapt ce te va obliga să folosești unul de dimensiuni mici care nu va fi atât de eficient. De asemenea, forma clasică va ocupa mult spațiu pe care l-ai putea folosi pentru altceva. De aceea, cea mai bună alegere pentru băile de dimensiuni mici sunt caloriferele de baie de pe shop-einstal.ro, site care îți oferă o multitudine de produse de calitate superioară. Acestea sunt calorifere de tip port prosop, poziționate pe verticală, nu pe orizontală. Forma lor este potrivită pentru baia ta, iar pe site vei găsi diferite dimensiuni din care poți alege. Un alt avantaj al acestui tip de calorifer este că poți usca prosoapele pe el.

  1.   Rafturi și dulapuri suspendate

Dimensiunile reduse ale băii nu te ajută să te bucuri de prea multe spații de depozitare. Totuși, trebuie să ai locuri în care să poți păstra liniștit produsele de îngrijire corporală. Pentru încăperile de dimensiuni mici cele mai bune opțiuni sunt rafturile sau unele dulapuri suspendate.

  1.   O ușă cu oglindă

Baia este încăperea în care te îngrijești de corpul tău. Pentru că spațiul nu este prea generos, o ușă cu oglindă poate fi o alegere utilă. Aceasta poate fi folosită, printre altele, pentru verificarea ținutei pe care o alegi pentru ziua respectivă.

Așadar, dimensiunile băii tale nu trebuie să fie un impediment, ci un factor care să te îndemne să iei cele mai bune decizii.

Sursă foto: unsplash.com

0 Shares:
You May Also Like