4 lucruri de știut despre instalarea piscinelor primăvara

Primăvara este momentul în care toată natura renaște. Plantele revin la viață. Păsările ciripesc. Și oamenii simt nevoia să construiască ceva nou sau să își renoveze locuința.

Pentru mulți proprietari de case, acesta este momentul în care conștientizează că își doresc o piscină și că o vor gata până la vară.  Deși nu este cea mai inspirată perioadă pentru o constructie piscina din beton, există și avantaje dacă alegi acest anotimp pentru a-ți îmbunătăți curtea din spate.

Fie că ai contemplat toată iarna la piscina ideală și ai toate detaliile puse la punct pentru a te apuca de treabă, sau te-a izbit acest gând într-o dimineață când priveai natura cum renaște, iată câteva lucruri pe care ar trebui să le cunoști înainte de a lua decizia finală.

1.Avantaj: Poți beneficia de cele mai noi produse

Iarna și primăvara sunt anotimpurile în care multe produse pentru piscină apar pe piață, inclusiv noi modele de forme pentru piscinele din fibră de sticlă, produse de curățat, pompe, sisteme automate de încălzire și filtrare și așa mai departe. Este, de asemenea, un moment în care o mulțime de tendințe pentru anul cel nou sunt puse în practică. Dacă să fii la curent cu moda și să achiziționezi doar echipamente de top reprezintă o prioritate pentru tine, atunci primăvara este sezonul ideal să-ți construiești piscina de vis.

Pentru vânătorii de reduceri, poate fi, de asemenea, un moment bun pentru a găsi oferte, deoarece furnizorii de piscine încearcă să-și golească inventarul de modele mai vechi pentru a face loc celor noi.

2.Dezavantaj: Programul constructorilor începe să se aglomereze.

Aceasta este perioada anului în care antreprenorii încep să primească tot mai multe cereri de a construi. Și nu doar firmele care fac piscine, ci tot ce ține de construcțiile în aer liber, deoarece vremea devine favorabilă pentru asemenea acțiuni. Legea cererii și ofertei ne spune faptul că este posibil să trebuiască să plătești mai mult pentru serviciile constructorilor de piscine de elită primăvara decât în ​​alte perioade ale anului. Desigur, există întotdeauna constructori cu prețuri reduse, dar ar fi bine să te interesezi la mai multe firme de profil pentru a-ți face o idee despre prețul cel mai bun pe care l-ai putea plăti care să îți asigure și calitate.

3.Dezavantaj: Ploaia și noroiul pot complica lucrurile.

În multe părți ale țării, ploile de primăvară și topirea zăpezii pot produce o mizerie de nedescris în curtea din spate. Adaugă acestui decor utilaje care sapă, mult pământ scos de la locul lui, oameni care se agită peste tot și cred că îți imaginezi cam ce peisaj vei avea în spatele casei. Vremea rea ​​poate, de asemenea, să prelungească durata de construcție, deoarece, pe anumite condiții meteo oamenii nu vor lucra, iar programul va fi dat peste cap.

4.Avantaj: Piscina ta va fi gata pentru vară!

Sigur, construcția unei piscine pe timp de toamnă sau de iarnă prezintă multe avantaje, dar are un mare minus și anume că după ce este gata mai trebuie să aștepți încă mult timp până te vei putea bălăci în ea. La celălalt capăt, construcția pe timpul verii îți permite să utilizezi piscina imediat, dar îți transformă curtea din spate într-o zonă de construcție în timpul sezonului de grătare. Exceptând  ceilalți factori, primăvara este momentul ideal în care să construiești o piscină, având garanția că nu mai ai de așteptat decât puțin până o vei putea utiliza și ai o vară întreagă la dispoziție să profiți de noul loc de distracție.

După cum poți vedea, există avantaje și dezavantaje pentru orice perioadă, astfel încât rămâne la latitudinea ta când decizi să îți construiești o piscină.

0 Shares:
You May Also Like