Ce suveniruri poți trimite acasă din Anglia

Ce suveniruri poți trimite acasă din Anglia

Atunci când vizitezi Anglia, este obișnuit să cauți suveniruri pentru a le aduce acasă sau pentru a le trimite celor dragi. Anglia oferă o varietate bogată de suveniruri, reflectând istoria, cultura și tradițiile acestei țări.

 1. Ceai englezesc

Ceaiul este un simbol iconic al Angliei și poate fi un suvenir minunat. Poți alege dintre o varietate de ceaiuri englezești, cum ar fi Earl Grey, English Breakfast sau ceaiurile de la branduri renumite precum Twinings. Pachetele de ceai sau seturile de cadouri cu ceai și cești sunt opțiuni populare. Firmele de transport persoane Romania Anglia asigură și transport de colete.

 1. Magneți de frigider și brelocuri

Magneții de frigider și brelocurile sunt suveniruri mici și ușor de transportat. Acestea pot avea diverse design-uri, inclusiv imagini cu monumente celebre, steagul Regatului Unit sau alte motive englezești.

 1. Produse din lână de oaie

Anglia este renumită pentru producția de lână de oaie de înaltă calitate. Puloverele, fularele, mănușile și pălăriile din lână de oaie sunt suveniruri călduroase și autentice.

 1. Porțelan și ceramică

Anglia este cunoscută pentru ceramica sa fină și porțelanul de calitate. Poți cumpăra căni, farfurii, veselă sau alte obiecte decorative din porțelan sau ceramică cu modele tradiționale englezești, cum ar fi cele de la Wedgwood sau Royal Doulton.

 1. Suveniruri cu tematică regală

Regatul Unit are o familie regală bogată în istorie. Suvenirurile cu tematică regală, cum ar fi cărți poștale, șosete sau tricouri cu imagini ale reginei sau ale altor membri ai familiei regale, sunt populare printre turiști.

 1. Miniaturi de autobuz cu etaj dublu sau taxiuri negre

Autobuzele cu etaj dublu și taxiurile negre sunt icoane ale orașului Londra. Poți cumpăra miniaturi ale acestor vehicule sau alte obiecte decorative cu această tematică.

 1. Produse de cofetărie engleză

Dacă îți plac dulciurile, poți cumpăra produse de cofetărie engleză, cum ar fi ciocolată Cadbury, batoane de ciocolată Yorkie sau biscuiți Digestive. Acestea fac suveniruri gustoase și potrivite pentru a împărți cu prietenii și familia.

 1. Bibelouri și obiecte decorative

Obiectele decorative precum bibelourile, statuetele sau tablourile cu motive englezești pot adăuga un strop de eleganță și stil casei tale sau a celor dragi.

 1. Articole din piele

Anglia este cunoscută pentru producția de articole din piele de înaltă calitate, cum ar fi gențile, curelele sau portofelele. Acestea pot fi suveniruri durabile și funcționale.

 1. Produse din lavandă

Anglia are culturi de lavandă pitorești, iar produsele din lavandă, cum ar fi săpunurile, uleiurile esențiale sau saculeții parfumați, sunt suveniruri cu arome relaxante.

 1. Puzzle-uri și jocuri de societate englezești

Dacă călătorești cu copiii sau către cineva care iubește jocurile, poți alege puzzle-uri cu imagini ale orașelor engleze sau jocuri de societate clasice englezești.

 1. Ghiduri de călătorie și cărți

Ghidurile de călătorie și cărțile despre istoria și cultura Angliei sunt suveniruri educative și utile pentru a explora mai în profunzime această țară minunată.

Anglia oferă o gamă variată de suveniruri care pot aduce o bucată din frumusețea și cultura acestei țări acasă sau celor dragi. De la tradiționalul ceai englezesc la produse de cofetărie, ceramica fină și multe altele, există suveniruri pentru toate gusturile și preferințele. Alegerea suvenirurilor poate fi o modalitate minunată de a păstra amintiri ale călătoriei tale și de a împărtăși experiența cu ceilalți.

0 Shares:
You May Also Like