Cum se indeparteaza lacul semipermanent?

Cum se indeparteaza lacul semipermanent?

Lacul semipermanent este o mica revolutie pentru cei care nu gasesc niciodata timp sa isi refaca manichiura. Intr-adevar, un lac clasic se deterioreaza cu cea mai mica ocazie si se poate duce dupa doar 2 zile, cand ai noroc.

Tehnologia in cosmetica a evoluat mult in ultimii ani, astfel ca unghiile tale pot arata impecabil daca vei folosi anumite lacuri de unghii, dar si ustensile: lampi UV, polizoare cu diferite capete de frezare, de la cele mai fine la cele mai dure, cum ar fi un  bit freza din titan dur, T265. Astfel, cu lacul de unghii semipermanent, nu trebuie sa iti faci griji, cu exceptia cazului in care este vorba de indepartare.

Lac semipermanent: ce este?

Acesta este un lac de unghii cu gel acrilic. Aceasta compozitie ii permite sa ramana pe loc fara sa se descuameze sau sa se intinda timp de aproape 3 saptamani.

Are aceeasi textura ca o oja clasica.

Esteticianele de salon urmeaza pasii necesari pentru o manichiura, incepand cu pregatirea unghiilor, pilirea, curatarea si impingerea cuticulelor inapoi.

Odata pregatite, unghiile primesc o baza pentru a le fortifica si trec sub o lampa UV .

Cand baza este uscata, doua straturi de lac se aplica, cu un timp de uscare intre ele.

In cele din urma, se aplica si un strat protector si se usuca sub o lampa UV.

Toti acesti pasi dureaza putin, deoarece dureaza aproape 30 de minute in total.

Rezultat : unghiile sunt perfect ingrijite si lacuite fara a fi nevoie de retusuri timp de aproape 3 saptamani.

Lac semipermanent: cum sa-l indepartezi?

Timp de doua sau trei saptamani frumoase, iti poti admira asadar mainile frumoase cu unghii colorate si curate… pana cand vrei sa iti schimbi culoarea sau pur si simplu sa pui niste lac. Chiar daca nu se descuameaza, unghiile cresc si ajung sa creeze un spatiu „gol” inestetic.

Acest tip de manichiura nu face indepartarea ojei foarte usoara.

Exista o metoda pe care trebuie sa o stii sa faci asta in regulile artei, fara a-ti rupe unghiile.

Cea mai simpla, dar este si cea mai scumpa solutie, este sa te intorci la un centru de cosmetica. O cosmeticiana va cunoaste perfect pasii care trebuie efectuati, cu blandete, pentru a avea unghii naturale curate si stralucitoare .

Primul pas este protejarea pielii din jurul unghiei cu un ulei protector, apoi lustruirea unghiilor.

Acestea sunt apoi rulate in bumbac inmuiat in solvent de acetona si apoi in folie de aluminiu. Se tin astfel invelite un sfert de ora.

Cand aluminiul si bumbacul sunt indepartate, unghiile si-au pierdut lacul, si este necesar sa mai astepti putin pentru a le putea pili si pentru ca acestea sa-si recapete un aspect normal.

O alta solutie este sa cumperi o trusa care poate fi gasita in institutele care practica aplicarea lacului semipermanent, sau sa iei un solvent bogat in acetona, bumbac si folie de aluminiu, si sa-l scoti singur acasa urmand pasii practicati in institut.

Si mai presus de toate, trebuie sa reusesti sa te abtii de la zgarierea lacului, deoarece slabeste unghiile.

0 Shares:
You May Also Like