Ești gata să te transformi într-un șofer de curse vintage?

hot_rod_fun

Ai visat mereu să conduci o mașinărie retro, cu vântul în păr și adrenalina pompând prin vene? Acum e șansa ta! Experimentează un tur cu mașinuțele Hot Rod Fun, o aventură unică între Brașov și Poiana Brașov. Pregătește-te pentru o călătorie plină de zâmbete, adrenalină și priveliști spectaculoase.

O mașinuță ca o jucărie, o experiență ca o cursă

Imaginează-ți o mașinărie micuță, colorată, cu un design vintage care te face să te simți ca un star de film din anii ’50. Urcă la volanul “bolidului” tău , pune-ți casca de curse și pregătește-te pentru o experiență de neuitat. Motorul bubuie, adrenalina crește, iar tu te transformi instantaneu într-un mic șofer de curse.

Traseul: Aventură cu priveliști

Turul cu Hot Rod Fun te poartă pe un traseu de aproximativ 60 de minute, pornind din Poiana Brașov și coborând spre centrul vechi al Brașovului. Vei străbate drumuri șerpuite, cu pante abrupte și viraje palpitante, în timp ce admiri priveliști de poveste. Admiră panorama munților Carpați, acoperiți de verdeață sau de zăpadă, în funcție de anotimp. Descoperă frumusețea arhitecturii brașovene, cu clădirile sale vechi și colorate.

Mai mult decât o plimbare, o aventură de neuitat

Turul cu Hot Rod Fun nu este o simplă plimbare, ci o experiență completă. Vei fi acompaniat de un ghid experimentat pentru a fi in perfecta siguranta in permanenta si te vei bucura de atmosfera prietenoasă și energică a grupului, vei face fotografii spectaculoase și vei crea amintiri de neuitat.

Bonus: De ce să alegi Hot Rod Fun?

 • E unic: Nu ai de unde să mai experimentezi așa ceva în România!
 • E distractiv: Adrenalină, zâmbete și voie bună garantate.
 • E un cadou perfect: Surprinde-ți prietenii sau familia cu o experiență inedită!

Ce te așteaptă:

 • Un tur ghidat de aproximativ o oră cu faimoasele mașinuțe Wenckstern.
 • O călătorie aventuroasă din Poiana Brașov până în centrul vechi al orașului Brasov și înapoi.
 • Un ghid experimentat care te va ține în priză și te va conduce pe drumuri sigure.
 • Distracție pură, adrenalină la maxim și o experiență de neuitat!

Detalii tehnice (pentru cei curioși):

 • Motor de 170 cmc, 15 CP, suficient pentru a te propulsa cu viteză maximă de 90 km/h.
 • Rezervor de 4.5 litri, suficient pentru a te bucura de o plimbare lungă și energică.
 • Caroserie din fibră de sticlă, ușoară ca o pană (doar 150 kg!), pentru o manevrabilitate impecabilă.
 • Consum economic de 3 litri la 100 km, ca să te bucuri de aventură fără griji.

Povestea din spatele mașinuțelor:

Totul a pornit de la visul a doi frați, Wenckstern, care și-au dorit să creeze ceva unic și distractiv. Au pus la cale un concept original, Hot Rod Fun, și au dat naștere acestor mașinuțe simpatice.

Primul vehicul a apărut pe străzile din Hamburg în 2010, după o colaborare strânsă cu experți TÜV Nord. De atunci, peste 400 de mașinuțe au fost fabricate, aducând bucurie pasionaților din toată Europa. Conceptul a fost premiat de nenumărate ori, iar în 2019 a ajuns și în România!

Ești gata de o aventură memorabilă? Alege Hot Rod Fun și pregătește-te pentru o experiență plină de adrenalină, voie bună și peisaje de poveste! Rezervă-ți un loc la Hot Rod Fun tur ghidat la munte și pregătește-te pentru o experiență unică, care îți va umple sufletul de bucurie și adrenalină. Lasă-te purtat de magia drumului și descoperă frumusețea Brașovului într-un mod inedit și memorabil.

0 Shares:
You May Also Like