3 greseli pe care le poti face atunci cand lansezi un blog in serviciul de web hosting

Web hosting
Web hosting

Lansarea unui blog pe un server de web hosting nu este un proces atat de simplu precum pare la prima vedere. Aceasta activitate se realizeaza in mai multe etape, fiind foarte usor sa faci greseli pe parcurs. Iata 3 dintre cele mai comune si cum sa le eviti!

Alegi compania de gazduire nepotrivita

Desi pe internet exista nenumarati furnizori de hosting, serviciile acestora nu sunt intotdeauna calitative. Astfel, te poti trezi oricand ca website-ul tau se misca lent si nu dispune de toate masurile de securitate necesare pentru a face fata atacurilor cibernetice.

Pentru a preveni ambele evenimente, este necesar sa te documentezi din timp despre fiecare brand si sa verifici care au fost rezultatele clientilor din trecut. Companiile noi sau cele care fac promisiuni false se pot intalni la tot pasul, iar tu vei fi afectat daca iei decizia nepotrivita.

Asigura-te ca alegi un brand de web hosting din Romania, care sa ofere uptime de 99,99% si spatiu de disc SSD. Toate aceste caracteristici garanteaza timpi de raspuns rapizi si o perioada de activitate crescuta. Un alt criteriu pe care trebuie sa-l verifici este suportul tehnic. Indiferent cate cunostinte detii despre website-uri, exista sanse sa intampini erori pe care nu le vei putea depasi singur.

Pentru a trece prin acest scenariu mai usor, cel mai bine ar fi sa ai pe cineva care sa-ti fie alaturi. Suportul tehnic este adesea oferit printr-un sistem pe tichete, insa cel mai rapid s-a dovedit a fi cel pe live chat. In ambele cazuri, poti alege un brand care ofera acest serviciu 24/7. In acest mod, chiar si evenimentele neprevazute din timpul noptii vor putea fi depasite mai usor.

Nu investesti bani in design

Un blog creat pe WordPress pe serverul de web hosting poate fi pornit cu o tema gratuita. Cu toate acestea, aspectul pe care-l va avea website-ul va fi foarte similar cu altele si nu vei reusi sa iesi in evidenta. Pe langa asta, temele care nu costa nimic ofera o gama de functii limitate si nu au parte de suport.

Din fericire, poti rezolva aceste inconveniente investind 50$ intr-o tema premium si alti 10-20$ intr-un logo. Cu ajutorul ambelor elemente, vei reusi sa-ti construiesti o imagine solida si vei lasa o impresie placuta vizitatorilor. In momentul actual nu este inca necesar sa apelezi la un designer, deoarece o investitie mare nu garanteaza popularitate. De aceea, cel mai bine ar fi sa uiti de aceasta idee si sa te concentrezi pe ceea ce este cel mai important. PVC pripučiamos guminės valtys gera kaina čia

Nu ai un plan de promovare

Inainte de a te apuca sa scrii primele articole, ar fi bine sa ai un plan elaborat de promovare. Acesta este necesar pentru a putea atrage vizitatori pe serverul de web hosting si pentru a-ti putea construi o lista de email cu persoane interesate de ceea ce oferi.

In cazul in care nu te ocupi de partea de marketing, sunt sanse mari sa nu atragi niciodata cititori si sa nu poti monetiza continutul. Asadar, stabileste din timp care sunt mediile in care vei fi prezent si cum ai de gand sa te faci remarcat.

Incepe cu o singura sursa, cum ar fi Facebook sau Google si focuseaza-te doar pe aceasta. Majoritatea blogurilor se pot promova prin articole care sa ajunga virale sau prin SEO, insa ambele procese necesita efort si dedicare pentru a se obtine rezultate. Un alt mod de promovare este cel platit, care necesita advertoriale sau reclame. Examineaza competitia si vei putea lua decizia finala mai usor.

0 Shares:
You May Also Like