La ce sa fii atent cand cumperi casti?

La ce sa fii atent cand cumperi casti?

Casti In Ear true wireless cu anularea zgomotului Bose Quiet Comfort Earbuds  era una dintre cele mai mari perechi de casti fara fir din lume, asa ca pentru gama QC Bose a simplificat putin lucrurile. Dar, in acelasi timp, cand comparati carcasa exterioara a castilor cu alte produse similare, aceste casti sunt inca relativ mari, chiar mai mari decat Sony WF-1000XM3 , care nu este nici macar cel mai mic din zona.

O mare parte din motivul dimensiunii consta in modul in care sunt organizate componentele in interior. Bateria este relativ mare si este conectata la o placa de circuite care are cateva componente avansate de anulare a zgomotului si conectivitate wireless.

Exista, de asemenea, un panou sensibil la atingere destul de mare. La Bose in Romania poti gasi acum cele mai moderne casti.

Calitatea sunetului

  • Anulare activa reglabila a zgomotului (ANC)
  • Atingeti pentru a auzi mediul inconjurator
  • Design acustic personalizat

Un lucru care ne-a placut intotdeauna la Bose este reglarea instantanee a profilului si calitatii sunetului. Cu castile marca QC, le puneti pe urechi si va topiti in acest mediu incantator de linistit in care muzica suna pur si simplu minunat. Si acesta este exact acelasi sentiment pe care il avem de la QC Buds.

Te plaseaza intr-un loc divin, linistit, in care esti izolat de lumea din jurul tau intr-un cocon de sunet minunat in care ai putea sta toata ziua.

Daca exista un element al sunetului care iese in evidenta, acesta este senzatia de naturalete. In mod implicit, veti avea o senzatie de spatiu, ca si cum muzica este redate de aproape, nu doar pompata in urechi de un mic driver incorporat in canalul urechii.

Nu este o senzatie pe care sa o obtineti de la majoritatea celorlalte casti, fara a activa o forma de functionalitate audio spatiala artificiala la 360 de grade.

Este, de asemenea, o pereche de casti deosebit de buna pentru orice muzica acustica. Orice lucru inregistrat folosind un set de tobe acustice aproape ca va va permite sa auziti aerul care se misca in jurul tobei de bas in timp ce este pompat de pedala de podea. Sunetul este deosebit de bun pentru orice cantaret care are o voce rasuflata, aproape ragusita.

Ascultati piesa Cough Syrup a celor de la Young the Giant si veti avea o senzatie placuta de la vocea principala din versuri si de la viorile de fundal inainte de a canta un pic mai mult la chitara electrica si tobe dupa primul refren.

Performanta + Bateire

Daca exista o zona care nu este la fel de impresionanta la QC Buds ca la unii dintre rivalii lor, aceasta este durata de viata generala a bateriei. Obtineti aproximativ 6 ore de redare continua a muzicii de la o pereche complet incarcata, ceea ce este destul de standard in industrie. Cele mai multe va vor oferi undeva intre 4,5 si 6 ore.

Deci nu este o grija in viata de zi cu zi. Cu toate acestea, carcasa de incarcare ofera doar doua incarcari complete, ceea ce face ca durata totala sa ajunga la 18 ore. Din nou, in utilizarea de zi cu zi, acest lucru nu a fost o problema.

Am reusit sa ascultam cateva ore de muzica in fiecare zi, timp de o saptamana intreaga de lucru, si inca mai aveam destula energie in rezervor.

0 Shares:
You May Also Like