Alegerea zgardei potrivite pentru catelul tau

Alegerea zgardei potrivite pentru catelul tau

In zilele cu soare si vreme buna, ne facem timp de joaca pentru animalele de companie care adora jocul in aer liber. Aceste momente sunt minunate daca stim ca micul nostru prieten este plin de energie si in siguranta purtand un anumit tip de zgarda care sa ii ofere confortul dorit. Pentru a avea siguranta ca acesta nu se pierde de noi, putem folosi o zgardă Hunter, adecvata varstei si rasei cainelui nostru. Aceasta este benefica in plimbarile lungi, fiind foarte eficienta si sigura iar plimbarea se transforma intr-o amintire placuta alaturi de patrupedul nostru preferat.

Se foloseste in plimbarile lungi dar si in imprejurimi, in calatorii, cainele avand libertatea necesara dar si mobilitatea perfecta pentru a se deplasa. Le putem achizitiona pe diferite marimi si culori de pe site-uri specializate cat si din farmaciile veterinare.

Supermarketurile au raioane speciale cu hrana si accesorii pentru caini si alte animale de companie, inclusiv zgarzi de diferite marimi. In plus, mediul online este unul diversificat atunci cand vine vorba despre achizitionarea unei zgarde perfecte atat ca material cat si ca dimensiune.

Cum alegem zgarda potrivita animalului nostru de companie?

In alegerea zgardei potrivite trebuie sa tinem cont de cateva lucruri esentiale cum ar fi: tipul de plimbare la care o folosim , rasa de caine, talia acestuia, grosimea gatului si materialul. Largimea acesteia trebuie sa fie adecvata pentru a oferi siguranta si pentru a ne feri de momente triste si anume pierderea prietenului nostru patruped.

Materialul trebuie sa fie de calitate ridicata, durabil, trainic si rezistent. Acestea pot fi din material textil, metal, nylon, piele sau cele fashion pentru cateii de talie mica. In functie de activitate se alege zgarda in ton cu lesa si hamul pentru joaca, dresaj, plimbari sau urcari pe munte. Toate acesteia dau siguranta, fermitate, confort prietenului nostru patruped in vederea realizarii unor activitati relaxante in aer liber.

Alegerea unor produse potrivite si de calitate

Exista pe piata o serie de producatori care nu respecta standardele de calitate ale produselor si comercializeaza produse tip zgarda la preturi mici si calitate scazuta. Aceste tipuri de produse nu numai ca au o rezistenta mica dar sunt si extrem de superficiale atunci cand vine vorba despre material.

Din acest motiv, chiar daca zgarda pentru catel poate reprezenta o achizitie de moment, este foarte important sa realizati o documentare specifica inainte de cumparare pentru a putea identifica produsul perfect. Atat calitatea cat si dimensiunea potrivita sunt elemente prioritare. Calculati indeaproape greutatea si puterea patrupedului pentru a identifica produsul perfect.

Zgarda este mai mult decat un simplu accesoriu. Este esentiala pentru plimbari reusite alaturi de stapan, de maximizarea sigurantei celor din jur. Zgarda prezinta un nivel ridicat de utilitate atunci cand este confectionata din materiale extrem de calitative. Inafara de accesoriile mentionate, sanatatea catelului este un element extrem de important pentru starea lui de bine.

Plecand de la o alimentatie corecta aplicata pe varsta si rasa catelului si ajungand pana loa vizitele regulate la medicul veterinar, stare patrupedului este influentata de o serie de factori si activitati care trebuie monitorizate indeaproape de catre stapan.

0 Shares:
You May Also Like