Care sunt smartphone-urile care accepta 5G?

Care sunt smartphone-urile care accepta 5G?

Smartphone-ul este o necesitate pentru fiecare persoana, iar fiecare dintre noi cautam un dispozitiv care sa faca fata cerintelor noastre. Indiferent de asteptarile avute de la dispozitive, fiecare persoana isi doreste un smartphone cu acumulator original cat mai rezistent, pentru a ramane incarcat cat mai mult timp posibil.

Exista insa si utilizatori care isi doresc dispozitive de ultima generatie, care accepta 5G, iar in continuare vom dezbate acest subiect.

Din ce in ce mai multe smartphone-uri cu 5G apar in Europa. Multe dintre telefoanele mobile care accepta standardul celular de mare viteza sunt deja disponibile in Romania, iar extinderea retelei continua sa avanseze.

Se pune intrebarea: ce modele exista in ce categorii de preturi? Si ce producatori folosesc 5G pentru aproape toate smartphone-urile noi? Am compilat pentru dvs. o lista cu cele mai importante telefoane 5G care vor fi relevante in 2021.

iPhone 12

Cu iPhone 12, Apple a ajuns si la standardul 5G in 2020. Asa cum se intampla adesea, iPhone-ul este dispozitivul impotriva caruia se masoara telefoanele mobile ale altor producatori, chiar daca uneori sunt mai bine echipate.

Pe langa standardul celular rapid 5G, iPhone 12 va ofera un afisaj retina cu diagonala de 6,1 inci. Un punct culminant este cipul A14 Bionic extrem de rapid. Camera duala este de asemenea impresionanta, cu care puteti face fotografii cu efectul popular bokeh, de exemplu.

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G este un flagship din 2020, care sunt inca merita sa fie achizitionat chiar si in 2021, mai ales ca odata cu lansarea succesorului Galaxy S21 Ultra 5G in primul trimestru al anului 2021, pretul telefonului mobil de top va scadea si mai mult. Smartphone-ul va ofera un afisaj de 6,9 inci si o camera cvadrupla pe spate.

Huawei P40 5G

Huawei P40 5G este unul dintre smartphone-urile de top din 2020. Camera principala a modelului Pro poate concura cu toate celelalte smartphone-uri emblematice de pe piata. Cea mai mare parte a competitiei provine din interiorul companiei, de exemplu cu Huawei Mate 40 Pro.

Din pacate, Huawei nu are voie sa ofere servicii Google pe smartphone-urile sale – iar Android nu mai primeste nicio actualizare. Motivul este o disputa comerciala intre SUA si China. Speram ca tarile vor ajunge la un acord in viitorul apropiat.

Xiaomi Mi 10 Lite 5G

Xiaomi Mi 10 Lite 5G este un smartphone de nivel mediu cu 5G care va impresiona cu un raport pret-performanta foarte bun in 2021. Telefonul mobil va ofera un afisaj cu diagonala de 6,57 inci si chipset-ul Snapdragon 765G de gama medie. Camera principala are o rezolutie de 48 megapixeli.

Huawei P40 Lite 5G

Cu Huawei P40 Lite 5G aveti la indemana un smartphone de gama medie accesibil, care accepta standardul celular rapid. Telefonul are un ecran de 6,5 inch. O camera cvadrupla, care este foarte buna pentru aceasta gama de preturi, este instalata pe spate. Din pacate, trebuie sa renuntati la toate serviciile Google si cu acest dispozitiv.

Samsung Galaxy A51 5G

Cu Galaxy A51, Samsung a obtinut un adevarat succes – si a urmat imediat o versiune 5G cu Galaxy A51 5G. Acest model nu difera de versiunea standard, cu exceptia standardului celular rapid. Samsung a instalat un ecran de 6,5 inci si o camera de 48 de megapixeli pe spate. Pe langa pretul mic, telefonul mobil 5G impresioneaza prin posibilitatea de a extinde memoria – si bateria relativ mare.

Un acumulator original al acestui dispozitiv poate rezista fara probleme doua zile incarcat la utilizare medie a utilizatorului, deci merita luat in considerare acest model 5G de la Samsung.

0 Shares:
You May Also Like