De ce este important sa bei alcool de calitate si ce avantaje ofera acesta?

De ce este important sa bei alcool de calitate si ce avantaje ofera acesta?

Vanzarea de alcool nu este atat de dificila. Cu toate acestea, exista o serie de lucruri – diferite de un magazin obisnuit – la care trebuie sa fi atent.

Industria bauturilor alcoolice este bine si cu adevarat pregatita sa ramana, datorita numarului mare de marci de bauturi alcoolice si a persoanelor care le cumpara. Unul dintre cele mai bune lucruri de facut este sa incepi o afacere fara stres ca aceasta.

Cum functioneaza magazinele de alcool

Una dintre liniile de afaceri usor de accesat si in crestere pe care un antreprenor incearca sa le creeze pentru a incepe o afacere proprie este de a intra in comertul cu amanuntul. Comertul cu amanuntul este intr-adevar un mare sector in care se desfasoara activitatea magazinelor de bauturi alcoolice.

Pur si simplu, un magazin de bauturi alcoolice este un magazin cu amanuntul autorizat sa vanda bauturi alcoolice preambalate, de obicei in sticle, clientilor care le pot aduce acasa sau in alta parte. Este important sa retineti ca reglementarile statului variaza foarte mult.

Majoritatea țarilor au legi care definesc in mod clar ce bauturi alcoolice trebuie vandute in magazinele specializate de bauturi alcoolice si care pot fi vandute in alte locuri si altele asemenea. Industria bauturilor alcoolice, a berii si a vinului este o industrie foarte mare si destul de prospera in toate partile lumii.

Afacerea cu bauturi alcoolice, bere si vinuri a crescut in ultimii ani, desi veniturile generate nu au inregistrat o crestere remarcabila in perioada indicata.

Datorita cresterii evidente a increderii consumatorilor, tot mai multi consumatori au cumparat -margin produse precum berea artizanala, sporind astfel profitabilitatea industriei. a permis mai multor antreprenori sa isi deschida propriile magazine de bauturi alcoolice.

Veniturile aferente magazinului de bauturi alcoolice sunt de asteptat sa creasca in urmatorii cinci ani, magazinele generand vanzari mai mari, in special pentru produsele cu marja de profit ridicata.

Magazinele relativ mari de bauturi alcoolice, din punct de vedere al locurilor de munca si al veniturilor, tind sa fie situate in regiunea atlantica centrala. In plus, industria bauturilor alcoolice, a berii si a vinului este o industrie profitabila si orice antreprenor in devenire se poate stabili si incepe o afacere; puteti alege sa incepeti la scara mica in jurul unui colt de strada, ca in cazul unei afaceri tipice de familie, sau sa incepeti la scara larga cu mai multe puncte de vanzare in orase cheie.

Atributiile unui manager magazin:

 • responsabil cu gestionarea activitatilor de zi cu zi din magazin
 • se asigura ca magazinul este in stare perfecta si suficient de propice pentru a gazdui clientii intrerine rechizite de birou verificand inventarul
 • plaseaza si accelereaza comenzile
 • evalueaza produse noi
 • asigura functionarea echipamentului prin indeplinirea cerintelor pentru intretinerea preventiva
 • apel pentru reparatii
 • isi actualizeaza cunostintele profesionale prin participarea la activitati de formare
 • participa la organizatii profesionale
 • intareste reputatia departamentelor si a organizatiilor prin acceptarea dreptului de proprietate asupra proiectelor lor pentru a raspunde noilor cerinte
 • exploreaza posibilitatile de a adauga valoare realizarilor profesionale
 • defineste posturile care urmeaza sa fie ocupate pentru recrutarea si gestionarea procesului de interviu

Avantajele alcoolului de buna calitate

In momentul in care cumperi alcool dintr-un magazin de bauturi de buna calitate, ai mai multe avantaje.

Consumul moderat de alcool pentru adultii sanatosi inseamna, in general, pana la o bautura pe zi pentru femei si pana la doua bauturi pe zi pentru barbati.

Exemple de bautura includ:

 • Bere: 12 uncii fluide (355 mililitri)
 • Vin: 5 uncii fluide (148 mililitri)
 • Bauturi spirtoase distilate (80 de dovezi): 1,5 uncii de fluid (44 mililitri)

Consumul moderat de alcool poate oferi unele beneficii pentru sanatate, cum ar fi:

 • Reducerea riscului de a dezvolta si a muri de boli de inima
 • Posibil sa va reduceti riscul de accident vascular cerebral ischemic (cand arterele din creier se ingusteaza sau se blocheaza, provocand un flux sanguin redus grav)
 • Posibil sa va reduceti riscul de diabet

Cu toate acestea, consumul unei diete sanatoase si activitatea fizica au beneficii pentru sanatate mult mai mari si au fost studiate mai in detaliu. Retineti ca nici consumul moderat de alcool nu prezinta riscuri.

De exemplu, chiar si cei care beau putin (cei care nu au mai mult de o bautura pe zi) au un risc mic, dar real, crescut de aparitie a unor tipuri de cancer, cum ar fi cancerul esofagian. Si sa bei si sa conduci nu este niciodata o idee buna.

Ce inseamna consum intens de alcool

In timp ce consumul moderat de alcool poate oferi unele beneficii pentru sanatate, consumul abundent de alcool – inclusiv consumul excesiv de alcool – nu are beneficii pentru sanatate.

Consumul excesiv de alcool este definit ca mai mult de trei bauturi in orice zi sau mai mult de sapte bauturi pe saptamana pentru femei si pentru barbati cu varsta peste 65 de ani si mai mult de patru bauturi in orice zi sau mai mult de 14 bauturi pe saptamana pentru barbati varsta de 65 de ani si mai mica.

 

0 Shares:
You May Also Like