De ce sunt acoperisurile retractabile populare?

De ce sunt acoperisurile retractabile populare

Daca ati urmarit meciurile internationale de fotbal, probabil ca sunteti familiarizat cu sistemele retractabile de acoperis. Acestea acopera stadioanele, permitand evenimentului sa se desfasoare in siguranta chiar si in timpul ploilor torentiale, a frigului sau a caldurii. Mai mult, un acoperis retractabil ofera si adapost spectatorilor.

Tipurile de sisteme de acoperis retractabile variaza de la stadion la stadion, in functie de designul arhitectural al structurii. De exemplu, Toyota Stadium din Japonia are un acoperis in stil acordeon, in timp ce Miller Park are un acoperis asemanator unui ventilator. In majoritatea cazurilor, metalul reprezinta un procent semnificativ din structura, dar exista si alte stadioane cu acoperisuri din alte materiale rezistente la apa.

Sistemele retractabile de acoperis sunt utilizate de cele mai multe ori la stadioane. Cu toate acestea, stiati ca puteti achzitiona acest tip de acoperis pentru diferite spatii? Sunt ideale pentru uz industrial, comercial si chiar rezidential. In acest articol, vom discuta despre modul in care puteti beneficia de un acoperis retractabil pentru acoperirea piscinelor, atelierelor sau a altor zone in aer liber.

Care sunt principalele avantaje ale instalarii unui acoperis retractabil?

Abajur fiabil

In lunile de vara, puteti seta acoperisul retractabil astfel incat sa fie intins complet pentru a umbri anumite zone din curtea dumneavoastra. In lunile mai reci, il puteti retrage pentru a avea spatiu in aer liber, unde va puteti bucura de activitati sub cerul liber. Intre anotimpuri, puteti intinde partial acoperisul pentru a permite o cantitate ideala de lumina solara sa intre pe terasa dumneavoastra.

Puteti cere producatorului sa instaleze un sistem de iluminare incorporat pentru a va transforma zona din aer liber in locul perfect pentru petreceri. Pentru cele mai bune rezultate, adaugati lumini LED care pot crea o atmosfera placuta.

Protectie impotriva ploii

Acoperisurile retractabile sunt rezistente la apa. Chiar ati putea cere producatorilor sa includa si sisteme de drenare a surplusului de apa. In acest mod va veti putea bucura si de zilele ploioase, stand afara.

Bun valoros pentru proprietate

Este important sa gasiti un producator cunoscut. In acest fel, va puteti asigura ca numai materialele de inalta calitate vor fi folosite pentru construirea acoperisului. In consecinta, va puteti astepta ca acoperisul sa fie suficient de robust pentru a rezista chiar si celor mai dure conditii meteorologice. Acestea fiind spuse, veti avea un bun valoros pentru proprietatea dumneavoastra pentru anii urmatori.

Extindeti spatiul de locuit

Cu un astfel de sistem, puteti crea o zona exterioara confortabila si climatizata. In majoritatea cazurilor, sunteti liber sa personalizati acoperisul in functie de stilul si designul pe care il are locuinta dumneavoastra. In acest fel, va puteti asigura ca acoperisul se va potrivi cu decorul interior, dar si cu aspectul exterior al casei.

Functionalitatea

O data ce ati gasit furnizorul potrivit, puteti obtine un sistem de acoperis retractabil cu un mecanism motorizat de ultima generatie, care va permite sa operati intreaga structura doar cu o singura apasare de buton. Ingineria calitatii este sinonima cu comoditatea absoluta. Puteti chiar sa integrati senzori de vant si soare, permitand deschiderea si inchiderea automata.

 

0 Shares:
You May Also Like