Jocuri pentru jacuzzi

Relaxarea este probabil primul lucru care vă vine în minte atunci când vine vorba de un jacuzzi. Dar, pe lângă relaxare, un jacuzzi înseamnă şi petrecerea timpului împreună cu familia și prietenii. Iată câteva jocuri  distractive care vor face timpul de relaxare cu familia și prietenii şi mai plăcut.

1. Hochei

De ce aveţi nevoie: jacuzzi, familia și prietenii, o rață gomflabilă

Scop: Raţa trebuie să atingă peretele jacuzziului pe partea echipei adverse, atingând doar apa sau aerul.

Cum se joacă: Așezaţi rața în mijlocul jacuzzi-ului. Formaţi două echipe care se așează de o parte şi de alta a căzii. Când cineva fluieră, fiecare echipă trebuie să facă tot posibilul ca raţa să atingă peretele echipei adverse pentru a câștiga un punct. Puteți sufla sau puteţi crea valuri, dar nu puteți atinge raţa. Stropirea este permisă și de fapt face jocul şi mai distractiv. Echipa care înscrie prima trei puncte este câștigătoare și poate de o pedeapsă tuturor membrilor echipei care pierde.

2. Pasează sticla

De ce aveţi nevoie: o sticlă de plastic dur umplută cu apă, cu capac.

Scop: Să faceţi astfel încât sticla să facă un tur complet în jurul căzii fără a vă folosi mâinile.

Cum se joacă: Puteți folosi orice alte părți ale corpului în afară de mâini, inclusiv partea din spate, dar nu puteți folosi aceeași parte a corpului de la un jucător la altul. Persoana care scapă sticla trebuie să primească o pedeapsă și apoi să reia jocul folosind o altă parte a corpului decât ultima dată.

3. Submarin

De ce aveți nevoie: două pahare mari de plastic.

Scop: Fiecare jucător trebuie să toarne apă în pahar în timp ce acesta pluteşte, fără ca paharul să se scufunde în jacuzzi.

Cum se joacă: În primul rând, reduceți puterea jeturilor din cadă sau opriți-le complet. Luați un pahar și puneți-l în mijlocul căzii, astfel încât să plutească și să se învârtă (poate fi necesar să puneți puțină apă în pahar pentru a-l stabiliza). Luați al doilea pahar și umpleți-l cu apă. Folosind o singură mână, fiecare persoană trebuie să toarne apă în paharul plutitor timp de două secunde. Cine toarnă picătura care face ca paharul să se scufunde este învins și, prin urmare, trebuie să primească o pedeapsă.

4. Ping pong

De ce aveşi nevoie: cinci mingi de ping pong

Scop: Jucătorii nu trebuie să atingă mingile de ping-pong cu nicio parte a corpului.

Cum se joacă: Începeți cu cinci mingi de ping pong. Aruncaţi mingile în centrul căzii și apoi luptaţi-vă pentru a vă feri de ele. Singura regulă este că trebuie să păstrați tot timpul ambele picioare în interiorul căzii. Dacă o minge atinge un jucător, acesta iese din cadă şi tot aşa până când rămâne doar un jucător. Continuați să adăugați câte două mingi în cadă la fiecare 15 secunde până când rămâne o singură persoană. Ultima persoană care rămâne în cadă este câștigătoarea și poate apoi să dea câte o pedeapsă tuturor învinșilor.

Sună bine? Nu vă îngrijoraţi! Dacă nu aveţi un jacuzzi acasă, puteţi oricând să rezervaţi pe brasovsweetretreat.com un apartament cu jacuzzi propriu, în aer liber, în care să petreceţi câteva zile împreună cu familia sau cu prietenii.

0 Shares:
You May Also Like