Puzzle-uri si sporturi pe telefonul tau!

Puzzle-uri si sporturi pe telefonul tau!

Incepem calatoria noastra prin cele mai bune jocuri Android de descarcat din Play Store cu jocurile de puzzle si titlurile sportive, cele mai populare doua genuri reprezentate pe sistemul de operare mobil al Google. Veti gasi cele mai bune titluri din aceste categorii mai jos.

Angry Birds

Chiar are nevoie de o prezentare? Acesta este cel mai faimos joc mobil din lume. Exact, cel original, in care trebuie sa lansezi pasari colorate cu o prastie pentru a elimina porcii rai. De asemenea, este disponibil in diverse alte versiuni cu variatii pe aceasta tema. Cand va agitati foarte tare in jocuri, e posibil ca ecranul sa se sparga si sa aveti nevoie de inlocuire display Allview.

Squash Ants

Acesta este un joc video distractiv in care trebuie sa folosesti ecranul tactil al telefonului mobil pentru a strivi furnicile si mustele care trec pe ecran. Fereste-te de albine daca nu vrei sa te trezesti cu jocul terminat!

Slice It

Unul dintre cele mai originale si distractive jocuri disponibile pe Play Store, Slice It este un joc de puzzle in care trebuie sa decupezi elementele de pe ecran si sa rezolvi alte puzzle-uri.

Football Kicks

Acesta este un joc in care trebuie sa executati lovituri de pedeapsa cu o grafica 3D frumoasa.

Glow Hockey

Acesta este un joc distractiv de hochei pe masa in care trebuie sa pui pucul in plasa adversarului.

Actiune si platforming

Preferati jocurile de actiune si de miscare in locul jocurilor de puzzle si al jocurilor sportive? Atunci iata o alta lista cu cele mai bune jocuri Android care pot fi descarcate din Play Store, cu titluri din aceste doua categorii.

Rayman Fiesta Run

Acesta este unul dintre cele mai captivante capitole mobile din seria Rayman, care amesteca inteligent elementele de alergare fara sfarsit cu cele ale platformelor clasice.

Lep’s World 3

Acesta este un joc de platforma foarte bine realizat, care a fost descris de multi ca fiind cea mai buna alternativa la Super Mario pentru smartphone-uri si tablete. Acesta dispune de toate mecanismele superclasicului Nintendo, dar in locul faimosului instalator se afla un elf dragut. Este gratuit.

Extreme Droid Go

Acesta este un platformer amuzant in care trebuie sa iti misti telefonul pentru a face micul robot mascota a lui Android sa sara din ce in ce mai sus.

Goat Simulator

Acesta este celebrul titlu in care trebuie sa te dai drept o capra. Scopul jocului este pur si simplu sa te distrezi! De asemenea, este disponibil si in alte versiuni, cu unele variatii pe aceasta tema.

Paradise Island

Acesta este un joc original si popular pe Play Store in care trebuie sa creezi si sa administrezi o insula de vacanta, fiind in acelasi timp un bun manager.

Jetpack Joyride

Acesta este unul dintre cele mai populare jocuri pentru smartphone. Scopul este de a-ti ghida personajul, inarmat cu un jetpack, prin nivele si de a colecta cat mai multe monede. Este gratuit cu achizitii in aplicatie.

Subway Surfers

Acesta este un joc de alergare fara sfarsit cu grafica 3D. Personajul principal este un baiat tanar, iar decorul este o gara. Este gratuit cu achizitii in aplicatie.

0 Shares:
You May Also Like