Vrei să ai sprâncene frumoase ? Recomandarea experţilor în beauty este procedura de microblading

Vrei să ai sprâncene frumoase ? Recomandarea experţilor în beauty este procedura de microblading

În perioada pandemiei, multe dintre doamne şi-au redus bugetul cheltuielilor cu produsele cosmetice. Cel mai „afectat”, ca să îi spunem aşa, a fost rujul. Jucăuş, seducător, intens sau nud, pentru moment a fost pus deoparte, fiind înlocuit cu nelipsita mască. Însă îngrijirea buzelor este necesară pentru o cosmetică de bază şi completă.

Să zicem totuşi că îl putem pune deoparte, pentru o perioadă, cine vede chipul de sub mască ? Doar noi, acasă, în oglindă. Dar să nu omitem detalii importante ca partea superioară a tenului, fruntea, ochii şi desigur, sprâncenele. Această parte nu poate fi ascunsă şi, chiar dacă purtăm masca, partea superioară a feţei rămâne vizibilă şi trebuie îngrijită ca atare.

Comunicăm la fiecare pas sau gest, cu fiecare mişcare, nu doar cuvânt şi aspectul noastru transmite multe despre noi, vorbeşte înainte ca noi să o facem.

Aspectul răvăşit al sprâncenelor este unul dintre semnele de neglijenţă în îngrijire, mai ales când vine vorba de genul frumos, femeia. Nu doar vedetele pot să arate perfect, dar şi orice femeie care îşi doreşte asta şi investeşte în imaginea ei.

Se spune că o imagine face mai mult decât o mie de cuvinte, iar cea personală este nepreţuită pentru că aşa şi ceilalţi ne vor caracteriza, poate chiar înainte să ne cunoască. Pentru sprâncene perfecte, încearcă procedura de microblading.

Dar ce presupune aceasta ? Stai confortabil şi află totul despre metodă ideală pentru oricine dorește să îşi îmbunătățească aspectul sprâncenelor. Microblading face referire la un tip de tratament semi-permanent pentru sprâncene, care implică utilizarea unor ace mici şi foarte fine, care vor „zgâria” suprafața pielii, pentru a permite depunerea pigmentului de vopsea, ce urmează să fie aplicat ulterior. Sprâncenele naturale sunt importante pentru aspectul nostru.

Sprâncenele au un rol esenţial în a determina simetria feţei, încadrează ochii și fața. Îngrijirea adecvată a acestora a devenit deja o necesitate în rutina de înfrumusețare a doamnelor şi a domnişoarelor.

Fiecare este unic şi diferit, la fel şi sprâncenele noastre. Cu siguranţă aţi întâlnit persoane care au sprâncene mai dese sau mult prea subţiri, iar asta le deranjează, mai ales pe femei. Din fericire pentru cele care se găsesc într-o asemenea situaţie, există o mulțime de opțiuni atunci când vine vorba de tratamente și tehnici de umplere a sprâncenelor. Un astfel de tratament este, cum probabil aţi ghicit deja, şi microblading-ul. Toată procedura este de fapt semi-permanentă, asta pentru că pigmentul de vopsea nu pătrunde la fel de adânc în piele la fel ca un tatuaj, de exemplu.

Dacă idee utilizării acului vă speri, nu trebuie să vă faceţi griji. Microblading-ul este aplicat prin crearea unei serii de mici linii în piele care au drept rezultat un aspect natural asemănător părului. În cadrul primei sesiuni, se formează structura sprâncenelor, iar în cea de-a doua parte, sunt perfecționate micile detalii, după ce a trecut o perioadă inițială de vindecare.

De reţinut este că următoarea sesiune de microblading este necesar să aibă loc la şase sau chiar opt săptămâni de la prima. De aceea se spune că frumuseţea cere răbdare şi timp. Pacientele care suferă de alopecie sau orice alte afecțiuni care cauzează căderea părului, le este chiar recomandat un microblading pentru sprâncene, dar și persoanele care pur și simplu nu sunt mulțumite de aspectul sprâncenelor sale.

Clientele care cred că nu vor avea un aspect la fel de natural ca înainte, nu trebuie să se îngrijoreze deloc. Motivul ? Este simplu! Pigmentul folosit în conturarea sprâncenele cu procedura de microblading a fost creat pentru a se potrivi perfect cu nuanţa originală a sprâncenelor și, acolo unde este cazul, se va amesteca / integra perfect printre cele originale. Rezultatele obținute nu pot decât să ne facem să spunem „wow”.

Imaginea va fi una naturală și impecabilă, oferindu-le sprâncenelor un aspect uniform. Posibil ca la început, sprâncenele po părea mai accentuate, întunecate chiar, dar nu este nicio îngrijorare, deoarece culoarea se va estompa în scurt timp şi totul va arăta fantastic, exact aşa cum ne-am dorit.

După ce am apelat la această procedură, putem porni fericite la drum, dar nu înainte de a ţine cont de recomandări importante, tocmai pentru ca tratamentul să aibă efectul dorit pentru o perioadă cât mai îndelungată. Machiajul nu trebuie aplicat în zona sprâncenelor după efectuarea tratamentului de microblading.

De asemenea, este indicat să aplicaţi o protecţie solară pentru zona tratată. Chiar dacă efectuaţi această procedură în anotimpul rece, când soarele este mai scump la vedere, razele UV tot sunt puternice şi au efect asupra pielii noastre. În funcţie de tipul pielii şi rutina de îngrijire, o astfel de procedură poate rezista între unul şi trei ani chiar.

Asta depinde foarte mult de retuşurile care se fac între timp. Însă orice investiţie în propria imagine merită pentru că ne pune în valoare, ne oferă acea încredere în sine şi o stare de bine care este nepreţuită.

0 Shares:
You May Also Like