6 Beneficii ale masajului erotic

6 Beneficii ale masajului erotic

Masajul erotic este o modalitate minunata de a te relaxa, conecta si de a-ti explora placerea proprie. La GoldTantricLondon.com, ne face placere sa te ajutam in celebrarea propriului tau corp si sa il denumim templu al incantarii. Aceasta experienta iti va permite sa explorezi energia erotica in moduri noi si este, de asemenea, un preludiu minunat pentru a face dragoste.

6 beneficii ale masajului erotic sunt:

1) Trezeste simturile si activeaza vindecarea intregului corp;

2) Iti permite sa explorezi placerea in moduri noi si creative;

3) Foloseste contactul vizual, respiratia conectata si atingerea pentru a spori intimitatea;

4) Se creeaza o legatura constienta intre cel care da si cel care primeste;

5) Foloseste respiratia, sunetul si miscarea pentru a trezi orgasmul intregului corp;

6) Se topeste iluzia separarii si permite aparitia unitatii.

Experienta GoldTantricLondon va fi una de neuitat. Aici vei gasi un loc cald, linistit, confortabil unde sa nu fii deranjat in urmatoarele 2 ore. Trebuie sa te asigur ca toate telefoanele tale sunt oprite si puse deoparte pentru a te putea bucura de toata aceasta experienta. In cadrul camerei de masaj vei gasi lumanari si niste muzica relaxanta si romantica.

Cum va decurge masajul erotic acasa?

Este o veche practica tantrica pentru recunoasterea Divinului unul in celalalt pe masura ce intrati in timpul sacru. Stati in fata partenerului si priviti-i in ochi. Mentineti contactul vizual pe tot restul procesului. Intinde-ti bratele spre pamant, cu palmele impreuna. Inspira si, tinandu-le impreuna, du-ti mainile la inima. Expirati, in timp ce va inclinati inainte si recunoasteti Divinul unul in celalalt. Inspirati, in timp ce va indreptati inapoi. In cele din urma, expirati in timp ce permiteti mainilor sa revina la pozitia initiala, indreptata spre pamant.

Masajul te ajuta la constientizarea momentului prezent si creeaza un spatiu sigur in care sa primesti un astfel de masaj. Faceti un balon in jurul vostru si al partenerului cu bratele, astfel incat sa va inconjoare pe amandoi. Scoateti din balon lucrurile care nu vor servi acestui proces (trecut, distrageri, furie, ingrijorare etc.) Faceti acest lucru cu un gest, ca si cum ati indeparta fizic un obiect, in timp ce spuneti cu voce tare ceea ce eliminati. Apoi, aduceti in balonul lucruri care va vor imbunatati conexiunea (dragoste, dorinta, prezenta, incredere etc.) Inca o data, utilizati gesturi si cuvinte rostite.

Odata creat balonul, impartaseste-ti dorintele, temerile si limitele legate de oferirea si/sau primirea unui masaj erotic. O persoana vorbeste in timp ce cealalta persoana asculta, fara judecata sau comentariu. Apoi, schimbati rolurile.

Oamenii se gandesc adesea la granite ca la ziduri. Granitele sanatoase sunt de fapt punti care unesc oamenii. Intimitatea apare atunci cand sunt respectate granitele sanatoase. Te simti in siguranta, esti deschis si prezent. Granitele se pot schimba, asa ca inregistrati-va periodic pentru a vedea cum va simtiti. Daca granita ta s-a schimbat, spune-i partenerului tau. Te rog, nu te astepta sa-ti citeasca gandurile. Decide cine va da si cine va primi. In cazul salonului de masaj, vei fi invitat sa te intinzi cu fata in jos pe o masa de masaj, pat sau patura pe podea. Cu siguranta va fi o experienta de neuitat!

Ce sunt tantrele?

Multe dintre elementele gasite in literatura budista tantrica nu sunt complet noi. Sutrele Mahāyāna anterioare contineau deja unele elemente care sunt subliniate in Tantre, cum ar fi mantrele si dharani. [11] Utilizarea versetelor sau frazelor de protectie dateaza de fapt din perioada vedica si poate fi vazuta in textele budiste timpurii , unde sunt denumite paritta . Practica vizualizarii lui Buddha , cum ar fi Amitābha , este vazuta si in textele pre-tantrice precum Longer Sukhāvatīvyūha Sūtra .

Exista si alte sutre Mahāyāna care contin material „proto-tantric”, cum ar fi Gandavyuha si Dasabhumika , care ar fi putut servi ca sursa centrala de imagini vizuale pentru textele tantrice. [13] Textele Mahāyāna ulterioare, cum ar fi Kāraṇḍavyūha Sūtra (aproximativ secolele IV-V d.Hr.) expun utilizarea mantrelor precum Om mani padme hum , asociate cu fiinte extrem de puternice precum Avalokiteshvara . Populara Sutra a inimii include si o mantra.

Budistii Vajrayāna au dezvoltat un corpus mare de texte numite Tantre budiste , dintre care unele pot fi urmarite cel putin in secolul al VII-lea d.Hr., dar ar putea fi mai vechi. Datarea tantrelor este „o sarcina dificila, intr-adevar imposibila”, potrivit lui David Snellgrove .

Unele dintre cele mai vechi dintre aceste texte, Kriya tantre , cum ar fi Mañjuśrī-mūla-kalpa (aproximativ secolul al VI-lea), invata folosirea mantrelor si a dharani-urilor pentru scopuri mai ales lumesti, inclusiv vindecarea bolilor, controlul vremii si generarea bogatiei.  Tattvasaṃgraha Tantra ( Compendiu de principii ), clasificat drept „Yoga tantra”, este unul dintre primele tantre budiste care se concentreaza pe eliberare, spre deosebire de scopurile lumesti. Intr-un alt tantra timpurie, Vajrasekhara (Varful Vajra), este dezvoltata schema influenta a celor cinci familii de Buddha. Alte tantre timpurii includ Mahāvairocana Abhisaṃbodhi si Guhyasamāja (Adunarea Secretelor).

0 Shares:
You May Also Like