Alegeri inteligente – pilota de iarna Somnomed

Alegeri inteligente - pilota de iarna Somnomed

Pilota de iarna Somnomed sunt special concepute pentru persoanele care sufera de alergii si nu necesita lenjerie de pat suplimentara rezistenta la alergeni. Structura deosebit de densa a pilotelor retine particulele de dimensiuni microscopice.

Acarienii de praf nu se pot aseza nici macar in plapuma. Nici matreata nu intra in interiorul husei, care este principala sursa de hrana a acarienilor. In acest fel, povara alergenilor este redusa, iar cei afectati pot beneficia de un somn odihnitor fara congestie nazala, tuse si mancarime.

Plapuma fara alergii asigura un climat ideal de dormit. In plus fata de densitatea alergenului, respirabilitatea joaca, de asemenea, un rol important in categoria pilotelor pentru persoanele care sufera de alergii. O permeabilitate ridicata la vaporii de apa permite umezelii aparute in urma transpiratiei degajata in timpul somnului sa scape rapid.

Umplutura din fibre sintetice aduce, de asemenea, o contributie decisiva la acest lucru. Permeabilitatea aerului din plapuma asigura, de asemenea, un schimb bun de caldura. Pe de o parte, respirabilitatea creste confortul general al somnului, pe de alta parte, previne umiditatea ridicata in pat. Astfel, nu exista conditii ideale de viata pentru acarieni, iar incarcatura alergenului nu creste atat de repede.

Pilotele rezistente la acarieni nu sunt potrivite doar pentru persoanele care sufera de alergii. Chiar si persoanele care nu sufera de alergii sunt expuse la mai putine particule datorita utilizarii asternuturilor etanse la alergeni, care ar putea irita tractul respirator si, ulterior, ar putea declansa o alergie.

Acest lucru este valabil mai ales pentru copiii ai caror parinti reactioneaza la alergenii acarianului de praf. In plus, partenerii celor care sufera de alergii ar trebui sa-si echipeze partea patului cu o protectie eficienta impotriva acarienilor pentru a reduce povara asupra celor afectati.

Diferitele modele ale plapumei fara alergii extind selectia in plus fata de lenjeria de pat obisnuita, predispusa la infectarea cu acarieni, pentru a satisface toate nevoile individuale si pentru a evita orice restrictii de confort.

Produsele pentru alergii trebuie sa indeplineasca in mod fiabil anumite cerinte. Prin urmare, pilotele de iarna Somnomed se bazeaza pe experienta vasta a producatorilor in materie de lenjerie de pat, oferind astfel calitatea meritata prin supunerea produselor la diferite teste de calitate pentru a asigura un somn linistitor, ferit de factorii de risc ce pot aparea utilizand o pilota obisnuita.

Tehnologia din spatele pilotei se bazeaza pe retinerea pur fizica a acarienilor fata de alte pilote ce se bazeaza pe o retinere chimica. Ca urmare,pilotele de iarna sunt lavabile, fara a-si pierde din eficienta odata cu trecerea timpului .

Pilotele menite sa tina alergenii la distanta sunt potrivite pentru persoanele care sufera de alergii la acarienii de praf si pentru persoanele astmatice. Ele pot reduce iritarea cauzata de alergeni si alte particule.

Cu toate acestea, paturile de alergie pot contribui, de asemenea, la prevenirea factorilor de risc asupra igienei.Pilotele de iarna sunt perfecte si pentru noptile mai racoroase din anotimpurile calde, deoarece ajuta la eliminarea transpiratiei si in acelasi timp ofera o senzatie de caldura placuta in timpul somnului.

0 Shares:
You May Also Like