Cand ar trebui sa incep cautarile pentru rochia de mireasa?

Cand ar trebui sa incep cautarile pentru rochia de mireasa?

Aceasta este una dintre intrebarile pe care miresele si le pun cel mai des: cat de devreme este suficient de devreme? Raspunsul simplu este ca niciodata nu este prea devreme sa incepi sa iti cauti rochia de vis; majoritatea expertilor sugereaza sa incepi cu cel putin 6-9 luni inainte de ziua cea mare.

Luati in considerare acest lucru: o rochie de mireasa, ca si persoana pe care o iubiti, este una la un milion.

Primul pas in cumpararea rochiei de mireasa – Rezerva locatia

Planificatorii de nunti sunt cu totii de acord: la fel ca si in cazul rochiei, niciodata nu este prea devreme sa te decizi asupra locatiei nuntii, deoarece un lucru influenteaza pe celalalt. O nunta frumoasa pe plaja? Luati in considerare lejeritatea unei rochii de mireasa boho. Daca alegi un loc mai formal, cum ar fi un palat sau o vila, ai putea incepe sa cauti o rochie cu o silueta de printesa.

Fa o programare la un salon de rochii de mireasa

Dupa ce ti-ai ales locatia si ti-ai pregatit lista de modele, este momentul sa faci o programare, fie virtuala, fie fizica, la un magazin de mirese.

In general rochiile pe care le vedeti in vitrina sunt modele de proba: cea pe care o veti alege va fi facuta la comanda special pentru dumneavoastra. S-ar putea sa gasesti rochia visurilor tale la prima intalnire, dar sunt sanse mari sa mai ai nevoie de cateva vizite cu prietenii sau familia inainte de a lua decizia finala.

Cere ajutorul unui specialist pentru masuri

Exista numeroase rochii mireasa pe piata, dar cu siguranta nu sunt pentru toate tipurile de corpuri. De aceea este cel mai bine sa iei legatura cu un specialist in domeniu din salonul de rochii de mireasa din care doresti sa o achizitionezi si o sa te indrume in alegerea acesteia in functie de stilul corpului si marimile tale.

Cu ajutor specializat in domeniu o sa fie mult mai usor si nu o sa fie nevoie sa faci toate cercatarile singura.

Aveti nevoie de timp pentru modificari si probe!

Odata ce ati comandat rochia de mireasa, lasati cel putin sase luni pentru livrare (acum intelegeti de ce trebuie sa incepeti sa cautati cu 9 luni inainte?) Cand aceasta ajunge la magazin, veti fi chemata pentru prima proba, iar aceasta ar trebui sa aiba loc cu aproximativ 6-8 saptamani inainte de nunta. In acest moment, lungimea tivului, bustul si talia vor fi ajustate la dimensiunea exacta a corpului tau, asa ca asigura-te ca ai la tine o pereche de pantofi de aceeasi inaltime cu tocurile tale.

Ultimul pas in cumpararea rochiei de mireasa

 

Ultimul pas este sa probezi rochia finala si sa le verifici daca mai are cumva nevoie de ajustari inainte de ziua cea mare. Daca aceasta are nevoie de ajustari, cu siguranta o sa primesti ajutorul necesar din partea specialistilor din salonul de rochii pe care l-ai ales.

In cele din urma dupa ce rochia e pregatita urmeaza doar ziua cea mare in care trebuie sa te simti exact ca o printesa si sa zambesti.

0 Shares:
You May Also Like