Rochii de mireasa: Cum sa o alegi pe cea potrivita pentru tine?

Rochii de mireasa: Cum sa o alegi pe cea potrivita pentru tine?

Visul aproape fiecarei tinere este sa se casatoreasca intr-o rochie alba si sa faca din nunta ei un eveniment de neuitat. Dupa ce stabilesti data nuntii si alegi locatia perfecta pentru a visul tau, va trebui sa inoti in minunatele ape albe ale rochiilor de mireasa.

Rochia de mireasa in functie de locatie

Rochia de mireasa trebuie aleasa in functie de fizicul fiecareia si nu este suficient doar sa o vezi, ci sa o porti pentru a sti daca este cea potrivita. Nu trebuie sa ne inghesuim intr-o rochie de mireasa, ci sa alegem una care sa puna in valoare silueta, sa reflecte caracterul celei care o poarta si mai ales sa fie eleganta.

Dupa ce se iau in considerare aceste aspecte, trebuie sa se tina cont si de tipul de nunta pe care s-a ales si de locatie. De asemenea, rochia trebuie sa fie in ton cu locul si tipul de eveniment.

Nunta verde = rochie stil imperiu – Daca evenimentul va fi la tara, intr-un hambar sau intr-o livada, rochia stil imperiu este cea potrivita. Stilul imperiu este bun pentru a ascunde soldurile generoase si un abdomen pronuntat si pune in evidenta decolteul datorita taieturii de sub bust, de obicei evidentiata de o panglica.

Nunta romantica = rochie trapeza – Nunta romantica este cel mai clasic eveniment dintre toate si are loc de obicei in sali mari sau pe o terasa. Cea mai potrivita rochie este rochia trapez, cu un corset rigid care coboara spre solduri si o fusta care se largeste usor si fluid, infrumusetata cu broderii si motive florale. Acest tip de rochie camufleaza formele daca acestea sunt putin pronuntate.

Nunta in stil minimalist urban = rochie cu jupon sau rochie scurta – Acest tip de eveniment este foarte la moda in ultimii ani si se desfasoara pe terase panoramice sau mansarde. Denumit si urban chic, acest tip de eveniment necesita o rochie cu jupon, dar numai pentru cele cu un fizic zvelt, atletic, care vor sa-si puna in evidenta muschii. Rochia cu jupon este un model fara absolut niciun volum si cade usor de-a lungul corpului. Dar si o rochie scurta sau asimetrica este de asemenea perfecta, dar tot neconventionala.

Nunta eleganta = rochie sirena – Acest tip de eveniment are loc, de obicei, intr-un loc luxos, cu gusturi rafinate si care isi doreste o mireasa in rochie sirena. Acest tip de rochie este perfect pentru cele cu o silueta de clepsidra si, prin urmare, perfect proportionata. Este o rochie care invaluie fizicul pana la genunchi si apoi se deschide intr-o coada exact ca o coada de sirena.

De unde sa cumperi rochia de mireasa?

Pentru a iti achizitiona rochia de mireasa cum am spus mai devreme trebuie sa tii cont de tipul evenimentului si de locatia acestuia. Dupa ce ai stabilit aceste detalii poti incepe cautarile prin cataloage sau online pentru a descoperi ce stil de rochie sa iti achizitionezi.

Poti sa gasesti multe saloane cu rochii de mireasa Cluj preturi accesibile si extrem de originale. De asemenea poti sa iti alegi rochia de mireasa online, dar trebuie sa te asiguri ca marimea este cea ideala pentru corpul tau.

0 Shares:
You May Also Like