Care sunt avantajele bijuteriilor din argint?

Care sunt avantajele bijuteriilor din argint

Femeilor le place sa iasa in evidenta si sa aiba tinuta perfecta de fiecare data cand pleaca undeva. Acesta este motivul datorita caruia, isi completeaza mereu tinutele cu bijuterii din argint, dupa ce acceseaza https://cosmetiquette.ro/, pentru a se inspira de pe cel mai renumit blog despre stil.

Pe Cosmetiquette.ro, doamnele si domnisoarele au posibilitatea de a afla care sunt cele mai noi tendinte in ceea ce priveste cerceii din argint, bratarile din argint sau alte bijuterii din argint.

Dat fiind faptul ca bijuteriile din argint se bucura de o mare popularitate in ultimul timp, vom vedea care sunt cateva dintre cele mai importante avantaje ale acestora. Este recomandat sa cititi pana la final, pentru a stii ce beneficii va ofera aceste bijuterii. Probabil veti fi surprinse.

  1. Argintul incetineste imbatranirea

Argintul este din ce in ce mai des utilizat in industria cosmetica. Se spune despre acesta ca are capacitatea de a pastra longevitatea, de a reduce ridurile si de a stimula imunitatea. Acest lucru se intampla datorita ionilor de argint, care au efect imunomodulator.

  1. Beneficii remarcabile pentru starea de spirit

Un alt amanunt foarte interesant este acela ca argintul intareste emotiile, trezeste abilitatile intuitive, si chiar absoarbe emotiile negative. In cazul in care sunt purtate in fiecare zi, bijuteriile din argint pot sa calmeze stresul si nervozitatea, dar si durerile de cap, iritabilitatea si sensibilitatea.

  1. Argintul previne deochiul

Cu siguranta, fiecarei persoane i s-a intamplat cel putin odata in viata sa fie deochiata. Se spune ca unul dintre cele mai importante beneficii ale purtarii bijuteriilor din argint, este acela ca previne deochiul. Acesta este motivul pentru care argintul se foloseste in descantecele pentru deochi.

In afara de a purta un articol de vestimentatie de culoare rosie, se spune ca o cruciulita din argint, sau chiar pastrarea unui banut de argint in portofel, poate preveni deochiul si poate pastra la distanta energiile negative.

  1. Argintul influenteaza functiile corpului

Argintul se spune ca este eficient in ceea ce priveste scaderea tensiunii arteriale. Conform cercetarilor, purtarea unui inel de argint pe degetul mic pe timpul noptii, are ca rezultat normalizarea activitatii inimii. Datorita purtarii unui inel pe index, se poate obtine normalizarea tractului gastrointestinal.

  1. Argintul amelioreaza setea

Exista situatii in care nu ne putem hidrata. Ei bine, in aceste conditii se spune ca este foarte indicat sa pastram in gura un obiect de argint. Un inel de argint ar fi ideal in aceste conditii.

  1. Argintul stimuleaza intuitia

S-a dovedit faptul ca purtarea unei bijuterii din argint in fiecare zi, sporeste stimularea cerebrala. Cercetarile savantilor au scos la iveala faptul ca in cazul in care bijuteria de argint este purtata in combinatie cu o piatra de amazonit, argintul poate avea o actiune mult mai puternica asupra intuitiei.

  1. Argintul evidentiaza senzualitatea feminina.

Unul dintre motivele pentru care femeile aleg sa poarte bijuterii din argint, este acela ca aceste bijuterii reusesc sa puna in evidenta frumusetea. Despre argint se stie ca in sine are o energie feminina.

Argintul este de-asemenea asociat cu esenta feminina Yin si cu luna. De aceea, a fost considerat mereu drept metalul lunii si al zeitelor de catre alchimisti.

  1. Argintul poate contribui la vindecarea ranilor

Se stie faptul ca unul dintre remediile naturale impotriva infectiilor, care ofera rezultate impresionante, este argintul. Inca din cele mai vechi timpuri, din Egiptul Antic mai exact, se folosea argintul (cu mult inaintea penicilinei) in acest sens. In acele perioade, argintul era mult mai valoros decat aurul.

Chiar daca cercetatorii au incercat foarte mult timp sa gaseasca un produs farmaceutic care sa fie mai eficient decat argintul, si care sa grabeasca vindecarea cazurilor de arsuri severe, nu au reusit sa gaseasca o solutie mai buna.

Argintul elibereaza ioni negativi cu actiune germicida, iar acesta este unul dintre motivele pentru care este folosit pentru fabricarea instrumentelor medicale si a protezelor. Chiar si in clipa de fata, pentru a realiza pivoti entodontici stomatologii folosesc argintul.

  1. Intensifica efectele pietrelor semipretioase si pretioase

Probabil ati vazut deja o multime de bijuterii din argint, care sunt combinate fie cu pietre pretioase, fie cu pietre semipretioase. Ei bine, in cazul in care nu stiati, unul dintre motivele datorita carora se recomanda ca bijuteriile din argint sa fie fabricate cu astfel de pietre, este acela ca argintul le poate intensifica pietrelor efectele, mai ales daca discutam despre ametist sau turcoaz.

Asadar, bijuteriile din argint sunt purtate de catre doamnele si domnisoarele care doresc sa isi completeze tinutele, pentru viata de zi cu zi sau pentru diferite evenimente, dar dupa cum se poate vedea din acest articol, se recomanda purtarea bijuteriilor din argint in primul rand, datorita faptului ca acestea vin cu o multime de beneficii pentru sanatate.

De aceea, daca aveti nevoie de bijuterii pe care sa le purtati zilnic sau la diferite ocazii, alegeti bijuteriile din argint.

0 Shares:
You May Also Like