Care sunt cele mai importante motive pentru care oamenii se uita mult la televizor?

Care sunt cele mai importante motive pentru care oamenii se uita mult la televizor?

De la inventarea sa in 1927, televiziunea a parcurs un drum lung in a se impune ca o parte esentiala a vietii noastre. Ajuta la imbunatatirea cunostintelor si va ajuta sa cunoasteti cele mai recente tendinte din lume.

Este astazi unul dintre cele mai utilizate mijloace de comunicare ale francezilor. Informatiile utile pot fi comunicate milioanelor de oameni direct prin intermediul televiziunii, am avut o privire perfecta despre asta cu cele mai recente evenimente de sanatate, unde aproape 33,79 de milioane de telespectatori au fost in fata ecranelor lor.

O sursa de divertisment

Primul si cel mai evident beneficiu al televiziunii online este ca este o sursa de divertisment. Seara, ne adunam in sufragerie pentru a ne distra cu programe de televiziune. Cu o gama larga de canale, televizorul garanteaza ca toata lumea este multumita. Exista canale cu diferite programe pentru copii, adolescenti si adulti.

Veti gasi o gama larga de telenovele, filme, desene animate, muzica, programe de mediu, canale de animale, documentare. Ceva care sa incante toate gusturile! Cu totii ne-am obisnuit mai mult sau mai putin sa avem o revista TV acasa.

Programe usor de urmarit

Cu emisiunile TV si programele de stiri care dureaza 30 de minute sau o ora per program, vizionarea la televizor este o modalitate usoara de relaxare. Te poti incadra cu usurinta in 30 de minute sau o ora de televizor inainte de culcare, dupa serviciu sau intr-o dupa-amiaza lenesa de weekend.

Nu iti ocupa prea mult timp si poti petrece ceva timp relaxandu-te si distrandu-te. Aceasta forma de divertisment se potriveste perfect in modul nostru de viata. Ne ofera ceva la care sa ne distram sau la care sa ne gandim cu suficient timp pentru a ne ocupa de treburile noastre zilnice.

O minte deschisa

Unele emisiuni va permit sa calatoriti prin proxy si sa va prezinte diferite persoane, culturi, idei si locuri pe care s-ar putea sa nu le intalniti niciodata in viata reala. Vizionarea unei serii de emisiuni ne poate oferi o mai buna intelegere a lumii in care traim si ne poate expune la lucruri pe care s-ar putea sa nu le fi intalnit niciodata in viata noastra.

O sursa si un mediu de informare

Datorita televiziunii, suntem practic constienti de ceea ce se intampla in lume. Canalele de stiri precum ne tin la curent ori de cate ori se intampla ceva. Acest lucru este deosebit de important in caz de dezastre, cand oamenii au nevoie rapid de informatii pentru a nu fi in pericol.

Liderii nostri politici folosesc televiziunea in primul rand pentru a comunica cu noi, pentru ca este mijlocul care are cele mai multe sanse sa ajunga la oameni.

Cateva beneficii pentru sanatate

Cu totii cunoastem beneficiile rasului asupra sanatatii generale a corpului nostru. Asadar, urmarind comedie sau emisiuni hilare care ne fac sa radem si sa ne bucure, ne crestem sansele de a deveni sanatosi. Rasul ne scuteste de stres care poate duce la depresie si este un agent cauzator al foarteb  multor boli.

Informatii din studii despre pasiunea oamenilor pentru televizor

In prezent, televiziune a evoluat foarte mult si sunt persoane care se uita la TV direct de pe internet. Aceste posturi TV se pot vedea de pe orice tip de dispozitiv fara sa platesti pentru ele.

Cand vizionati cu altcineva, intrebarea „Ce este la televizor?” este intr-adevar „La ce sa ne uitam?” ceea ce inseamna cu adevarat „Ce putem fi de acord sa urmarim?” unde raspunsul depinde de dinamica sociala a celor implicati.

Cand vizionati singur, nu este nevoie sa negociati, asa ca exista mai multe oportunitati de a prinde din urma emisiuni, de a descoperi, de a rasfoi sau de a va rasfata, iar alegerea va fi probabil mai personala si mai deliberata.

„TV-ul live este cel mai bine echipat pentru a satisface toate nevoile si de aceea va rezista, indiferent de platformele noi care apar”, sustine Neil Mortensen, directorul de cercetare si planificare al Thinkbox. „Televiziunea in direct este mancarea noastra zilnica, in timp ce VOD este mai mult ca o cutie de ciocolata.”

Cu toate acestea, daca trebuie sa credem cercetarile comandate de YouGov de YouView, o cincime din totalul vizionarilor de televiziune este acum pentru servicii de streaming sau pentru emisiuni intregistrate pe care sa le vada online cand vor.

Sondajul YouGov a chestionat un esantion reprezentativ la nivel national de peste 2.000 de adulti din toata Regatul Unit in mai 2013 si a constatat ca acestia pretindeau ca se uita la 16 ore de televiziune in direct pe saptamana, 9 ore inregistrate si 6 ore de recuperare intr-o saptamana obisnuita.

Daca acest lucru este exact, sugereaza ca 19% din toate vizionarea este pentru serviciile de inregistrare pentru mai tarziu, in timp ce 48% din toate vizionarea sunt ore vizionate la cerere.

0 Shares:
You May Also Like