Cele mai bune aplicatii pentru ascultarea muzicii preferate

Cele mai bune aplicatii pentru ascultarea muzicii preferate

Muzica este cel mai bun prieten al tau? Ai o nevoie constanta de a avea o coloana sonora in viata ta? Apoi, ceea ce aveti nevoie este aplicatia muzicala perfecta pentru nevoile tale si nu renunta niciodata la pasiunea ta.

Poate ca nu stiti, dar pe net puteti gasi multe solutii gratuite, pentru a asculta melodiile preferate in streaming cum si cand doriti, fara a cheltui un cent, pe smartphone-ul tau. Android sau iOS sau pe computerul de acasa.

  1. Spotify

Cea mai populara si completa aplicatie de muzica, cu cea mai larga gama de piese de muzica, podcast-uri si liste de redare pre-construite. Spotify ofera doua optiuni de abonament diferite: gratuit si premium, similare in catalog, dar cu diferenta ca in versiunea gratuita trebuie sa rezistati reclamelor si nu puteti alege melodiile pe care sa le ascultati (ne bazam pe redarea aleatorie) .

  1. Tubeats

O buna alternativa gratuita la Spotify, cu adaugarea de videoclipuri Youtube, in plus fata de selectia audio a melodiilor preferate.

Creati un cont si indicati trei preferinte ale autorilor, genurilor sau albumelor pentru a incepe; in acel moment va incepe cautarea efectiva a melodiilor similare celor alese si veti putea accesa in mod liber diferitele propuneri oferite de Tubeats. Cumpara si  folii protectie telefon.

  1. SoundCloud

O platforma muzicala excelenta, disponibila pentru Android, iOS, Sonos, Chromecast si XBox One, SoundCloud se bazeaza pe partajarea de catre utilizator a unei cantitati mari de melodii, pentru a forma o discoteca digitala accesibila tuturor. In plus, va permite sa interactionati cu artisti consacrati, autori mai putin cunoscuti si cu o intreaga comunitate de entuziasti.

  1. JusthearIt

Este o aplicatie de muzica streaming la cerere, in care fiecare muzician isi poate incarca propriile piese audio gratuit, le poate partaja cu alti utilizatori si le poate face cunoscute unui public mai larg. Foarte simplu de utilizat, cu o interfata usor de utilizat foarte clara si imediata; este disponibil atat in ​​versiunea mobila Android, cat si pe web.

  1. Jamendo

Inscrieti-va pentru acces gratuit la 500.000 de continut, sugerat de motorul de cautare intern pe baza gusturilor si preferintelor exprimate de ascultator, pentru a facilita ascultarea in streaming. Exista, de asemenea, 13 posturi de radio, impartite pe genuri muzicale: Rock, Pop, Jazz, Metal, Indie si multe altele, pe Android sau pe PC.

  1. Muzica Google Play

Google Play Music va ofera acces complet la colectia de muzica bazata pe cloud oriunde va aflati. Aplicatia este aliniata cu playlisturi atent selectionate si posturi de radio personalizate si ofera, de asemenea, recomandari inteligente bazate pe gusturile personale si obiceiurile anterioare de ascultare.

  1. Tidal

Tidal este aplicatia de muzica conceputa pentru sunetul pentru amatori. Serviciul de streaming se mandreste cu peste 25 de milioane de melodii fara pierderi, fara a mentiona un mod offline, acces rapid la videoclipuri muzicale, recomandari personalizate si interviuri aprofundate care acopera toata lumea, de la Jack White la Jay-Z.

  1. Vevo

MTV poate fi mort, dar Vevo ofera in continuare o selectie remarcabila de videoclipuri muzicale de previzualizare in aplicatia sa. De asemenea, puteti crea liste de redare de genuri si emisiuni de muzica live sau puteti doar sa parcurgeti selectia de videoclipuri si recomandari HD de la Vevo.

0 Shares:
You May Also Like