Aplicatii mobile care iti fac viata mai usoara

Aplicatii mobile care iti fac viata mai usoara

In zilele noastre, cine nu are un Smartphone?! Petrecem in medie cinci ore pe zi conectati la internet. Viata noastra a fost usurata datorita aplicatiilor mobile. Jocuri, aplicatii de performanta, aplicatii de productivitate, chiar si cele care controleaza semnele vitale in timp ce facem exercitii fizice… nu uita sa cumperi si accesorii telefon potrivite pentru aplicatiile pe care le folosesti.

Exista atat de multa varietate incat selectarea este o sarcina dificila.

APLICATII PE CARE LE CONSIDERAM CELE MAI UTILE PENTRU ZI CU ZI:

  1. INSTAPAPER 

Cu siguranta a trebuit vreodata sa lasati din citit un articol, fix la jumatate. Cu aceste aplicatii puteti salva acele texte pentru a le citi mai tarziu, chiar si offline. In plus, le puteti eticheta si le puteti organiza si le puteti adapta la ecranul dispozitivului pe care folosim aplicatia.

  1. SPENDEE

O aplicatie care va permite sa urmariti cheltuielile intr-un mod foarte vizual si intuitiv. Sunt generate statistici si informatii pe care le puteti utiliza pentru a vedea evolutia in timpul unei saptamani sau luni, stiind pe ce cheltuiti mai mult si daca puteti reduce sau nu aceasta cheltuiala, etc…

  1. FINTONIC

La fel ca Spendee, dar uitati sa va introduceti cheltuielile: totul se face automat: aplicatia acceseaza in modul de citire miscarile contului si va ajuta sa va imbunatatiti finantele, fiind compatibila cu o lista importanta de banci.

  1. NOODDLE

Cu aceasta aplicatie gratuita puteti gasi retete adaptate produselor pe care le aveti. In acest fel, nu pierdeti timpul gandindu-va “Ce imi place?”, deoarece trebuie doar sa adaugati intr-o lista produsele pe care le aveti in bucatarie, iar aplicatia in sine va ofera retete simple de elaborat. Aplicatia are o lista de retete de fitness, retete vegane, retete traditionale etc.

  1. GOOGLE KEEP/EVERNOTE/SIMPLENOTE/ONENOTE

Notele tale peste tot: liste, note, alarme, fotografii, texte, voce… Totul va fi ingrijit si disponibil pe oricare dintre dispozitivele dvs. Aruncati o privire la cele patru mdele si alegeti-l pe cel care se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra.

  1. IFTTT 

IFTTT este una dintre aplicatiile preferate de foarte multe persoane din lumea intreaga: cu aceasta puteti economisi multa munca prin automatizarea sarcinilor si conectarea diferitelor servicii online. De la schimbarea fotografiei twitter atunci cand se detecteaza ca ai modificat fotografia de pe Facebook, controlezi totul in jurul tau cu vocea ta dar si cu Amazon Alexa, facand luminile sa se stinga cand iesi din casa, si pana la redarea muzicii cand ajungi inapoi in locuinta…

  1. WIKIPEDIA

Nu credem ca nu stiti despre aceasta “enciclopedie libera, poliglota si editata in colaborare”, asa cum se defineste ea insasi. Aplicatia mobila este o incantare, nimic de-a face cu aspectul practic si chiar dur al site-ului sau web. O privire in fiecare zi va va tine la curent cu cele mai consultate articole si cele mai importante efemeride.

8 SleepBot

Aceasta aplicatie este gratuita si va permite sa masurati cate ore de somn real aveti. De asemenea, masoara miscarile in timpul somnului sau masoara sunetele daca vorbesti in timp ce dormi. Aceasta aplicatie este disponibila pe iOS si Android.

0 Shares:
You May Also Like