Aplicatii pentru fitness pe care ar trebui sa le incerci

Aplicatii pentru fitness pe care ar trebui sa le incerci

In lista de mai jos sunt cele mai bune aplicatii pentru fitness pe care le poti incerca, dar nu inainte de a monta si husa potrivita, asa cum este husa Oppo.

NIKE TRAINING CLUB

Prima solutie sportiva pe care am putea sa o mentionam este, fara indoiala, Nike Training Club (NTC), o platforma de fitness de foarte buna calitate. Trebuie spus ca Nike nu mai are nimic de dovedit in domeniu. Aplicatia sportiva Nike Training Club ofera peste 100 de programe. Si fiecare exercitiu este certificat de antrenori profesionisti.

Fie ca sunteti un sportiv avansat sau un nou convertit la fitness, NTC va va putea oferi exercitii adecvate nivelului vostru si recomandarile de exercitii se vor adapta si profilului vostru. Activitatile variaza de la intarirea partilor vizate ale corpului la box mai intensiv, yoga sau antrenament de anduranta.

Optand pentru evenimentele sportive care vi se potrivesc cel mai bine, cu sau fara echipament, temporizat sau nu, de la 15 la 45 de minute, va veti putea bucura de fitness adaptat nevoilor voastre. Bonus: NTC este o aplicatie sportiva compatibila cu Chromecast pentru a afisa videoclipuri cu exercitii pe televizor.

FREELETICS: TRATATI CORPUL SI AGENDA

In aceeasi ordine de idei este Freeletics, o aplicatie sportiva a carei obsesie principala, pe langa programul tau de fitness, este aceea de a nu-ti perturba programul obisnuit. Pentru ca la urma urmei, lipsa de timp este adesea prima scuza data pentru a nu face exercitii fizice, chiar si pentru cei care fac telecomunicatii.

Apoi puteti initia sesiuni de doar 5 minute in cele mai aglomerate zile sau va puteti rasfata cu ele timp de 30 de minute. Antreneaza-te acasa sau in aer liber, fie ca e vorba doar de a ramane in forma, de a lucra muschi sau de a pierde in totalitate in greutate.

Nu veti avea nevoie de aproape nimic pentru a face aceste exercitii, cu exceptia poate a unei bare de tragere. Aceste miscari pot fi efectuate si in spatii mici; ideal pentru un apartament mic.

Din fericire, aplicatia pentru sport ofera o multime de continut gratuit (activitati simple sau programe complete), iar videoclipurile demonstrative sunt disponibile pentru fiecare exercitiu pentru ca un antrenor sa va arate cum.

FITNESS CHALLENGE 30 DE ZILE SI 7 MINUTE DE ANTRENAMENT: PROVOCAREA ZILNICA

Va recomandam, de asemenea, sa va uitati la 30 de zile de fitness Challenge sau 7 minute de antrenament. Cele doua aplicatii impartasesc interfete foarte asemanatoare cu diagrame animate care va arata miscarile corecte de practicat, videoclipuri cu instructiuni egale si programe diferite in functie de ceea ce doriti sa faceti: antrenati intregul corp sau concentrati efortul pe o anumita parte.

Dupa cum sugereaza si numele, 30 Days Fitness Challenge va va provoca sa faceti toate exercitiile sportive recomandate pentru o luna intreaga, in timp ce antrenamentul de 7 minute promite sa va ia doar 7 minute pe zi pentru exercitii intensive, dar care nu consuma mult timp. In ambele cazuri, dificultatea creste crescendo peste sesiuni.

Sportul este, de asemenea, de a face fata acestui tip de provocari.

LIMBO

Un mediu sumbru, un baietel nevoit sa fuga constant de pericol, mecanici de activat si o directie artistica uluitoare. Limbo este un joc minunat pe care nu trebuie sa-l ratezi daca cauti un titlu care sa combine actiune, indemanare si puzzle.

Salutam in mod deosebit manevrarea ingrijita, in ciuda limitarilor ecranelor tactile pe acest tip de joc. Sfarsitul jocului, la randul sau, ridica multe intrebari, deoarece este atat de misterios.

0 Shares:
You May Also Like
Ce este reumatologia?
Read More

Ce este reumatologia?

Reumatologia este specialitatea medicala care este responsabila pentru prevenirea, diagnosticarea si tratarea bolilor sistemice musculo-scheletice si autoimune. Este una dintre specialitatile…