Cum sa cream o identitate unica cu ajutorul ambalajelor personalizate?

Cum sa cream o identitate unica cu ajutorul ambalajelor personalizate

Cu cat un client se simte mai aproape de un articol sau produs, cu atat il cumpara mai des si mai repede. Prin urmare, este imperativ sa se aiba grija de ambalarea produselor pentru a captiva si mai mult clientii. Prin urmare, trebuie sa definiti si sa adaptati ambalajul personalizat in functie de publicul tinta. Ambalajul personalizat este o reflectare a personalitatii oamenilor.

Aici, varsta, personalitatea, dar si sexul sunt factori care trebuie luati in considerare in mod inevitabil. De asemenea, puteti utiliza culorile, formatele si imaginile distinctive in functie de tinta. Unii estimeaza chiar ca 37% dintre femei tind sa se identifice cu produse invelite pe baza criteriilor de gen.

Ambalajele personalizate pot fi transformate intr-un instrument de colectare

Celalalt avantaj al ambalajului personalizat este ca poate fi transformat in articol de colectie. Multi producatori ajung deja in aceasta faza oferind clientilor lor ambalaje personalizate. Acest lucru ar trebui, desigur, sa va reaminteasca de succesul campaniei Coca-Cola de acum cativa ani. O actiune in care orice individ prefera sticla care poarta inscriptia numelui sau.

Acesta este un exemplu specific de transformare a ambalajelor si a obiectelor de colectie. Aceasta strategie chiar a crescut cifra de afaceri a companiei la mai mult de 2%, asadar alegeti un producator ambalaje din carton si cresteti nivelul brandingului dumneavoastra.

Alegeti ambalaje personalizate pentru un impact larg in mediul  retelelor sociale

Ambalarea a devenit o adevarata despachetare la moda pentru retelele sociale care mobilizeaza atentia majoritatii utilizatorilor de Internet. Optimizarea ambalajului produselor va permite sa cuceriti sensibilitatea unui numar mare de cititori. Acest lucru va genera, de asemenea, o multime de trafic pe site-ul dvs., cu exceptia cazului in care ambalajul este fabricat din metal, deoarece are anumite dezavantaje.

Ambalajul personalizat nu este, de asemenea, o oportunitate de a crea si mai multa valoare adaugata?

Raspunsul la aceasta intrebare este, fara indoiala, da! Intr-adevar, dezvoltarea companiei prin ambalaje puternice si adecvate inseamna gasirea de raspunsuri la urmatoarele intrebari:

  • Pentru ce produs ar trebui sa fie realizat ambalajul personalizat?
  • La ce consumatori se adreseaza?
  • Ce ii intereseaza in mod specific pe cumparatori la produs?

Tocmai, aceasta ultima intrebare este cea care solicita o valoare adaugata a produselor. Trebuie spus ca nu marfa in sine este cea pe care consumatorii o cumpara, ci mult mai mult decat atat! In schimb, ei cumpara experientele pe care vor avea ocazia sa le simta. Atunci cand un client primeste bunuri al caror ambalaj este clasic, se trezesc in el asteptari, iluzii, curiozitati. Ambalajul excelent este apreciat in masura tuturor particularitatilor produsului.

Ambalaje personalizate: un mijloc esential de fidelizare a clientilor

Daca produsele sunt similare, ambalajul personalizat este unic si atragator datorita imaginilor atractive si comunicatiilor de impact. Si acest lucru poate fi inteles atunci cand stim ca principalul avantaj al acestui nou dispozitiv de publicitate corporativa este loialitatea clientilor. Chiar daca un element trebuie sa genereze o singura achizitie pentru un client, nu este neglijabil, deoarece de la satisfactia oferita de o singura comanda, clientul ar putea deveni un fan adevarat al companiei dumneavoastra.

El poate incepe prin a-si informa grupul de prieteni cu privire la achizitia pe care a facut-o de la dvs si la calitatea serviciilor dvs. Aceasta este una dintre cele mai bune forme de publicitate.

0 Shares:
You May Also Like