Cumpararea unui apartament – la ce sa fii atent si cum sa faci cea mai buna alegere?

Cumpararea unui apartament – la ce sa fii atent si cum sa faci cea mai buna alegere?

Apartamentul ofera multiple avantaje si printre cele principale se numara pretul, care poate fi mult mai mic decat al unei case contruite pe pamant.

Un apartament cu 2 camere Craiova, poate oferi un cost redus al utilitatilor daca stam sa ne raportam la suprafata locuibila. De asemenea un alt factor important este faptul ca pe timp de iarna, apartamentul se incaleste mult mai repede si mai usor fata de o casa, plus ca temperatura va ramane constanta si datorita vecinilor de deasupra si desesubtul apartamentului tau.

Exista multe alte avantaje in ceea ce priveste achizitionarea unui apartament cu doua camere dar cel mai important aspect ramane acela ca un apartament, este o solutie ideala si relativ ieftina.

Iata cateva sfaturi utile, atunci cand vrei sa achizitionezi o locuinta

Gandeste-te ca un investitor. Gandeste-te la randamentul asteptat al investitiei, riscului si timpului. Rentabilitatea daca achizitionezi pentru a inchiria proprietatea va fi ceea ce obtii din venitul pe venit, minus costurile de intretinere si fiscale. Impreuna cu evaluarea anuala a proprietatii, aceasta devine rentabilitatea acesteia.

Daca alegi sa cumperi o proprietate pentru a trai in ea, unul dintre obiectivele tale ar trebuie sa fie cautarea de zone cu cele mai bune scoli, deoarece aceste zone tind sa fie poli de atractie pentru familii.

Locatie, Locatie, Locatie. O casa castiga valoare daca este situata intr-o zona cu scoli de inalta calitate si rute bune de comunicare si transport catre principalele centre urbane.

Fii expert. Aduna informatii despre zona aleasa si proprietatile care te intereseaza. Este important sa stii la ce pret au fost vandute recent case similare cu cele pe care le doresti.

Ia in considerare imbunatatirile. Se calculeaza costul investitiei suplimentare solicitate de locuinte. Nicio proprietate nu este perfecta si chiar si cele mai noi pot necesita modificari. Este esential ca modificarile care sunt facute sa vizeze cresterea valorii acestora.

Gandeste pe termen lung. Cumpararea unei case este o investitie pe termen lung. Se recomanda sa cumperi cu perspectiva de a-l mentine timp de cinci ani sau mai mult. De data aceasta iti permite sa obtii mai multe beneficii de a detine o proprietate, daca locuiesti in ea sau daca ai cumparat-o ca o investitie pentru a inchiria.

Alegerea unei achizitii a unui apartament poate inseamna o investitie extrem de buna. Fie ca alegi sa il inchiriezi sau sa locuiesti in el, un apartament situat intr-o zona buna, poate sa iti urce veniturile peste cativa ani, daca alegi sa il vinzi.

Apartament cu 2 camere Craiova oferite spre vanzare, sunt dotate cu finisaje de exceptie, intr-un bloc nou si bine pozitionat. Alege si tu calitatea unui apartament daca iti doresti sa ai caminul mult visat pentru tine si familia ta, sau daca iti doresti sa il oferi spre inchiriere si a scoate un profit lunar pe termen lung.

Un apartament este o investitie sigura si eficienta din orice punct de vedere. Ofera-ti sansa de a avea propria locuinta intr-un complex rezidential de exceptie si vei fi multumit de alegerea facuta!

Alte sfaturi pentru a alege un apartament

Daca sunteti gata sa alegeti un apartament, sunteti intr-o calatorie care ar trebui sa fie atat distractiva, cat si interesanta, va fi, de asemenea, o munca grea. Este distractiv pentru ca alegeti unde sa va mutati, ceea ce este in general asociat cu o schimbare pozitiva, un nou inceput, cu siguranta un nou stil de viata.

Este o munca grea sa aduni si sa revizuiti logistic toate informatiile care intra in restrangerea alegerii la cateva comunitati si apoi, desigur, sa vizitati fiecare dintre „finalisti” inainte de a alege apartamentul potrivit pentru a apela acasa.

Va fi mult mai usor sa ajungeti la punctul in care sunteti gata sa alegeti un apartament daca luati o abordare pas cu pas.

Un prim pas bun este sa alegeti o zona sau o locatie in care credeti ca doriti sa locuiti. Zona dicteaza si controleaza cautarea. La urma urmei, nu poti sa renunti magic la orice cladire din zona in care vrei sa fii. Avand in vedere o locatie, limiteaza cautarea intr-un mod pozitiv si productiv. Daca exista mai multe domenii care va intereseaza, este in regula si el, dar stiti doar ca veti avea mai multe optiuni de rezolvat.

Ce tip de cladire preferati? O cladire in care poti merge pana la apartamentul tau (denumita uneori o cladire de apartamente in stil gradina) sau o cladire cu lift ridicat?

Ai nevoie de parcare? Aflati daca parcarea este inclusa si, daca nu, daca este disponibila si ce costa.

Apoi, ia in considerare ceea ce ai nevoie pentru a locui in apropiere, fie ca este vorba de magazine, mijloace de transport in comun, parcuri, scoli, lacasuri de cult, restaurante, autostrazi sau altceva. Decideti cat timp doriti sa faceti o naveta.

0 Shares:
You May Also Like