Despre azilele pentru batrani si ceea ce ofera ele

Despre azilele pentru batrani si ceea ce ofera ele
Senior woman with her doctor or caregiver

Asertivo este primul portal cu o oferta completa de servicii pentru batrani de calitate. Asertivo ofera o platforma pentru a satisface cererea si oferta pentru a satisface nevoile specifice ale persoanelor in varsta, in fiecare domeniu al vietii lor de zi cu zi.

O oferta completa de calitate pentru batrani

Datorita unui motor de cautare puternic, suntem capabili sa evidentiem facilitatile si serviciile de sanatate de excelenta cele mai apropiate de tine.

Dar asta nu este tot: va oferim servicii in sectoarele locuintelor, bunastarii, instruirii si gestionarii timpului liber, incepand de la participarea la evenimente artistice si culturale pana la activitati sportive. In plus, o echipa de experti este intotdeauna la dispozitia ta pentru a te ghida in fiecare alegere.

Serviciile noastre

Platforma noastra online are grija de cei care au grija de cei peste 65 de ani cu o gama completa de servicii medicale si rezidentiale, precum si cursuri de instruire pentru „epoca argintului”. Si din nou: cursuri creative de gradinarit si terapie in gradina si cursuri de reciclare ecologica.

In cele din urma, Asertivo ofera o selectie de produse anti-imbatranire pentru frumusete si ingrijire a corpului formulate cu cele mai bune ingrediente ale traditiei mediteraneene.

Echipa noastra

Din intuitia unei echipe de profesionisti cu experiente manageriale diferite, dar uniti de dorinta de a dezvolta o gama de servicii pentru membrii familiei si profesionistii implicati in ingrijirea si asistenta persoanelor in varsta.

Inspirata de o abordare menita sa revolutioneze intelegerea traditionala a imbatranirii, echipa noastra ofera ingrijitorilor o gama completa de servicii menite sa transforme senilitatea intr-o „a treia viata de oportunitati”.

Actualizarile, stirile si raportarea evenimentelor pentru peste 65 de ani completeaza gama noastra de continuturi, de asemenea, datorita colaborarii cu o redactie medico-stiintifica formata din specialisti in diverse discipline.

Filozofia noastra

La baza filozofiei noastre se afla convingerea ca seniorii sunt protagonistii unei epoci sub semnul calitatii vietii, grija de ei insisi si de cei dragi.

Acesta este motivul pentru care combinam sfaturi pentru timpul liber, sportul, utilizarea tehnologiilor digitale si multe altele cu oferta de solutii rezidentiale si de ingrijire pentru fiecare nevoie.

Obiectivele casei de batrani a familiei Asertivo

Scopul acestei structuri este de a oferi asistenta medicala persoanelor in varsta si ospitalitate persoanelor in varsta si, de asemenea, de a promova bunastarea psiho-fizica.

Nici o discriminare bazata pe sex, rasa, limba, religie, clasa sociala, apartenenta politica. Membrii familiei sunt intotdeauna invitati sa participe la activitatile desfasurate in unitate. Asertivo  este sinonima cu siguranta, ospitalitate si profesionalism.

Iata 5 motive bune:

  • Sunt angajati personal, profesionisti in domeniul ingrijirii personale. Curatare scrupuloasa si atentie la igiena mediului.
  • Resedinta ofera cazare bine intretinuta, lifturi pentru scari, echipamente de siguranta.
  • Dieta, doar mesele echilibrate si usoare sunt servite cu posibilitatea de personalizare si planificare.
  • Sunt disponibile servicii, transport, coafor si frizer.
  • Servicii medico-terapeutice efectuate de profesionisti disponibili la fata locului

De ce sa alegeti Asertivo pentru Batrani?

Asertivo, resedinta pentru batrani din Romania, s-a nascut din initiativa fondatorilor care au reusit sa combine perfect ospitalitatea si profesionalismul in domeniul asistentei.

Cele mai comune motive pentru care batranii au nevoie de un azil

In tara sunt foarte multi batrani care au nevoie de un azil in care sa fie corect ingrijiti. Rudele si in general copiii, nu sunt mereu dispusi sa aiba grija de bunici si de parinti odata ce imbatranesc sau pur si simplu nu au locul necesar si timpul pentru a face asta.

In aceste situatii, cea mai buna solutie pentru batrani este sa mearga la un azil in care sa fie foarte bine intretinuti. Batranii au tendinta de a nu fi deloc flexibili mai ales in momentul in care rudele lor incearca sa ii mute si sa le schimbe complet programul.

Pe undeva este de inteles deoarece batranii s-au obisnuit cu mediul in care traiau deci ideea de a fi mutati de la tara in orase, acolo unde locuiesc copiii nu este prima pe lista. Intelegem de asemenea si nevoia batranilor de a socializa.

Acasa, socializeaza cu vecinii intr-un mediu pe care il cunosc, pe cand autnci cand sunt luati de acasa si dusi in alta parte, la copii acasa, sunt de cele mai multe ori mutati in complexuri rezidentiale noi, unde sunt inconjurati de familii tinere si unde nu isi vor putea face niciodata prieteni.

In azile, batranii dispun atat de cele mai bune tratamente cat si de noi prieteni. Pentru ca sunt mai multi batrani adunati la un loc, relatiile de socializare incep rapid si se leaga adevarate prietenii. In plus, batranii sunt implicati in activitati astfel incat sa aiba mereu mitnea antrenanta si sa fie determinati sa nu uite sa gandeasca.

Toate actiunile dintr-un azil se fac pentru o batranete petrecuta cu demnitate, alaturi de personal medical specializat, gata oricand sa ofere ajutor batranilor si sa ii determine sa se implice.

 

0 Shares:
You May Also Like