Descoperă cele mai bune produse naturale pentru tratarea varicelor

Descoperă cele mai bune produse naturale pentru tratarea varicelor

Varicele sunt o problemă cu care se confruntă mulţi pacienţi. Varicele sunt practic vene cu aspect inestetic care se umflă şi sunt vizibile la suprafaţa pielii. Picioarele sunt zona corpului unde acestea apar cel mai frecvent şi sunt însoţite de o senzaţie de greutate, durere, răni, iar în cazurile mai grave aveam, din păcate, de-a face cu cheaguri de sânge şi ulcere.

Printre cele mai frecvente cauze ale apariţiei acestor vene cu aspect neplăcut este vârsta înaintată, problemele cu greutatea – obezitatea, sarcina, dar şi statul timp îndelungat atât în picioare, cât şi în şezut. Ca să prevenim aceste probleme trebuie să începem prin a adopta un stil de viaţă sănătos, să ne ţinem sub control greutatea corporală și să rămânem activi.

Mai uşor de zis, decât de făcut, căci prinşi cu totul felul de probleme cotidine, tindem să amânăm sau să nu luăm în seamă toate aceste aspecte care ne pot scăpa de multe bătăi de cap. Deşi o mare parte dintre angajaţii de la birouri lucrează de acasă, asta nu îi scuteşte de statul prelungit în faţa computerului, uneori chiar şi peste program pentru a rezolva toate sarcinile de lucru.

La pachet cu predispoziţia de a face varice, postura adesea incorentă în faţa monitorului de lucru duce şi alte probleme de sănătate, cum ar fi dureri de spate, de cap sau probleme de vedere.

Însă, dacă, din nefericire, te confrunţi deja cu această problemă a apariţiei varicelor, este necesar să cauţi din timp tratamente şi să asculţi părerea specialiştilor. Odată apărute, lucrurile nu mai pot veni cu totul la normal, dar poţi ţine situaţia sub control prin tratarea varicelor cu remedii naturale.

Descoperă produse naturale pentru varice pe minuneanaturii.ro! Aici găseşti o gamă variată  de produse şi suplimente pe bază de plante, ce ajută la tratarea / calmarea simptomelor cauzate de varice.

Printre acestea se numără cremă pentru varice, extract din sâmburi de struguri, diferite tipuri de tincturi, capsule pentru varice, suplimente alimentare, unguent pentru varice dureroase, cremă de gălbenele, cremă cu extract de castan, uleiuri ca cele cu extract din sâmburi de struguri, alternative de tratamente homeopate sau cele medicamentoase, etc.

În plus, beneficiezi de consultanţă în cazul în care ai întrebări despre produsele comercializate aici, preţuri prietenoase şi livrare rapidă din stoc oriunde în ţară, în cel mai scurt timp posibil. Produsele din categoria varice sunt originale, de calitate superioară, au toate notificările şi înregistrările la zi.

Dacă nu ştii ce produse să alegi, întreabă farmacistul care sunt cele mai eficiente tratamente naturale contra varicelor. În urma studiilor, s-a dovedit că varicele apar de obicei la femei, dar şi bărbaţii pot suferi de această boală, însă procentul în rândul lor este de două ori mai mic, comparativ cu cel al doamnelor.

Varicele pot apărea la orice vârstă, dar partea bună este că sunt multe modalități de a preveni și de a trata varicele. Printre acestea amintim beneficiile uleiurilor esențiale, iar în cazurile mai grave, vorbim deja despre intervenții chirurgicale. Numai că până să ne gândim la bisturiu, ar fi bine să încercăm mai multe remedii destul de simple, de întreţinere, ca şi cataplasmele, masajul zonei afecate, gimnastică și exerciţii fizice specifice, etc.

O atenţie deosebite trebuie acordată şi vestimentaţiei. Sunt foarte utili ciorapii de compresie contra varicelor şi modificările stilului de viață. Mersul pe bicicletă, exercițiile (atât cele desfăşurate la sală, cât şi în aer liber), înotul, plimbările prin parc sunt foarte bune şi indicate, deoarece stimulează circulaţia, pun sângele în mișcare.

De asemenea, exercițiile fizice moderate pot preveni hipertensiune arteriala, cauza multor probleme de sănătate. Atenţia trebuie îndreptată şi asupra alimentaţiei. De pildă, fibrele ajută la o funcționarea sănătoasă a intestinului. O altă problemă este deficitul de potasiu care poate provoca retenția de apă. Ce legătură are asta cu apariţia varicelor ? Ei bine, acest lucru crește volumul de sânge din corp și creează astfel o presiune suplimentară asupra venelor.

Tratamentul natural pentru varice este de cele mai multe ori prima opţiune a pacienților predispuşi la apariţia acestor umflături. Abordarea naturală este mai la îndemână şi este o metodă care nu dăunează organismului. În urma consultării sfatului specialiştilor (medici, asistenţi, farmacişti, etc.) şi cu un stil de viaţă echilibrat, este mai uşor să prevenim, decât să tratăm.

De reţinut este că una dintre cauzele principale a acestor varice este insuficiența venoasă cronică. Se pare că extractul de semințe de castan este un tratament natural eficient pentru a atenua simptomele afecțiunii în cauză.

Alte cure naturale eficiente pentru varice includ uleiurile esențiale de sâmburi de strugure şi afin. Însă înainte de a începe orice formă de tratament, ar trebui să discutăm cu medicul despre aceste opțiuni pentru a ne asigura că nu se dezvoltă interacțiuni cu alte medicamente pe care le luăm. În plus, nu toţi pacienţii reacţionează la fel la acelaşi tratament, aşadar este necesar consultul de specialitate.

0 Shares:
You May Also Like