Sfaturi utile pentru depozitare in spatii special amenajate

Sfaturi utile pentru depozitare in spatii special amenajate

Unitatile de depozitare sunt locuri sigure pentru a va pastra obiectele. Nu numai atat, dar sunt protejate de intemperii si de dezastrele naturale; unitatile de depozitare nu sunt vulnerabile la vant sau ploaie, astfel incat bunurile dvs. vor ramane uscate.

Acest lucru inseamna ca nu trebuie sa va faceti griji cu privire la ceea ce pastrati intr-o unitate de depozitare. Lenjeria de pat, paturile si multe altele vor fi pastrate in siguranta. Iar unitatile de depozitare sunt suficient de sigure pentru a ramane atat convenabile, cat si sigure.

Inchirierea unei unitati de depozitare in timpul izolarii afacerii voastre

Spatii depozitare private sunt deosebit de utile pentru companii in timpul unei perioade de izolare. Acestea faciliteaza adaptarea organizatiilor profesionale la noile norme de securitate sanitara si le ajuta sa creeze o organizatie flexibila care sa evolueze in functie de diferitele etape ale pandemiei.

Depozitarea bunurilor legate de normele de sanatate

O masura de izolare poate necesita ca intreprinderile sa obtina consumabile speciale, cum ar fi

  • Masti de protectie
  • Sticle sau flacoane de gel hidroalcoolic
  • Viziere de protectie sau ferestre din plexiglas
  • Sisteme de distribuire a gelului
  • Materiale de semnalizare (afise, banda, banda adeziva etc.) pentru a marca zonele de lucru si directiile de circulatie

Depozitarea mobilierului pentru reorganizarea spatiilor de lucru

O masura de izolare aplicata pentru a face fata unui pericol pentru sanatate poate implica reorganizarea spatiilor de lucru. De exemplu, este posibil ca o parte din mobilier sa trebuiasca sa fie indepartata pentru a mari spatiul disponibil pentru fiecare angajat si pentru a mentine separarea fizica intre membrii personalului, in special in cazul unui loc de munca in plan deschis cu multe persoane.

Prin urmare, puteti utiliza un depozit de mobila pentru a depozita mobilierul indepartat atat timp cat este necesar. Desigur, trebuie sa respectati cateva reguli pentru a va asigura ca mobilierul este depozitat in siguranta pana cand situatia revine la normal.

Care sunt avantajele inchirierii unei unitati de depozitare?

Pentru companiile care cauta solutii modulare pentru depozitarea echipamentelor, a documentelor vechi si a diverselor hartii legate de activitatea lor, precum si pentru persoanele fizice care doresc pur si simplu sa foloseasca un spatiu suplimentar pentru a-si depozita bunurile, achizitionarea de cutii de depozitare pentru a depozita temporar obiectele sau echipamentele depaseste de obicei cu mult costul inchirierii. Aceste cutii metalice de depozitare (cunoscute si sub numele de containere de transport) pot fi utilizate intr-o varietate de industrii.

Cu o unitate de depozitare, puteti scapa cu usurinta de lucrurile de care nu mai aveti nevoie din casa voastra. Nu veti pedala prea mult pe zapada, asa ca pastrati-va bicicleta intr-o unitate de depozitare pe timpul iernii, iar aceasta nu va vas ta in cale. De asemenea, puteti depozita hainele de sezon pentru a economisi spatiu in garderoba.

Iar unitatile de depozitare sunt utile pentru toata lumea, nu doar pentru studenti. Puteti depozita mobila veche intr-o unitate de depozitare, atunci cand stiti ca nu veti avea spatiu pentru a o folosi in mod corespunzator. O masa de sufragerie scumpa poate fi pastrata in timpul anului si scoasa in timpul sarbatorilor. Optiunile sunt infinite!

Cum sa depozitezi corect desenele cu pastel?

Acesta este un sfat fantastic! Pentru a va proteja pastelurile si marginile tuturor desenelor, utilizati doua foi de spuma fara acid. Asezati desenul pastelat intre doua piese care au pe care le-ati taiat la dimensiune. (Lasati un centimetru in plus in jurul marginilor.) Apoi, lipiti-le impreuna ca un sandvis folosind banda fara acid. Este cel mai bun mod de a le proteja de aproape orice in timp ce sunt depozitate.

Pastrati-va desenele pastelate cu cutii cu oglinda. Cutiile cu oglinda sunt cele mai bune cutii pentru desene pastelate de dimensiuni medii si mari. In general, vin in 2 bucati, desi exista si cutii de oglinda dintr-o bucata. Cutiile cu oglinda sunt suficient de largi pentru a incapea mai multe desene pastelate, chiar si dupa ce au fost „sandwich”.

Pur si simplu lipiti-le impreuna, glisati in desene si inchideti partea superioara. Voila, sunt super protejati! Apropo, acesta este si cel mai bun mod de a va proteja desenele pastelate atunci cand va miscati.

Iata chestia; banda obisnuita si cartonul sunt grozave, dar nu pentru desene pastelate. Motivul este acidul . Vedeti, cartonul si banda adeziva au acid in ele, iar orele suplimentare se pot scurge pe opera dvs. de arta. Asta, la randul sau, il poate ingalbeni si il poate determina sa se deterioreze mai repede.

Da, este putin mai ieftin decat cartonul si banda adeziva fara acid, e adevarat. Dar daca doriti sa va asigurati ca supravietuiesc depozitarii in forma fina, ar trebui sa le evitati. (Cheltuielile suplimentare nu sunt uriase in niciun caz.)

Pastrati-le intr-o unitate de depozitare controlata de clima. Acesta este un sfat crucial. Schimbarile de vreme si umiditatea pot deteriora desenele pastelate. Acestea pot face ca pastelurile sa devina patate, sa strice ramele si, in alt mod, sa va deterioreze opera de arta.

Daca va depozitati desenele pastelate intr-o unitate de depozitare cu climatizare controlata , schimbarile meteorologice extreme nu vor face diferenta. Asta pentru ca clima din unitatea ta de depozitare va ramane aceeasi din ianuarie pana in decembrie. (Indiferent de ceea ce mama natura decide sa furnizeze.)

 

0 Shares:
You May Also Like