Stilul clasic:  trucuri de luat acasa si a nu iesi niciodata din stil

Stilul clasic:  trucuri de luat acasa si a nu iesi niciodata din stil

Daca iti plac pardoselile regale, cu tavane inalte si decoruri elegante, ai venit unde trebuie:

Garantia succesului sigur!

Decoreaza-ti locuinta cu un stil clasic si atemporal datorita tesaturilor, materialelor nobile si pieselor cu multa prezenta care transmit eleganta, un caracter impunator si, mai ales, un stil care nu se demodeaza. Aceste sfaturi te vor ajuta sa realizezi acest lucru. Pe pereti poti utiliza decoratiuni masca.

Daca iti plac tavanele inalte, tesaturile , culorile neutre si fara stridanta, dar si candelabre maiestuoase, al tau este …stilul clasic. Si este o declaratie de intentii, un angajament fata de calitate, eleganta si cu o anumita atingere impunatoare. Si nu, nu e de moda veche, dimpotriva. Decoratiunile clasice se lauda cu un stil atemporal care va ramane mereu in vigoare in fata noilor tendinte. Iti oferim cateva exemple pentru a le folosi.

O baza eleganta

O casa ale carei elemente structurale sunt stilul clasic. Usi mari cu sferturi de sticla, muluri si rozete pe tavane inalte si o podea din lemn sau un mozaic hidraulic original. Fiecare colt respira eleganta si maiestrie demna de admiratie. Iti poti imagina cum arata?

Culorile stilului clasic

Stilul clasic adopta din culori neutre cu eleganta pentru a crea incaperi atemporale, unde toate elementele merg mana in mana cu armonia. Griurile in toate nuantele sale, bej, ocru, nisipuri si, mai ales, alb, sunt culorile care triumfa in acest tip de decor, care se indeparteaza de contrastele mari si duce la medii relaxate, elegante si sobre.

O putem vedea  in unele camere clasice decorate de designeri de interior, care desi de obicei acestia adauga  anumite elemente mai moderne, cum ar fi  o masuta de cafea neagra, culorile neutre, majesuozitatea plafoanelor si amestecul reusit de tesaturi il plaseaza in cele mai clasice decoratiuni.

Podele din lemn, cele de o viata…

Nimeni nu poate rezista frumusetii unui parchet de lemn vechi, gresie un alt semn distinctiv al acestui stil atemporal. Pastrati-l acasa inainte de a-l schimba pentru un  parchet laminat sau portelan care imita lemnul: poate fi curatat si lacuit pentru a-si prelungi durata de viata si a continua sa se bucure de caldura sa.

Tesaturile conteaza. Si multe..cat de multe !

Perdelele bej (culoarea clasica 100%) care trag putin pe podea vor adauga eleganta si caldura. Alege tesaturi cu toamna, cum ar fi inul sau bumbacul, sau adauga o fusta din catifea, pentru a cantari.

Tapiteria din catifea se va adauga acestui stil clasic daca o pui pe canapele sau fotolii, mai ales atunci cand au un stil curbat, cu stifturi sau care aminteste de cluburile englezesti impunatoare.

Adaptabilitate

Unul dintre avantajele stilului clasic este ca, incetul cu incetul, se adapteaza si la noile tendinte, fara a-si pierde esenta cea mai traditionala. Astfel, poate fi combinat cu piese vintage sau cu unele mai moderne, si astfel liniile pure ale stilului contemporan coexista in armonie cu rozetele tavanului, padurile nobile si culorile neutre.

Decorarea casei este un proces important si plin de satisfactii, care ne permite sa transformam un simplu spatiu intr-un loc plin de personalitate si stil. Fie ca vrem sa redecoram complet o casa sau doar sa adaugam cateva piese noi, este important sa avem o viziune clara despre ceea ce dorim sa obtinem si sa investim timp si energie pentru a crea un mediu confortabil si atractiv.

Una dintre cele mai populare modalitati de a decora o casa este sa folositi obiecte de arta si decoratiuni. Acestea pot fi puse pe pereti, pe mobilier sau pe podea si pot include picturi, gravuri, litografii, sculpturi, plante de interior, perne decorative si multe altele. Aceste elemente decorative pot fi utilizate pentru a adauga o nota de culoare, textura si personalitate in interiorul casei.

Un alt aspect important in decorarea unei case este sa alegeti o schema de culori care sa se potriveasca cu stilul si personalitatea dvs. Alegerea culorilor potrivite poate transforma un spatiu intr-un mediu placut si confortabil, care sa se potriveasca cu stilul dvs. personal. De exemplu, culorile pastelate pot fi utilizate pentru a crea o atmosfera romantica si linistita, in timp ce culorile vii si stralucitoare pot fi utilizate pentru a crea o atmosfera energica si plina de viata.

Mobilierul este, de asemenea, un element important in decorarea unei case. Alegerea mobilierului potrivit poate transforma un spatiu intr-un mediu confortabil si atractiv, care sa se potriveasca cu stilul dvs. personal. Este important sa investiti in mobilier de calitate, care sa fie confortabil si rezistent la uzura si sa se potriveasca cu culorile si stilul dvs. de decorare.

Luminile si ferestrele pot fi, de asemenea, utilizate pentru a adauga o nota de stil si personalitate in interiorul casei. Ferestrele pot fi utilizate pentru a crea un efect de lumina naturala si pentru a face un spatiu sa para mai mare si mai deschis, in timp ce lumanarile si lampile pot fi utilizate pentru a crea o atmosfera calda si primitoare intr-un living sau dormitor.

In concluzie, decorarea unei case este o modalitate excelenta de a transforma un spatiu intr-un mediu confortabil si atractiv, care sa se potriveasca cu stilul si personalitatea dvs. Fie ca alegeti obiecte de arta si decoratiuni, mobilier de calitate sau culori potrivite, este important sa investiti timp si energie in crearea unui mediu care sa va reprezinte si sa va aduca satisfactii pe termen lung.

0 Shares:
You May Also Like