Stropește ușor și productiv cu pompa electrică tip vermorel pentru stropit Pandora Micul Fermier

Stropește ușor și productiv cu pompa electrică tip vermorel pentru stropit Pandora Micul Fermier

Nu este posibil să obții o recoltă bună fără a avea grijă de plante. Fiecare proprietar știe că numai îngrijirea constantă va scăpa plantațiile de dăunători și le va stimula creșterea și dezvoltarea.

Numai pompa electrică tip vermorel pentru stropit Pandora Micul Fermier 16 l va ajuta la tratarea vegetației cu substanțe chimice. În funcție de sarcini, utilizatorul poate alege pompa de care are nevoie.

Desigur, este mult mai ușor și mai productiv dacă pompa pulverizatorului pompează lichid cu ajutorul unui acumulator. Pompa electrică cu bateria reîncărcabilă încorporată, oferă instrumentului portabilitatea și funcționalitatea necesare. Pompa electrică tip vermorel pentru stropit Pandora Micul Fermier 16 l este foarte productive și este capabilă să îndeplinească multe alte sarcini.

Pompa Pandora Micul Fermier – Avantaje

Pompa electrică tip vermorel pentru stropit Pandora Micul Fermier 16 l va deveni un asistent indispensabil pentru sere, livezi cu pomi fructiferi, vie etc. Avantajul dispozitivului cu acumulator de 5,5 bari este că nu are emisii nocive, ceea ce înseamnă că este ideal pentru utilizare în sere.

Acest model este echipat cu o pompă cu acumulator cu o autonomie de 15-20 plinuri la o singură încărcare. Dispozitivul va funcționa chiar și cu capacul deschis. Bateria încorporată de 12 volți și 8 amperi va funcționa timp de 9 ore la o singură încărcare.

Dispozitivul are o presiune maximă de 5,5 bari, cu regulator de presiune. Lancea este din inox, are un jet reglabil în modul ceață, jet sau stropi.  Pompa electrică tip vermorel pentru stropit Pandora Micul Fermier 16 l ajută la stropirea atât a copacilor, cât și a plantelor de grădină.

Popa electrică Pandora Micul Fermier – Particularități

Particularitățile pompei electrice tip vermorel pentru stropit Pandora Micul Fermier 16 l, include:

  • Rezervor rezistent din polipropilena de 16 litri;
  • Gât de umplere lat cu filtru;
  • Regulator presiune;
  • Sigur pentru pulverizarea erbicidelor si fungicidelor la presiune joasă;
  • Ideal pentru lucrul în interiorul serelor;
  • Tub de pulverizare telescopic;
  • Voltmetru pentru monitorizarea stării de încărcare a bateriei.

Proiectând acest model, dezvoltatorii și producătorul au făcut tot posibilul ca dispozitivul să combine cu succes toate cele mai bune caracteristici ale pulverizatoarelor. S-a dovedit a fi un fel de pulverizator de referință de vis, tot la un preț accesibil. Experții de la țară, grădinarii profesioniști și iubitorii spațiilor verzi vor aprecia toate caracteristicile distinctive ale dispozitivului.

Un rezervor încăpător cu un volum de 16 litri, dimensiunile mici și designul ergonomic sunt întruchipate cu succes într-un dispozitiv ușor, a cărui funcționare nu va fi dificilă. Designul este conceput astfel încât, lucrul cu pulverizatorul să fie cât mai confortabil posibil pentru utilizator.

Distribuția echilibrată a greutății, curelele de umăr reglabile confortabile, asigură performanțe de lungă durată și fără oboseală – pentru lucru pe termen lung pe suprafețe mari și pentru cele mai bune rezultate.

Bateria cu o capacitate de 12 V va asigura utilizatorului lucrul cu o durată de până la 9 ore, iar presiunea de lucru de 5,5 bari și sistemul de dozare prin pulverizare, îți vor permite să controlezi clar procesul de pulverizare, consumând economic agentul folosit. O pompă automată elimină nevoia de a presuriza manual dispozitivul.

0 Shares:
You May Also Like