Ce este masajul Nuru? In ce consta?

Ce este masajul Nuru? In ce consta?

In cadrul varietatii largi de masaje erotice, masajul Nuru se bucura de o multime de popularitate. Este un tip foarte intens de masaj, care este de obicei oferit in majoritatea saloanelor de masaj erotice din intreaga lume.  Vezi aici nuru massage London

Masajul Nuru isi are originea in traditia japoneza, iar numele sau indica in ce consta. Pentru ca, in japoneza, Nuru inseamna “alunecos” si aceasta este cheia acestui tip de masaj erotic. Caracteristica principala a acestui masaj este ca persoana care o efectueaza o face cu intregul corp si nu numai cu mainile.

Din acest motiv, produsul care nu poate lipsi din acest tip de servicii este uleiul de nuru si gelul. Persoana care urmeaza sa efectueze masajul este complet acoperita cu acest produs si isi foloseste intregul corp pentru a efectua masajul. Evident, maseuza si persoana care primeste trebuie sa fie goale pentru a mentine contactul piele-la-piele foarte intens.

Cum se efectueaza masajul Nuru?

Masajul Nuru se efectueaza cu intregul corp. Si, in plus, oricine primeste, primeste si cu tot corpul. In mod normal, incepe cu un dus relaxant, uneori insotit de maseuza pentru a incepe sa primeasca mangaierile din acel moment.

Odata ce dusul relaxant a fost facut, care poate fi o baie cu maseuza, clientul se afla pe pat oferind spatele maseuzei. Aceasta isi acopera corpul cu gelul nuru ales, pentru a facilita alunecarea pe corpul clientului.

Cu cele doua corpuri acoperite cu ulei si gel, maseuza incepe miscarile asupra clientului, permitand intregului corp sa efectueze masajul.

Miscarile maseuzei sunt bine studiate si masurate. Acestea sunt miscari care se efectueaza cu grija. Tehnica este importanta si trebuie cunoscuta in detaliu pentru a provoca senzatiile care sunt cautate. Incetul cu incetul, maseuza se va misca, determinand contactul direct piele-piele.

Prima faza a masajului Nuru trebuie efectuata incepand de la spatele clientului. Maseuza se va misca pe el, folosindu-si intregul corp pentru a incepe sa ofere placerea masajului, incetul cu incetul.

Clientul, fiind culcat cu fata in jos, nu vede maseuza. Imaginatia ajuta la crearea atmosferei potrivite pentru a face totul mult mai intens. Incetul cu incetul, pielea clientului observa pielea maseuzei si primeste o anumita emotie, ceea ce ajuta la generarea acelor senzatii cu care se va simti bine mai tarziu.

Contactul sanilor, burtii, bratelor si picioarelor trezeste pielea clientului, iar excitarea creste putin cate putin.

Este timpul sa va intoarceti si sa incepeti acelasi proces in partea din fata a corpului. In acest moment, privelistea intra deja in joc, astfel incat persoana care primeste masajul uneste acest sens cu experienta.

De asemenea, restul simturilor. Atingere, fundamentala in masajele erotice. Urechea, care percepe sunetul corpului atunci cand se deplaseaza pe ea. Miros, deoarece uleiurile sunt aromatizate si prezenta lumanarilor ajuta, de asemenea. Si, in cele din urma, gust; deoarece puteti percepe gustul uleiurilor, foarte aproape de gura.

Sosirea la punctul culminant este ceva secundar, desi puteti fi de acord cu maseuza sa intarzie acel moment cat mai mult posibil, sa-l avanseze sau chiar sa continue fara a-l experimenta. Aceasta ar fi doar o parte mai mult de masaj si nu punctul culminant al acestuia.

Care sunt avantajele masajului nuru?

Beneficiile masajului Nuru sunt multe. Nu numai ca se realizeaza o relaxare completa, dar stimuleaza si multe parti care in mod normal nu primesc toata atentia necesara in alte tipuri de masaje.

Astfel, este un masaj foarte intens si complet care va permite sa primiti o atentie speciala si foarte personala din partea maseuzei. Inutil sa spunem, masajul Nuru poate fi efectuat si de un barbat si poate fi primit si de o femeie.

Care sunt cheile pentru un masaj Nuru bun?

In primul rand, in cazul in care se efectueaza un masaj Nuru, este important ca suportul in care se afla clientul care urmeaza sa-l primeasca sa fie solid si rezistent, dar in acelasi timp foarte confortabil. Sa nu uitam ca functia principala a masajului este relaxarea.

Este convenabil ca acesta sa fie un spatiu mare, suficient pentru ca clientul sa fie relaxat, dar si pentru a permite maseuzei sa se miste liber. In plus, este recomandabil ca un pat sau fotoliu sa fie la nivelul solului. Astfel, riscurile sunt evitate daca oricare dintre participanti aluneca si parasesc spatiul de masaj.

Patul trebuie sa fie moale si sa permita alunecarea prin el. Sa ne amintim ca miscarea intregului corp este partea fundamentala a masajului Nuru, deci acesta este un punct important.

Lumina este, de asemenea, fundamentala. O setare slaba ajuta la relaxare si lumanarile pot fi foarte practice pentru acest lucru.

Daca lumina lumanarilor nu este suficienta pentru a vedea bine, trebuie utilizat un sistem de iluminat moale, potrivit pentru stilul camerei, creand umbre si spatii ascunse vederii. Lumini moi si tonuri calde pentru a crea o atmosfera de liniste care va invita sa va relaxati.

0 Shares:
You May Also Like