Care sunt cele mai populare jocuri pe telefon?

Care sunt cele mai populare jocuri pe telefon?

Jocurile mobile ocupa tot mai mult loc in lumea jocurilor video si sustin zilnic milioane de jucatori din intreaga lume. Descarcarea aplicatiei este rapida si usoara si, dintr-un singur click, va aflati in joc. De la „Mario” la „Pokémon”, prin „Fallout Shelter” si „Genshin Impact”, descoperiti selectia noastra de jocuri mobile.

Cine nu a jucat niciodata un joc pe mobil? Candy Crush, de exemplu, sau chiar Fruit Ninja trebuie sa fi trecut prin mainile tale. Acum se stabilesc in lumea jocurilor video si popularitatea lor este bine stabilita.

  • Super Mario Run

Mario apare chiar si in telefonul tau cu un joc de platforma care ii va incanta pe fanii din primele zile. Nivelurile sunt variate, gasim tot ceea ce a facut farmecul saga inca din anii 80 si manevrarea este usoara. Suficient pentru a va distra, pentru a impartasi rezultatele cu prietenii si pentru a incerca sa le bateti recordurile.

  • Monument Valley 1 & 2

Monument Valley si continuarea sa sunt ca niste momente suspendate pline de gratie. Este frumos, este calm si jocurile te inspira sa te gandesti sa rezolvi puzzle-urile din fata ta. Te afunzi complet in universul oniric, deoarece micul tau personaj trebuie sa reuseasca sa scape de fiecare nivel, cu o dificultate care creste incetul cu incetul, pe masura ce legile fizicii dispar.

  • Pokémon GO

Nu, Pokémon GO nu a disparut intr-o singura vara. Desi lansarea sa a fost un fenomen real, cu zeci si sute de oameni care s-au adunat pentru a prinde Pokémon rare, jocul este inca foarte jucat astazi. Actualizarile sunt numeroase, noile creaturi ajung in mod regulat si va puteti confrunta cu echipe ca un antrenor adevarat datorita arenelor.

  • Genshin Impact

Action-RPG cu o mare lume deschisa, Genshin Impact a ajuns pe PC, PS4 si mobil in septembrie 2020 si a avut imediat succes. Scopul jocului este simplu: construieste-ti echipa, fa multe misiuni, lupta cu creaturi si ridica nivelul personajelor pentru a le face mai puternice. Estetica este similara cu anime-ul japonez, iar ritmul jocului este dinamic.

  • Sims Mobile

Aceasta versiune mobila a The Sims preia toata mecanica jocului, de la crearea personajului sau pana la dezvoltarea vietii sale pana la construirea casei sale. Si de data aceasta, nu este nevoie sa asteptati pentru a ajunge acasa si a porni computerul pentru a va relua jocul: totul este deja in mana voastra  cu telefonul.

Puteti gestiona viata personajului vostru in orice moment al zilei. In plus, multe evenimente sunt adaugate regulat jocului. Daca ai probleme cu telefonul, intra pe service GSM Bucuresti.

  • Once Upon a Tower

Daca iti plac basmele, acest joc este pentru tine! Dar exista o intorsatura, printesa inchisa nu este salvata de un print fermecator. Acesta din urma nu a ajuns niciodata in temnita. Si printesa trebuie sa se salveze pe sine dar si intreg regatul sau.

Inarmata cu un ciocan, ea trebuie sa reuseasca sa ajunga in partea de jos a fiecarui nivel evitand capcanele si eliminand fiecare inamic din fata ei. Un joc de platforma care devine rapid captivant, deci cu siguranta iti va atrage extrem de repede atentia.

0 Shares:
You May Also Like