Magazin Wellnessist – Purificatoare de apă performante

Ionizatoarele de apă sunt sisteme multifuncționale de apă pentru gospodării, birouri și bucătării profesionale, care produc apă alcalină filtrată pentru băut și apă acidă, oxidantă pentru dezinfectare. Caracteristica specială a așa-numitei ape activate este proporția ridicată de hidrogen dizolvat, care altfel este disponibil doar în fructele și legumele proaspăt culese.

Poți găsi purificatoare apă pe un site specializat, precum magazin Wellnessist. Apa joacă un rol extrem de important în viața omului, așa că ar trebui să bei nu numai apă curată, ci și sănătoasă. Parametrii apei trecute prin ionizatoarele AlkaViva sunt cât mai aproape de mediul intern din corpul uman. După cum se știe, corpul uman este format în medie de 80% apă. Toate procesele biochimice din corpul uman au loc într-un mediu acvatic, iar apa are anumite caracteristici care îi determină proprietățile. 

Ionizatoare apă – Beneficii

Utilizarea apei alcaline ionizate care a trecut printr-un ionizator de apă are multe beneficii și avantaje pentru sănătatea umană. Ionizatorul de apă acționează ca un antioxidant și astfel, vei putea consuma în mod regulat apă care joacă rolul de antioxidant în corpul tău. Antioxidanții sunt substanțe a căror sarcină este de a combate radicalii liberi – ingrediente dăunătoare care pot pătrunde în corpul uman prin aportul de alimente, aer și mediul la care ești expus, țigări, substanțe toxice din jurul tău etc. În acest sens, antioxidanții sunt esențiali pentru a te proteja de diferite boli și infecții. Ionizatorul de apă ales din magazinul Wellnessist hidratează și încetinește îmbătrânirea și acest lucru a fost dovedit științific. 

Apa este mult mai bine absorbită de celule și, prin urmare, crește gradul de hidratare a corpului uman. În plus, această apă ajută cu succes la încetinirea procesului de îmbătrânire. Adevărul este că în organism există cantități mari de toxine. Pentru îndepărtarea lor rai nevoie de apă care a trecut prin filtrele unui ionizator de apă de calitate. Un alt beneficiu al oricărui ionizator de apă din magazinul online este lupta împotriva supraponderabilității. Reducerea acizilor din organism cauzată de apa alcalină ionizată duce la o reducere a numărului de celule adipoase. Dacă ai probleme cu excesul de greutate și ești gata să încerci diferite metode de slăbire, este indicat să cumperi un ionizator de apă de calitate și de încredere. Mai mult decât atât, ionizatorul de apă performant combate acneea și eczema pielii. 

Ionizatoare AlkaViva pentru sănătatea ta

Dispozitivele AlkaViva sunt ionizatoare de apă cu hidrogen pentru conectarea directă la alimentarea cu apă. Sunt plasate pe blatul bucătăriei și conectate prin robinetul elegant din set. Un ionizator AlkaViva poate produce o cantitate mare de apă (până la 3 litri pe minut), îmbogățită cu hidrogen până la 1450 ppb, una dintre cele mai mari concentrații de pe piață. Este recomandată instalarea unui sistem de osmoză inversă sub chiuvetă, care va purifica perfect apa de toți contaminanții, înainte ca aceasta să fie îmbogățită cu hidrogen. Pentru a-ți proteja corpul de boli sau pentru a-l ajuta să se vindece, este suficient să bei apă cu hidrogen. Hidrogenul molecular activ neutralizează radicalii liberi, îmbunătățește circulația sângelui, alcalinizează sângele din artere, activează celulele umane, are un efect anti-îmbătrânire, îmbunătățește imunitatea, îmbunătățește digestia și excreția de toxine.

0 Shares:
You May Also Like