Ce cadou sa oferi nasilor copilului sau?

Ce cadou sa oferi nasilor copilului sau

Rolul nasului si al nasei este de a insoti copilul pe tot parcursul vietii, din copilarie pana la maturitate. Adevarate ajutoare in educatia finului lor, ei sunt parte integranta a familiei. Pentru botezul bebelusului tau, trebuie asadar sa ii gasesti un nas si o nasa care sa asiste la ceremonie si sa ii fie buni ghdzi pe parcursul vietii.

Cu ocazia acestui eveniment fericit, tu si bebelusul tau veti primi cadouri. In ceea ce te priveste, va trebui sa urmezi si tu aceeasi dinamica alegand cu atentie cadouri pentru nasi. Gaseste aici 4 idei de cadouri pe care sa le oferi nasilor micutului tau.

Idei de cadouri

Pentru a oferi un cadou nasilor, poti incepe cu mult inainte de ziua botezului. Deja, poti alege nasul si nasa viitorului tau copil chiar inainte de nastere. In caz contrar, la cateva zile de la nastere, poti anunta la doua dintre rude intentia ta de a le incredinta nasirea copilului tau. In orice caz, o modalitate excelenta de a face aceasta solicitare este sa oferi un cadou original nasilor. In acest sens, iti poti face propunerea, printr-un puzzle intitulat „Vrei sa fii nasa mea?” sau “Vrei sa fii nasul meu?”.

Descoperind mesajul dupa ce a reconstituit desenele in ordinea corecta, nasul sau nasa va aprecia cu siguranta gestul frumos, iar daca este de acord va avea timp sa se gandeasca la indatoririle nasilor de botez!

Soliflor personalizabil

Mai ales pentru nasa bebelusului tau, poti achizitiona un soliflor personalizabil. Acesta este un cadou pe care cu siguranta il va aprecia. In afara de o floare, un soliflor poate primi dulciuri sau migdale zaharoase. Pentru a-l face unic, poti cere producatorului sa graveze prenumele sau data nasterii copilului tau.

Un obiect din lemn

Daca nasului sau nasei bebelusului tau ii plac obiectele de artizanat atat practice, cat si estetice, un breloc, un tocator sau o placheta personalizata din lemn ii va multumi cu siguranta. Acesta este un mic accesoriu util de zi cu zi, realizat de mesteri talentati. Aceste obiecte din lemn este de obicei gravat sau imprimat cu desene si cuvinte afectuoase.

Ceas personalizabil

In timp ce rasfoiesti idei originale de cadouri pentru un nas si o nasa, te-ai gandit la un ceas? Un ceas isi are intotdeauna locul in interiorul unei case. Acest obiect este, prin urmare, cu siguranta o optiune grozava de luat in considerare atunci cand alegi un cadou pentru un nas/nasa. Personalizarea ceasului de perete este o modalitate excelenta de a-i aminti nasului sau nasei de angajamentul lor fata de copilul tau. Deschizator de sticle din otel inoxidabil pentru personalizare

Cani personalizabile

O cana poate fi folosita ca recipient in bucatarie si va fi intotdeauna utila in viata de zi cu zi. Dar nu este primul obiect la care te gandesti cand alegi un cadou pentru o persoana draga. Si tocmai asta il face o alegere buna de cadou de oferit nasului sau nasei. Pentru personalizarea unei cani, gravarea se face la cerere. Poti decide astfel sa aplici prenumele bebelusului, inscriptii precum „Super nasul”, „Cea mai buna nasa din lume” etc.

0 Shares:
You May Also Like