Ce pantaloni pentru ce tip de corp?

Ce pantaloni pentru ce tip de corp

Tigareta sau morcov? Largi sau subtiri? Talie inalta sau joasa? Pantaloni pentru fiecare tip de corp. Dar este greu sa stii ce forma de pantaloni este potrivita pentru silueta ta. Iata ghidul nostru pentru a gasi pantalonii care vi se potrivesc.

Alegerea pantalonilor in functie de morfologia ta este esentiala pentru a-ti pune in valoare silueta. Acest lucru va permite sa va evidentiati atuurile naturale si sa va ascundeti anumite defecte. A te simti bine in hainele tale este esential pentru a-ti spori increderea in tine. Crezi ca, coapsele tale sunt prea puternice sau prea subtiri?

Aveti soldurile prea late sau prea inguste? In functie de morfologia voastra, descoperiti tipurile de pantaloni si blugi de care aveti nevoie pentru a va maximiza potentialul, indifferent daca este vorba despre pantaloni dama, clasici, casual sau office (eleganti).

Ce pantaloni sau blugi ar trebui sa aleg pentru silueta mea?

  • Ce pantaloni sau blugi pentru corpurile in forma de X?

Alege pantaloni cu talie inalta, blugi sau pantaloni scurti pentru a-ti sublinia talia subtire. Blugii bootcut, slim, flare sau boyfriend iti vor sta foarte bine. Pantalonii chino, morcov sau cigarette si salopetele cu centura iti vor pune in valoare silueta.

  • Ce pantaloni sau blugi pentru persoanele in forma de H?

Alegeti pantaloni cu talie joasa si blugi cu buzunare laterale inalte sau cu buzunare pentru a adauga volum soldurilor si feselor. Alegeti taieturi drepte care se potrivesc aproape de corp si va ofera o silueta mai subtire. Si nu uitati, daca purtati pantaloni sau pantaloni scurti, sa alegeti modele cu centura in jurul soldurilor!

  • Ce pantaloni sau blugi pentru persoanele in forma de O?

Optati pentru modele cu talie inalta, care va vor modela formele intr-un mod frumos. Trebuie sa le alegi care sa se potriveasca bine la nivelul taliei, soldurilor si coapselor pentru a imbina confortul si estetica. Culorile inchise vor rafina partea de jos a siluetei tale. Cand vine vorba de blugi, alege modele drepte, bootcut sau boyfriend. Pentru pantaloni, optati pentru croieli chino sau cigarette. Si nu uitati sa preferati buzunarele italienesti si tesaturile uni!

  • Ce pantaloni sau blugi pentru corpurile in forma de V?

Optati pentru pantaloni cu talie joasa, blugi sau pantaloni scurti. Alege-i cu buzunare inalte sau laterale, pentru a da volum soldurilor si feselor tale. Cel mai bine sunt pantalonii in culori deschise sau luminoase, cu dantele, modele sau materiale stralucitoare. Acest tip va atrage privirile asupra picioarelor tale frumoase.

  • Ce pantaloni sau blugi pentru formele A?

Alegeti pantaloni cu talie inalta si blugi care sa va modeleze formele. Culorile inchise vor rafina partea de jos a siluetei tale. Pentru blugi, alegeti forme drepte sau bootcut care va vor lungi vizual picioarele. Pentru pantaloni, preferati pantaloni de tip tigara sau chino. Si nu uitati sa favorizati buzunarele plate si tesaturile uni!

  • Ce pantaloni sau blugi pentru silueta 8?

Atunci cand ai o silueta 8, ar trebui sa alegi pantaloni cu talie inalta si blugi care iti subliniaza talia si evidentiaza liniile perfecte ale corpului tau. Modelele drepte, cigarette, slim sau bootcut iti vor sta foarte bine.

 

0 Shares:
You May Also Like