Cele mai bune 10 de jocuri pe mobil pe care, probabil, nu le-ai jucat înca

Cele mai bune 10 de jocuri pe mobil pe care, probabil, nu le-ai jucat înca

Telefonul dumneavoastra este o masina de jucat destul de buna, mai ales daca este un iPhone 11 sau model superior, cu care puteti viziona videoclipuri, timite e-mailuri sau sa faceti fotografii. Numai în ultimii doi ani, 20 de jocuri uimitoare au fost lansate pe Android si iOS (sau ambele).

Toate aceste jocuri ofera un nivel superior de calitate si o experienta peste medie si probabil ca nu ati auzit de cele mai multe dintre ele. Am exclus jocurile Apple Arcade din aceasta lista.

  1. Starbeard

Desi jocul nu este în niciun caz cel mai original, exista destule motive pentru a-ti face placere sa il joci. Putem spune ca o mare cantitate de grija si atentie s-au îndreptat catre personaje, sefi si niveluri si este foarte distractiv sa il joci.

RPG-ul si elementele tactice suplimentare fac ca acest joc sa se ridice deasupra multor altor jocuri pentru mobil. Starbeard costa 3$ atat pe platforma Apple cat si pe Android.

  1. Battlelands Royale

Battlelands Royale nu încearca prea mult sa-si ascunda sursele de inspiratie: Fortnite si PUBG, dar este un joc convingator în sine si mai bine optimizat pentru mobil decât oricare dintre aceste titluri mai cunoscute.

Dupa cum sugereaza si numele, trebuie sa fii ultima persoana care sta în picioare, dar totul despre acest joc – de la imagini la mecanica, pâna la alegerea modurilor single si multiplayer – este atât de bine facut încât nu vei putea sa-l mai pui jos din mana.

  1. Helix Jump

Uneori îti doresti doar un joc simplu, cu o grafica simpla si intuitiva care sa-l sprijine, pe care sa-l poti inchide si relua ori de câte ori ai cinci minute libere. Helix Jump se potriveste perfect cu descrierea.

Tot ce trebuie sa faceti este sa setati perfect saritura mingii pentru a va deplasa pe diversele platforme de pe un turn interminabil, iar jocul ofera suficiente caracteristici speciale si variatii pentru a va mentine interesul.

  1. Tiny Room Stories: Town Mystery

Acesta este un joc realizat încântator, care ofera ceva mai putin în profunzime decât majoritatea titlurilor. Va trebui sa aplicati logica, bunul simt si un pic de ingeniozitate în timp ce jucati rolul unui detectiv care investigheaza un mister într-un oras mic, abandonat.

Ne place aspectul izometric al jocului, varietatea diferitelor provocari pe care le întâlnesti si ritmul lent si reflexiv. Singurul dezavantaj este ca nu este disponibil pe iPhone.

  1. Hyper Light Drifter

De prea multe ori trebuie sa alegeti între stil sau poveste într-un joc mobil, dar Hyper Light Drifter reuseste sa produca surprize in ambele directii. Anterior pe alte platforme, titlul a ajuns recent pe iOS (dar, din pacate, nu exista o versiune Android). Cu indicii despre clasicele Zelda si Diablo, vei explora tara ciudata si minunata în care te afli, intalnind dusmani si colectând noi abilitati si arme pe masura ce inaintezi in joc.

  1. Spring Falls

Un joc usor, exclusiv pe iOS pentru moment, Spring Falls este un mod de a uita de stresul cotidian. Ca si în cazul tuturor celor mai bune jocuri mobile, atât vizualul, cât si sunetul sunt de o calitate excelenta. Un joc atipic, diferit de ce ati vazut pana acum.

  1. Ailment

Sunt oferite aici cantitati uriase de distractie cu ritm rapid, pe masura ce va deschideti drum prin hoardele de dusmani, fie pe cont propriu, fie cu prietenii în modul multiplayer. Arta pixelilor este foarte bine realizata, iar jocul continua sa arate noi surprize si caracteristici pe masura ce avansati.

  1. Sentence

Pentru cei dintre voi carora le plac jocurile dvs. ceva mai profunde si cu o atmosfera specifica, Sentence va pune pe urmele unui criminal în serie si depinde de dvs. sa aduceti faptuitorul în fata justitiei: strângeti indicii, faceti pe detectivul si descoperiti în cine puteti avea încredere si in cine nu.

Este un format de joc care ar putea fi usor inteles gresit, dar, din fericire, dezvoltatorii au pus la punct o poveste surprinzatoare care va va tine ocupat ore în sir.

  1. End of the Universe

Un shooter spatial rapid, cu o grafica de top si o provocare suficienta pentru a va întoarce pentru mai mult, End of the Universe va aduce o experienta mai bogata si mai detaliata decât multe jocuri de acest tip.

Trebuie sa-ti alegi cu atentie atât armele, cât si miscarile pentru a iesi, iar jocul se mândreste cu o multime de surprize neasteptate pe masura ce progresezi de la nivel la nivel. Aveti la dispozitie sute de diferite tipuri de dusmani, care va vor distra zile întregi.

  1. The White Door

Direct, dar captivant, The White Door este partial joc si partial poveste. Faceti clic printre panouri si treceti puzzle-urile pentru a afla raspunsurile la cele mai importante întrebari despre cine sunteti si unde va aflati.

Grafica si sunetul sunt ambele foarte bine realizate si tocmai când crezi ca jocul începe sa devina plictisitor, te arunca într-o rasucire a povestii la care nu te asteptai. Trebuie sa platiti pentru acest joc, dar merita cu siguranta pretul de 5$.

0 Shares:
You May Also Like