Cele mai bune 10 aplicatii spion pentru Android

Cele mai bune 10 aplicatii spion pentru Android

Exista o multime de motive legitime pentru a folosi o aplicatie de spionaj pentru alte persoane. De obicei, exista trei cazuri de utilizare pentru aplicatiile de spionaj. Le folosesti pentru a-ti urmari telefonul, le folosesti pentru a urmari telefonul copilului tau sau le folosesti pentru a urmari telefonul angajatului tau.

Tin sa precizez ca multe dintre aceste aplicatii de spionaj au variante lansate si pe platforma iOS, deci daca ai in fata un display iPhone 11, de exemplu, poti beneficia si tu de aceste aplicatii.

Nu acceptam utilizarea unor astfel de aplicatii într-un mod rau intentionat si nu ar trebui sa folositi niciodata aplicatii spion decât daca aveti consimtamântul celeilalte persoane.

De asemenea, va recomandam sa cautati legile aplicabilein tarile unde locuiti pentru a va asigura ca nu încalcati niciuna. Cu alte cuvinte, va rugam sa le folositi în mod responsabil si noi nu suntem responsabili pentru nicio actiune gresita pe care o puteti face. Oricum, iata cele mai bune aplicatii de spionaj pentru Android!

eyeZy

Viața nu este întotdeauna ușoară. Și ca părinți, vă simțim durerea. Tehnologia se schimbă constant și poate fi dificil să ții pasul cu copiii tăi.

De aceea, a aparut eyeZy, o soluție de monitorizare care se gândește cu un pas înainte pentru a vă ajuta să vă protejați familia chiar acum – și în viitor.

Tehnologia are un rol important de jucat în menținerea în siguranță a celor dragi. Deci, de ce atât de multe aplicații de control parental sunt atât de învechite? Ceea ce era bun în urmă cu 10 ani, pur și simplu nu mai merg astăzi.

eyeZy — este cea mai puternică aplicație de monitorizare, cea mai bogată în funcții, cu inteligență artificială pentru o protecție și mai bună, mereu îmbunătățită. Este un produs creat pentru copiii hiperconectați de astăzi și este proiectata să funcționeze perfect cu aplicațiile moderne de rețele sociale.

Misiunea lor declarata este să protejeze copiii oferindu-le părinților o soluție simplă de utilizat și super-puternică.

Pentru a intelege mai bine cat de complexa este aplicatia eyeZy urmariti un mic filmulet de prezentare :

Uneori suna oameni. Uneori trimit mesaje. Cu eyeZy, ești acoperit, indiferent de modul în care comunică. Indiferent dacă cumpărați eyeZy pentru Android sau optați pentru versiunea iOS, veți putea să le revizuiți textele, plus istoricul detaliat al apelurilor.

Vezi locația lor

Instrumentul GPS care este încorporat în aplicatie este robust. Obțineți un tracker GPS în timp real care vă arată unde se află pe o hartă, plus o tehnologie mobilă de geofencing care vă avertizează dacă copilul dvs. intră sau iese din limitele geografice pe care le-ați stabilit.

Vizualizați activitatea lor pe orice site

Vizitează site-uri pe care nu le aprobi? eyeZy vă poate arăta. Veți vedea adresa URL completă a site-urilor pe care le-au vizitat, până la pagina exactă.

Vezi fotografiile și videoclipurile lor

Când aveți instalat software-ul de monitorizare eyeZy iPhone (și și versiunea Android), puteți vedea fotografiile și videoclipurile care sunt stocate pe dispozitivul lor. Deci, dacă se uită la lucruri la care nu ar trebui să se uite, puteți afla.

Vezi WhatsApp-ul lor

Multe recenzii eyeZy vă vor spune că aplicația de monitorizare nu vă permite să le vedeți rețelele sociale. Și deși acest lucru este în mare parte adevărat, mulți consideră WhatsApp ca o platformă socială. Dacă folosesc WhatsApp pentru a comunica, poti monitoriza totul cu aplicatia mentionata.

Obțineți informații parentale

În aplicația eyeZy este inclusă o suită de instrumente care analizează comportamentul acestora. Cu analiza textului, obțineți o perspectivă generală asupra cuvintelor controversate pe care le folosesc în chat, cu etichete pentru a identifica despre ce vorbesc (cum ar fi droguri sau limbaj profan). Și funcția de analiză a fotografiilor face același lucru cu fotografiile instalate pe telefonul lor.

mSpy

Pret: 8,33 USD pe luna

mSpy este o aplicatie construita în jurul ideii ca cunoasterea este întotdeauna mai buna decât speranta. Încarcat cu functii, va ofera o imagine clara a lumii digitale a utilizatorului. Cu urmarirea GPS avansata, veti sti unde se afla în orice moment.

Cu o monitorizare detaliata a apelurilor, veti sti pe cine suna si cine îl apeleaza. Si cu monitorizarea retelelor sociale – inclusiv Facebook Messenger, Instagram si Snapchat – veti stii tot ce spune si cui spune. Trebuie doar sa instalati mSpy pe un dispozitiv tinta si veti avea la îndemâna valori avansate de spionaj, plus toate informatiile de care aveti nevoie pentru a lua decizii în cunostinta de cauza.

Cerber

Pret: gratuit / 5 USD – 43 USD pe an

Cerberus este o aplicatie de urmarire a telefonului pentru uz personal. Va ajuta sa gasiti un smartphone pierdut sau furat si are o gramada de functii suplimentare. Acestea includ fotografierea potentialului hot, comenzi SMS, gasirea telefonului pe o harta si putinta de a bloca si sterge datele.

Nu va va ajuta sa urmariti dispozitivele altor persoane, dar puteti spiona în totalitate pe oricine le-a furat. Serviciul de abonament începe de la un pret rezonabil de 5 USD pe an pentru un singur dispozitiv si se extinde de acolo in functie de numarul aparatelor protejate.

FlexiSPY

Pret: perioada de încercare gratuita / 99 $ – 199 USD pe 3 luni

FlexiSpy este una dintre cele mai puternice aplicatii spion de pe Android. Va permite sa faceti genul de lucruri de care s-ar putea teme oamenii, inclusiv pornirea microfonului pentru a asculta împrejurimile dispozitivului, monitorizarea aplicatiilor de chat, captarea camerei la distanta, keylogging si capacitatea de a se ascunde complet de aplicatiile antivirus si sertarul de aplicatii. Pretul este destul de mare si nu puteti obtine aceasta aplicatie direct din Magazin Play, dar are o multime de functii interesante.

Pret: gratuit

Google Family Link este o aplicatie pentru parinti. Aceasta tine evidenta copiilor prin contul dvs. Google. Aplicatia va permite sa vizualizati activitatea pe dispozitivul copilului, sa gestionati aplicatii si chiar sa recomandati aplicatii. De asemenea, puteti seta limitele dispozitivului si puteti bloca dispozitivul, daca este necesar.

Unii oameni s-au confruntat cu probleme de conectivitate si erori, dar, în general, experienta ar trebui sa functioneze bine pentru majoritatea oamenilor. Este o optiune gratuita decenta.

Gaseste dispozitivul meu de la Google

Pret: gratuit

Aplicatia Google Find My Device este probabil cea mai buna aplicatie pentru un telefon pierdut sau furat. Puteti vedea rapid telefonul pe o harta cu locatia sa exacta. În plus, puteti sterge telefonul sau securiza (bloca) dispozitivul dupa bunul plac.

Fata de Cerberus nu poti face fotografii sau orice altceva. Cu toate acestea, este o metoda simpla pentru a tine evidenta locului în care este telefonul dvs. în orice moment.

Prey Anti Theft

Pret: gratuit

Prey Anti Theft este o alta aplicatie de tip Find-My-Device. Aceasta este complet gratuita si are câteva caracteristici decente. Acestea includ gama obisnuita de functii Find-My-Phone, cum ar fi urmarirea GPS, blocarea telefonului si trimiterea alarmelor prin telefon.

Cu toate acestea, Prey poate face si fotografii cu camera, poate identifica hotspoturile Wi-Fi din apropiere si tine evidenta unor lucruri precum adresa MAC a dispozitivului. Nu este de ignorat.

Spyera

Pret: gratuit

Spyera este una dintre cele mai interesante aplicatii de spionaj pentru Android. Se mândreste cu functii simple pentru oameni precum parintii.

Are o gramada de caracteristici, inclusiv capacitatea de a se ascunde de practic peste tot. De asemenea, vine cu suport pentru telecomanda, spoofing SMS si tot felul de alte functii, cu siguranta ascunse. Este extrem de scump, asa ca nu recomandam acest lucru oamenilor care vor sa il foloseasca doar pentru urmarirea copiilor.

De asemenea, nu este disponibil pe Google Play, deci trebuie sa o obtineti si sa o descarcati de pe site-ul sau oficial.

Carrier Family Locator Apps

Pret: gratuit

Carrier Family Locator Apps sunt aplicatii care ofera servicii de localizare a familiilor de catre operatori de telefonie mobila precum T-Mobile si altii. Aceste servicii functioneaza conform asteptarilor. Puteti urmari locatia telefonului oricarui telefon din abonamentul dvs.

De obicei, acestea contin lucruri precum locatia la cerere, alerte de diferite tipuri si functioneaza pe majoritatea dispozitivelor. Puteti cauta în Magazin Play sau puteti apela operatorul dvs.de telefonie mobila pentru a vedea daca au in oferta acest serviciu sau ceva similar.

OEM Find My Phone

Pret: gratuit

Mai multi producatori de telefoane au servicii de cautare a acestora ca parte a experientei lor software. Un exemplu remarcabil este Samsung. Va conectati cu contul dvs. Samsung si puteti gasi dispozitivul cu serviciul sau.

Functioneaza în paralel cu Find My Device de la Google, pentru o lovitura puternica in doi. Va puteti bloca (sau debloca) telefonul, îl puteti gasi pe o harta si exista si alte numeroase functii. Merita sa cautati daca telefonul dvs. are asa ceva.

XNSPY

Pret: gratuit / 59,99 USD- 89,99 USD pe an

XNSPY este un caz cam ciudat. Are toate acele caracteristici înfricosatoare, cum ar fi monitorizarea jurnalelor de apeluri, urmarirea GPS, monitorizarea navigarii pe web, accesarea chat-urilor si tot felul de alte lucruri de urmarire.

Cu toate acestea, merita mai putin decât majoritatea concurentilor sai mai mari, cum ar fi FlexiSpy si Spyera. Versiunea de baza va permite sa priviti câteva lucruri, în timp ce versiunea premium va permite sa priviti totul.

Aceasta este o optiune buna pentru companiile sau familiile cu bani de cheltuit, dar familiile ar putea dori sa încerce Google Family Link sau Kiddie Parental Controls înainte de ceva asa de puternic ca acesta.

Cum sa verificati daca sunteti spionat si sa eliminati aplicatiile spion?

Desigur, unele dintre aceste aplicatii pot fi pe dispozitivul dvs. fara stirea dvs. si poate doriti sa aflati acest lucru. Din pacate, cu cât de bine se ascund acestea, multe dintre metodele obisnuite nu functioneaza prea bine. Cu toate acestea, exista câteva modalitati de a vedea daca cineva te poate spiona.

Aplicatia GlassWire va permite sa monitorizati datele de pe dispozitiv. Puteti vedea cu usurinta când o aplicatie spion trimite datele înapoi la gazda sa. Va recomandam mai întâi acest lucru, deoarece aplicatiile spion se pot ascunde de managerii de activitati si de aplicatiile antivirus, dar nu îsi pot ascunde propria utilizare a datelor.

Unele aplicatii antivirus pot detecta în continuare aplicatia daca gazda nu a ascuns-o suficient de bine.

Puteti gasi ghiduri de dezinstalare pentru majoritatea aplicatiilor mari de spionaj.

Ca solutie temporara, puteti pune telefonul în modul Avion. Aplicatiile spion se bazeaza pe capacitatea de a trimite date înapoi la gazda si nu poate face asta daca nu sunteti conectat la nicio retea de internet.

Daca toate celelalte nu reusesc, puteti reseta telefonul din fabrica. Aceasta ar trebui sa stearga fiecare aplicatie în afara de cele preinstalate de OEM.

0 Shares:
You May Also Like