Cu ce beneficii suplimentare vine chatul live de pe site

Cu ce beneficii suplimentare vine chatul live de pe site

In momentul in care vorbim despre servicii de customer care ne referim cu siguranta si la live chat. Iata mai multe motive pentru care acesta ar trebui sa se afle pe site-ul vostru:

Chatul live este eficient din punct de vedere al costurilor

Daca va intreb, ati luat decizii de afaceri fara sa va ganditi la costuri? Categoric, nu va fi raspunsul.

Chat-ul in direct iti imbunatateste imaginea marcii si eficientizeaza in mod eficient sprijinul si activitatile de vanzari. 63% dintre clienti au raportat ca au mai multe sanse sa revina pe un site care ofera chat in direct, deoarece este rentabil .

Fiecare afacere are o strategie bine structurata de gestionare a costurilor, care se concentreaza pe decizii financiare care cresc productivitatea afacerii si reduc costurile generale. Analizarea profunda a costurilor are ca rezultat administrarea perfecta a afacerii.

Diferitele tipuri de costuri de afaceri includ costurile de angajare a agentilor, infrastructura (spatiul de birou), instrumentele si tehnologia si, cel mai important, costurile de instruire periodice. Chatul live este cel mai bun instrument care gestioneaza fara probleme toate costurile.

Cu chat-ul live, puteti reduce timpul mediu de rezolutie al nevoilor agentilor dvs. pentru gestionarea mai multor conversatii de chat. Eficienta sesiunilor de chat determina numarul de contacte facute de clienti. De asemenea, imbunatateste potentialul agentului care economiseste costurile afacerii prin mai putin angajare.

Principalele caracteristici care fac din chat-ul live un canal rentabil sunt:

  • Multi-tasking – Reprezentantii de asistenta pentru chat-uri live pot face multitask si pot ajuta mai multi clienti simultan, ceea ce nu este posibil cu telefonul sau e-mailul. Chatul live imbunatateste eficienta operationala a afacerii tale.
  • Personalizare – Agentii de chat-uri pot utiliza continut, branding pentru widget-uri, felicitari pentru a intampina clientii intr-un mod mai prietenos.
  • Scalabilitate – Serviciile de asistenta pentru chat-uri live pot fi usor scalabile pentru a satisface cerintele in schimbare ale clientilor. De exemplu, manipularea sarcinii in timpul perioadelor aglomerate.
  • Se presupune ca deciziile de afaceri sunt eficiente din punct de vedere al costurilor. Iar chat-ul live va ajuta sa reduceti costurile de asistenta conectandu-va instantaneu cu clientii in timp real si sa oferiti asistenta eficienta.

Puteti automatiza activitatile repetitive ale afacerii cu ajutorul chatbots. Agentii dvs. pot gestiona pana la 7-8 chat-uri, in timp ce robotii ofera suport 24 × 7.

In comparatie cu alte canale, cum ar fi asistenta telefonica, chat-ul live nu are nevoie de nicio infrastructura fizica, deci reduce costurile de afaceri.

Canalul de asistenta pentru chat-uri live va ajuta agentii sa comunice instantaneu cu clientii. Probabil acesta este unul dintre motivele pentru care 92% dintre clienti se simt multumiti in timp ce utilizeaza chat-ul live pentru asistenta pentru clienti. Pentru a gestiona conversatiile de chat intr-o maniera interactiva, instrumente de implicare live, cum ar fi chatul video si co-navigarea sunt utilizate pentru o experienta de chat mai buna.

Cu solutie co-navigare si chat video, agentii dvs. de asistenta pot ghida clientii cu o experienta perfecta si sa faca intreaga conversatie interactiva, ceea ce este cu siguranta foarte important pentru succes.

 

0 Shares:
You May Also Like