Cum acționează un tratament cu Ultraformer III asupra pielii?

Cum acționează un tratament cu Ultraformer III asupra pielii?

Ultraformer III este un tratament inovator non-chirurgical și non-invaziv de strângere și  remodelare a pielii. Dispozitivul folosește o tehnologie avansată bazată pe ultrasunete, focalizate macroscopic și microscopic, care are ca scop stimularea procesul natural de regenerare a corpului pentru a întineri trei niveluri cheie ale structurii de bază a pielii.

Dispozitivul vizează numai anumite straturi specifice ale pielii fără să afecteze țesutul adiacent, făcând intervenția mai sigură și mai confortabilă, fără a compromite rezultatul. În mod cert, diferențele la nivelul pielii vor putea fi observate imediat, continuând să se îmbunătățească pe parcursul a câteva luni de la efectuarea tratamentului.

Cum funcționează Ultraformer III?

Știm deja că pielea este alcătuită din mai multe straturi, fiecare cu proprietăți unice și funcții cheie.

  • Epiderma este stratul superior vizibil al pielii care protejează corpul.
  • Dermul este al doilea strat mai gros, care conține glande sudoripare și sebacee, foliculi de păr, terminații nervoase și proteine ​​​​structurale importante precum colagenul și elastina.
  • Stratul inferior al pielii, care mai este numit hipoderm sau stratul subcutanat, leagă pielea de structurile musculare și osoase subiacente. Fiecare strat ajută în mod clar la menținerea pielii ferme și la păstrarea aspectului tânăr al acesteia.

Ultraformer III oferă un tratament bazat pe ultrasunete concentrate în mai multe straturi de piele, astfel încât aceasta să se restrângă, să se remodeleze și să se contureze. În timpul procedurii, exploziile reglate de energie ultrasonică pătrund la adâncimi precise pentru a stimula producția de colagen nou.

Dispozitivul încălzește țesutul țintă la temperatura specifică necesară pentru a induce „daune termice”, provocând astfel, micșorarea fibrelor de colagen existente și formarea de colagen nou în timp. Prin procesul de regenerare a colagenului, pacienții reușesc să obțină o piele mai fermă și plăcută la vedere și atingere, în timp ce ridurile adânci și cele superficiale sunt inversate în zona tratată.

Cum poate fi benefic Ultraformer III?

Ultraformer III este destinat pacienților care doresc să strângă și să contureze pilea din următoarele zone: linia maxilarului, obrazul, liniile nazale, sprâncenele căzute, bărbia dublă, liniile fine și ridurile sau linia gâtului.

De asemenea, tratamentul îmbunătățește tonusul și fermitatea pielii, iar întreaga procedură este sigură și nu are efecte secundare cunoscute pe termen lung.

La ce să vă așteptați în timpul tratamentului cu Ultraformer III?

Înainte de operație, esteticianul dumneavoastră vă va oferi un plan de tratament personalizat pentru rezultate optime. Ulterior, o cremă anestezică topică poate fi aplicată cu 45 de minute sau o oră înainte de începerea procedurii.

De asemenea, pot fi folosite analgezice orale pentru a reduce disconfortul pacientului. Când dispozitivul este aplicat pe piele, acesta emite impulsuri ultrasonice calde. Căldura necesară pentru rezultate optime poate provoca o stare de disconfort, însă acest lucru este perfect normal.

De cele mai multe ori, aceasta depinde de toleranța personală și de zona de tratament, însă vă garantăm că durerea este cât  se poate de suportabilă, aproape insesizabilă. Esteticianul dumneavoastră poate dezvolta un plan pentru a vă face procedura cât mai confortabilă. În general tratamentele durează aproximativ 45-60 de minute, iar rezultatele sunt vizibile la scurt timp după finalizarea lor.

0 Shares:
You May Also Like