De ce este important sa ai propria casa?

De ce este important sa ai propria casa?

Se poate spune ca cel mai important din visul fiecarei persoane este sa aiba propria casa. In timp ce multi considera ca este “dreptul” lor de a detine o casa, faptul este ca este inca un privilegiu si marea majoritate a oamenilor din lume nu au nici macar apa potabila sau electricitate.

Cu toate acestea, in tarile dezvoltate avem libertatea economica de a realiza acest lucru. De fapt, putem avea mai mult decat o casa – putem avea casa visurilor noastre. Gaseste casa ta aici: Lilium-residence.ro/ si vei vedea mai multe optiuni.

Primul si cel mai important lucru pentru a avea propria casa este pur si simplu sa ai un loc numit acasa… O casa este mai mult decat o cladire. Este un loc in care te simti in siguranta si un loc care este al tau. Reflecta-ti personalitatea si alatura-te unei familii impreuna. Este sentimentul de proprietate care intr-adevar stabileste in afara de orice simpla inchiriere.

Din punct de vedere financiar, este pur si simplu cel mai inteligent lucru de facut. Am auzit cu totii zicala ca banii din chirie sunt bani morti. Ei bine, acest lucru este adevarat si fiecare banut pe care il cheltuiti pentru plata chiriei este un ban pe care nu il veti mai vedea niciodata. Daca ai de gand sa-ti dai banii pe care i-ai fi cheltuit pe chirie, atunci ar trebui sa iei in calcul o plata a propriei tale case.

Casa ta este unul dintre cele mai valoroase active pe care va trebui sa le detii vreodata si cu cat incepi mai devreme, cu atat mai repede poti beneficia. Multi oameni se tem de ideea de a se angaja la un credit ipotecar, dar daca sunteti inteligent si obtii sfaturile necesare, este de fapt o investitie destul de sigura, cu risc minim.

Astazi, este mai usor ca niciodata sa detii propria casa. Cu mai multe programe de guvern-, chiar daca va aflati la cele mai mici niveluri de venit iti poti permite in continuare sa platesti un credit ipotecar. Aceste programe sunt administrate de mai multe agentii si ajutorul este disponibil atat la nivel federal, cat si la nivel de stat. Exista o multime de informatii disponibile pe internet si chiar si banca locala va putea sa indice in directia corecta.

A avea un loc pe cont propriu si a-ti construi securitatea financiara pentru familia ta sunt doua motive foarte puternice pentru ca ei sa motiveze actiunea. Detinerea unei case trebuie sa fie un vis. Faceti-o o realitate si ajungeti la scara proprietatii cat mai curand posibil.

Principalele beneficii ale detinerii unei locuinte

Nu va lasati pacaliti… Detinerea unei case este o investitie mare!

Aici va prezentam principalele motive financiare si emotionale pentru a avea o casa proprie.

  1. – A avea locuinte este o investitie cu efect de levier disponibila.

Atunci cand investim in imobiliare putem conta pe doua tipuri de profitabilitate, cel pe care il putem obtine din inchirierea aceleiasi proprietati si profitabilitatea pe care o obtinem atunci cand vindem din nou proprietatea.

Venitul economic obtinut din inchirierea unei proprietati este usor de calculat si foarte tangibil, pentru aceasta trebuie sa aflati cat costa o inchiriere pentru zona in care se afla proprietatea dvs. Pentru aceasta puteti vedea anunturi pe Internet de inchirieri in zona dumneavoastra si pune un pret pe ea, desi acest lucru depinde, de asemenea, daca este mobilat si daca este in stare buna.

  1. – Veti avea control asupra investitiei.

Atunci cand investiti in bursa de valori, de exemplu, este necesar sa angajati un broker pentru a efectua operatiunile pentru dvs. In cazul in care esti proprietarul unei case, ai control total asupra bunului tau, adica asupra casei tale. Acesta este un lucru puternic, deoarece inseamna ca poate influenta atat valoarea proprietatii (valoare adaugata), cat si fluxul de numerar (de exemplu, cresterea chiriei obtinute din chirie).

Pe scurt, investitia in imobiliare va permite sa aveti control, spre deosebire de alte produse de investitii, unde nu este posibil.

  1. – Detinerea unei locuinte este, in general, o forma de economii fortate in functie de modul in care o achizitionati (cu imprumut, ipoteca etc.)
  2. – Are beneficii fiscale

Detinerea propriei case are alte beneficii suplimentare, cum ar fi deducerea impozitului pe locuinta, chiria imputata, profiturile din vanzarea casei si multe altele.

  1. – Detinerea unei case este o modalitate buna de a crea patrimoniu.

Averea pe care o creati atunci cand achizitionati proprietati poate fi transmisa sau mostenita familiei dvs. Potrivit unui sondaj realizat in 2010, s-a raportat ca valoarea neta a unui proprietar este de 36 de ori mai mare decat cea a unui chirias.

 7 .Propria casa iti ofera liniste

O casa doar a ta iti va oferi ce chiria nu iti poate oferi si anume un loc doar al tau si al familiei tale.

0 Shares:
You May Also Like