Cum să scapi de problemele stresului la birou?

Cum să scapi de problemele stresului la birou?

„Munca de birou este obositoare”- aceasta nu este neapărat o problemă a lumii a întâia, ci o realitate. Pe lângă stresul obişnuit pe care îl poate aduce orice meserie, postura incorectă cauzată de lunga perioadă petrecută la birou poate aduce probleme serioase pentru sănătatea dumneavoastră.

Vă propun să aruncăm o privire la ceea ce înseamnă aceste probleme, dar şi cum ar putea să fie rezolvate.

Problema este, în principiu, legată de scaunele de birou. Astfel,  ca o menţiune de început, soluţia la care urmează să fac referire este scaunul de gaming, alternativa pentru scaunul de birou obişnuit.

Avantajele scaunului de gaming pentru utilizatorii de computere

În ultimii ani au existat dovezi crescânde ale riscurilor pentru sănătate cauzate de prea multă ședere. Acestea includ obezitatea, diabetul, depresia și bolile cardiovasculare.

Problema este că societatea modernă cere zilnic perioade lungi de ședere. Această problemă se mărește atunci când oamenii își petrec timpul stând  pe scaune de birou ieftine, nereglabile. Aceste scaune forțează corpul mai mult în timp ce stă așezat. Pe măsură ce mușchii obosesc, postura se degradează și apar probleme de sănătate.

Scaunele de gaming contracarează aceste probleme susținând o postură și o mișcare bune. Deci, la ce beneficii tangibile se pot aștepta utilizatorii de a sta cu o postură și o mișcare bune? Această secțiune descrie avantajele cheie.

Reabilitarea blândă a posturii

Așezarea încovoiată peste birou îți modifică linia  naturală a coloanei vertebrale. Aceasta crește tensiunea în mușchii din jurul coloanei vertebrale. De asemenea, rotunjește umerii și strânge pieptul, slăbind mușchii din spatele superior.

Ca rezultat, așezarea dreaptă devine dificilă. Partea superioară a spatelui slab trebuie să lucreze mai mult împotriva mușchilor strânși ai pieptului și umărului. Apoi, corpul trebuie să se răsucească și să se întoarcă pentru a găsi ușurare.

Trecerea la un scaun de gaming va încuraja mușchii strânși să se extindă. La început poate fi inconfortabil. De exemplu, atunci când începătorii încep cursuri de yoga, adesea suferă de rigiditate și durere. Soluția este de a antrena ușor corpul în timp pentru a se adapta.

În mod similar, atunci când cei cu postură slabă trec pe un scaun de gaminguri, este nevoie de timp pentru a se adapta. O postură bună întinde coloana vertebrală pentru a te face să stai înalt. Aceasta emană un aer de încredere puternică.

Prin urmare…

Așezarea în timpul muncii este obișnuită, dar o postură bună vă poate ajuta să lucrați mai sănătos și să scăpați de șansele unor boli legate de durerile de spate. Cu toate acestea, dacă doriți să cumpărați un scaun nou, ar trebui să aveți în vedere toate lucrurile.

Luați cea mai bună decizie de a lucra mai eficient și mai confortabil, deoarece așezat cu o postură greșită, pe termen lung poate fi la fel de dăunător, ceea ce vă poate duce la o boală mult mai gravă. Deci, ar trebui să aveți nevoie de un tetier pe scaunul de birou? – Raspunsul este da. Luați în considerare utilizarea unui scaun de birou cu suport pentru cap, sau cu un scaun pentru gaming cu  suport de picioare cu multe beneficii pentru productivitate și sănătate.

0 Shares:
You May Also Like