Smart Home Salus – Sistem de încălzire inteligent

Universal Gateway Salus conectează dispozitivele Smart Home Salus folosind un router cu cloud. Toate dispozitivele inteligente de acasă pot fi apoi controlate cu aplicația Smart Home Salus utilizând un smartphone, computer sau tabletă. Gateway funcționează offline ca coordonator, toate regulile sunt păstrate.

Acum poți porni încălzirea în timp ce te deplasezi și o poți controla convenabil prin smartphone și tableta. Acesta este termostatul Smart Home Salus, care include o aplicație gratuită pentru IOS / Android.

Aplicația poate fi utilizată pentru a controla atât termostatul, cât și alte dispozitive compatibile Smart Control. Termostatul este integrat în rețeaua WiFi de 2,4 GHz și poate fi controlat și prin control vocal Alexa – Amazon.

Design și funcții utile

Pe baza multor ani de experiență în domeniul controlului individual al casei, a fost creat termostatul digital multifuncțional pentru centrul cu funcții suplimentare inteligente. La dezvoltarea termostatului de cameră, s-a pus un mare accent pe design și funcții utile, iar dezvoltarea software internă oferă flexibilitatea corespunzătoare.

Termostatele inteligente pentru casă, birou, hotel sunt utilizate pentru a seta temperatura și umiditatea, precum și pentru a regla temperatura în fiecare camera individual. Funcțiile de operare pot fi definite și utilizate flexibil în funcție de cerințele de spațiu.

Afișajul color TFT clar permite operarea intuitivă și crearea unui program zilnic. Datorită multor alte funcții și diverși parametri nu vei reuși să fii nemulțumit. Ecranul color TFT de 3,5 “mare și clar, este tactil capacitiv.

Un accent deosebit a fost pus pe funcționarea intuitivă prin intermediul controlului tactil chiar din etapa de proiectare. Afișajul arată data, ora, simbolurile de stare, valoarea reală a temperaturii, valoarea reală a umidității aerului și temperatura de referință cu un timp specificat.

Program săptămânal

Prezentarea generală oferă o reprezentare grafică a programului săptămânal. Intervalele de timp marcate reflectă modul de confort. Modul confort înseamnă o valoare de referință peste 20 de grade C.

Zona nemarcată trebuie înțeleasă ca mod ECO, iar specificația punctului de referință în această zonă este sub 20 de grade C. Ziua săptămânii marcată pe ecranul termostatului, reflectă ziua curentă, pe baza datei stabilite. Parametrii valorii de referință pot fi modificați apăsând pe „Modificare”.

Programul absenței

Programul de absență oferă posibilitatea de a planifica o absență mai lungă (de exemplu atunci când pleci în vacanță) și de a stabili o specificație explicită a valorii țintă pentru această perioadă. Setările programului săptămânal sunt păstrate, dar nu sunt utilizate în perioada de absență.

După ce perioada setată a trecut, termostatul revine la funcționarea normală. Când intri în programul de absență, parametrii sunt sugerați în funcție de data stabilită în prezent și pot fi modificați după cum este necesar.

Data și ora

Ora, data și trecerea automată între ora de vară / iarnă pot fi setate de asemenea, de pe ecranul termostatului. Pentru a modifica un parametru, este suficient să îl selectezi și să-l setezi utilizând tastele săgeată.

Trecerea la ora de vară / iarnă în Uniunea Europeană, se face automat, aceste dispozitive fiind create din fabrică cu schimbarea orei, dar pot fi comutate înapoi la „AUTO”, dacă este necesar.

0 Shares:
You May Also Like