Cumpărarea asigurărilor individuale de sănătate – 3 sfaturi esențiale de la un specialist în asigurări de sănătate

Cumpărarea asigurărilor individuale de sănătate - 3 sfaturi esențiale de la un specialist în asigurări de sănătate

Când cumperi asigurări de sănătate individuale, probabil vei fi copleșit de prețurile și opțiunile planurilor de sănătate online.

Asigurarea de sănătate este acum unul dintre elementele mai scumpe din bugetele multor oameni, dar poate fi și una dintre cele mai bune decizii pe care le iei dacă ai cunoștințe de specialitate când selectezi planul de sănătate potrivit pentru tine și familia ta.

  1. Nu primi sfaturi de asigurari de sanatate de la cineva care este complet necalificat pentru a le oferi.

Mulți oameni sensibili iau sfaturi despre ce asigurare de sănătate de la persoanele care sunt total necalificate.

De exemplu, “Cumnatul meu mi-a spus să aleg acest plan de sănătate, obișnuia să lucreze la spital” sau “Am citit un articol care spune că acesta este cel mai bun plan disponibil”. Și așa mai departe.

Toată lumea are o părere despre ce plan de sănătate ar trebui să alegi. Doar pentru că sunt rude sau sunt implicați într-un domeniu de îngrijire a sănătății care nu au legătură cu asigurările, nu înseamnă că știu răspunsurile la nevoile și întrebările tale.

Discută cu un specialist în asigurări înainte să apară probleme!

  1. Determină-ți nevoile reale.

Cele trei lucruri pe care trebuie să le ții cont atunci când îți determini nevoile sunt: ​​bugetul, tiparele vizitelor la medic și la spital și consumul de medicamente eliberate pe bază de rețetă.

Pune-ți aceste întrebări: Cât de des îți vizitezi medicul? Mergi doar la controale sau mergi frecvent? De câte ori ai fost în spital în ultimii 2 ani? Iei rețete regulate? Nu este posibil să ai o acoperire maximă în toate aceste zone într-un mod accesibil, acoperirea maximă pentru medic și spital, plus rețetele lasă o gaură în buget.

Cu toate acestea, majoritatea planurilor de asigurări de sănătate oferă mai multe versiuni ale aceluiași plan. De exemplu, spui că ai „planul de sănătate A” care oferă o acoperire maximă pentru medic, o acoperire maximă pentru spital și o acoperire maximă pentru medicamentele eliberate pe bază de rețetă.

Vestea bună este că „Planul de sănătate A” are cel mai probabil și opțiuni personalizabile, ceea ce înseamnă că, după analiza nevoilor tale, descoperi că vizitezi rar un spital, ai putea schimba acoperirea spitalului la moderat sau chiar minim.

  1. Rezistă dorinței de a te asigura prea mult!

După ce ți-ai analizat nevoile, rezistă dorinței de a te asigura prea mult! Una dintre cele mai frecvente greșeli de asigurări de sănătate sunt supraasigurarile.

Oamenii cred că, dacă au o acoperire maximă pentru medici, spitale și rețete, au asigurări „bune”.

Adevărul este că majoritatea persoanelor care vor fi aprobate pentru asigurări individuale de sănătate nu vor avea nevoie de toată această acoperire. În primul rând, reforma asistenței medicale permite acoperirea serviciilor de îngrijire preventivă la 100%.

Ultimul lucru pe care vrei să-l faci este să plătești o mică avere pentru asigurarea de sănătate „bună” doar pentru a descoperi că nu va acoperi ceva pentru care ai nevoie!

0 Shares:
You May Also Like