De ce nu mai poti face SEO complet manual si de ce ai nevoie de unelte cumparate in grup?

De ce nu mai poti face SEO complet manual si de ce ai nevoie de unelte cumparate in grup

SEO s-a modificat dramatic si conform trendului se pare ca se va mai modifica si in viitor. In trecut era foarte simplu sa faci SEO pentru ca numarul de site-uri era mic si pentru simplul fapt ca nu erau atat de multe elemente tehnice la care algoritmii motoarelor de cautare sa fie atenti.

Vom discuta in acest articol despre Google, acesta fiind cel mai utilizat motor de cautare. Iata mai multe motive pentru care un pachet de tipul seo group buy este cea mai buna solutie pentru tine.

Mai multe elemente tehnice pe care sa te poti baza

Acesta este unul dintre principalele motive pentru care nu te poti baza exclusiv pe SEO manual in momentul in care motorul de cautare cere cifre. Google iti impune sa te bazezi pe numarul de cautari pe care un cuvant cheie il are, pe numarul de linkuri, pe calitatea linkurilor masurata conform unor algoritmi specifici si lista poate continua.

Aceste informatii nu pot fi obtinute prin metode manuale pentru ca nu ai acces la ele. Numarul de cautari al unui cuvant cheie este un rezultat ce tine de statistica, nu ai de unde sa stii altfel cate persoane cauta un anumit cuvant.

Nu mai poti aplica tehnicile black hat

Acesta este un alt motiv esential pentru care acum este imporant sa folosesti tooluri SEO, deoarece este greu sa mai aplici tehnicile invechite, in care introduceai 1000 de cuvinte cheie in acelasi articol. Acum trebuie sa tii cont de structurare, de numarul de titluri, de liste si de paragrafe, astfel incat sa oferi cititorilor tai continut lizibil. Google pune in prezent acces pe calitate, atat in ceea ce priveste linkurile cat si in ceea ce priveste continutul, ceea ce inseamna ca trebuie sa tii cont de acest aspect in momentul in care te decizi sa initiezi o campanie SEO.

Cu ajutorul toolurilor specializate vei putea sa iti analizezi continutul nu doar in ceea ce priveste calitatea informativa a materialului ci si tinand cont de toate datele tehnice aferente astfel incat sa obtii rezultatele dorite in cel mai scurt timp.

Pentru ca de fapt continutul este baza in acest moment, este important sa gasesti solutia optima pentru el astfel incat rezultatele finale sa fie cele pe care atat tu cat si clientul tau le asteptati.

In plus, atunci cand initiezi campanii de Google este foarte important sa nu uiti de concurenti deoarece acestia exista si ei sigur nu uita de tine. Cu ajutorul instrumentelor specializate poti afla de unde isi iau linkurile, cate linkuri au si ce anume ii face diferiti de tine. Daca exista concurenti care au mai mult succes in mediul online este foarte important sa iti dai seama ce fac diferit si cum poti modifica ce faci tu pentru a avea rezultate mai bune decat ale lor.

Toate acestea sunt posibile doar atunci cand folosesti utilitare SEO care sa te ajute in campaniile pe care le sustii.

0 Shares:
You May Also Like