Trofee. Colectia noastra de trofee pentru premiile tale sportive

Trofee. Colectia noastra de trofee pentru premiile tale sportive

Daca cauti sa cumperi trofee online pentru premiile tale sportive, ai ajuns in locul potrivit. Echipa noastra iti va satisface nevoile cu o gama larga de trofee personalizate la preturi cu adevarat imbatabile.

In meniu puteti naviga cu usurinta in selectia noastra de trofee, alegand in mod specific categoriile: trofee low cost si trofee sportive personalizate. De asemenea, puteti alege in functie de material: trofee din rasina si trofee din plastic plus multe altele.

Trofee si placi personalizate

Cumparati trofee si plachete online pentru premii sportive corporative si personale. Contactati departamentul nostru de grafica pentru a personaliza cupe, fanioane si medalii pentru a fi utilizate in toate tipurile de competitii sportive si turnee.

Trimiteti textul pentru a fi tiparit pe placile comemorative si comemorative online. Vizitati catalogul nostru si descoperiti ofertele noastre.

Cupe personalizate

Cupele si trofeele noastre sunt concepute respectand nevoile clientului si imaginea care trebuie reprezentata; orice idee, fisier digital sau design, poate lua forma unor premii sportive unice si memorabile, de la desene simple pana la opere de arta complexe reale pentru ocazii mai exclusive. Oricare ar fi cazul, vor fi obiecte care trebuie expuse cu mandrie acasa sau in birou.

Varietate de materiale pentru cupe si trofee

Fierul, alama, plasticul sunt cateva dintre materialele folosite pentru a produce cupe si trofee. Puteti alege intre diferite tipuri de placare, cum ar fi aurul sau argintul, sau materialele colorate; producem multe modele cu componente diferite.

Cupe si trofee personalizate pentru a spori imaginea companiilor, organismelor publice, cluburilor sportive, realizate din diverse materiale, perfecte pentru orice ocazie:

 • cupe si farfurii din argint si emailate
 • cupe si medalii
 • cupe sport din argint curat
 • cupe de alama cu diverse procese
 • placi de plexiglas cu medalion inventat si emailat si placa de aluminiu ecranata cu matase
 • placi de aluminiu oxidate si vopsite
 • cupa trofeu din lemn metalic
 • cupa trofeu din lemn de rasina
 • pahar de ceramica din plastic din ceramica
 • golden basket trophy cup

Design exclusivist

Fiecare ceasca este conceputa pentru a fi unica. Puteti alege intre diferite componente, de la baza, care poate fi de un nivel, sau mai multe niveluri sau cu o forma speciala, pana la urmatoarele elemente, verticale sau orizontale.

Personalul nostru este intotdeauna pregatit pentru proiectarea si producerea de cupe personalizate in scopuri comemorative sau de sarbatoare:

 • trofee elegante si cupe pe o baza de marmura
 • imprimeuri personalizate si inovatoare
 • cupe clasice sau moderne
 • trofee 3D cu mai multe elemente

Productie piese unice

Experienta acumulata de-a lungul anilor, combinata cu pasiunea mestesugareasca din trecut, ne permite sa satisfacem orice tip de cerere, chiar si cele care includ putine piese sau singure; in timp ce garantam aceeasi si absoluta precizie in procesare si timp de livrare chiar si pentru solicitari mai masive.

Datorita celor mai moderne masini si tehnologii de ultima generatie, garantam premii „podium” pentru evenimente de tot felul. Daca sunteti in cautarea unor cupe personalizate, placi de premiere sau trofee sportive pentru a recompensa sau onora participantii la eveniment, contactati-ne.

De ce sa oferi trofee personalizate cadou?

Toata lumea vrea sa cumpere un cadou perfect. Fie ca doriti sa-i oferiti sotului dvs. un cadou de ziua de nastere sau un cadou de aniversare, cadourile personalizate pentru barbati vor face un truc magic pentru a vedea acel zambet minunat inflorind pe fata lui.

Daca este vorba de cadouri corporative in timpul sezonului festiv, atunci pixurile personalizate sau caietul personalizat vor imbunatati conexiunile personale intre angajati si clienti. Cadourile corporative sunt o modalitate excelenta de a-ti arata recunostinta.

Trofeele personalizate la randul lor il fac pe cel care primeste cadoul sa se simta cel mai important din lume. In fond, nu toti au trofee si de cele mai multe ori trofeele sunt oferite pentru realizari importante.

Cadourile personalizate sunt cadouri atent selectionate, adaugand o nota personala. Cand cineva trimite un cadou, acesta creeaza un mediu pozitiv si imbunatateste relatia. Cadourile manifesta adevarate emotii si transmit aprecierea destinatarilor.

In zilele noastre, cand vine vorba de selectia cadourilor, oamenii sunt constienti de calitatea, personalizarea si caracterul distinctiv al cadourilor personalizate. Fiecare cadou nu este doar materialist, ci este impachetat cu emotii profunde.

Cadourile atent gandite sunt intotdeauna incitante. De exemplu, portofelele personalizate din piele cu elemente de securitate de la cele mai cunoscute marci iconice sau stilourile personalizate de la marci internationale au valoare pe termen lung, deoarece pot fi utilizate in fiecare zi.

Exista o multitudine de idei de cadouri. Arata-ti dragostea si grija familiei si prietenilor tai oferind cadouri personalizate. Fie ca este vorba de aniversare, ziua de nastere, ziua de indragostiti sau ocazie festiva, aceste cadouri vor face orice ocazie memorabila.

Cadourile personalizate vor lasa cu siguranta amintiri placute si de lunga durata. Sunt alegerea perfecta pentru toate ocaziile si sigur ca vor atrage atentia receptorului la prima vedere.

 

0 Shares:
You May Also Like