5 motive să alegi noi aventuri drept cadoul perfect

Căutați un cadou de care să fiți sigur că nu va ajunge într-un loc abandonat de lume?

V-ați gândit vreodată la cadouri activități?

Iată câteva motive pentru care ar trebui să luați în considerare oferirea unui cadou experiență în loc de unul fizic.

1. Cadourile experiență nu se uită

Nimic nu este mai frustrant decât să intri în camera  copilului de exemplu și să descoperi jucăriile care au fost odată cadouri, aruncate pe podea și tratate ca și cum nu ar exista.

A trăi mai mult cu mai puțin înseamnă a te bucura de viață cu mai puține bagaje fizice. Singurul spațiu pe care îl ocupă un cadou experiență este o amintire în mintea ta … dacă nu aduci acasă un suvenir desigur.

2. Cadourile experiență îți oferă ceva la care să te gândești mereu

Chiar dacă experiența a avut loc, noi continuăm să ne gândim la zeci de metode cum am fi putut face lucrurile diferit, ceea ce ne determina să ne dorim din nou să luăm parte la o aventură din acel tip.

3. Amintirile sunt de neprețuit

Nu puteți pune o valoare pe o experiență. Aceasta depășește orice valoare bănească care poate fi închipuită.

4. Cel care primește cadoul  mereu își va aminti de experiența la care a luat parte și de cel care i-a oferit-o

Cu siguranță ne vom aminti mult mai ușor cine ne-a dăruit acel cadou care a reprezentat cea mai interesantă experiență de care am avut parte până acum, în schimb este posibil să nu ne mai amintim cine ne-a oferit acea pereche de pantaloni care oricum nu ne-a plăcut niciodată.

5. Totul ține de prezentare.

Puteți să oferiți chiar și un cadou fizic dacă doriți.

De exemplu, dacă plănuiți o călătorie surpriză la Disney, ați putea împacheta o jucărie mică, haine tematice pentru a fi purtate în călătorie sau poate ceva care ar putea fi folosit în drum spre destinație, cum ar fi un film special etc. .

Dacă achiziționați bilete drept cadou, puteți fi în continuare creativ în modul în care vă prezentați cadoul, fie că este într-o cutie mare ambalată sau prezentat ca o vânătoare de epocă. Sau puteți să împachetați mai multe cutii puse una în alta care să conțină nu cadoul, ci un mesaj cu instrucțiuni pentru destinatar cu modul în care își va găsi darul.

Nu uitați pentru alegerea cadoului potrivit este nevoie de timp, dedicare , iubire și pasiune , dar cel mai important lucru este să reușim să transmitem prin această acțiune de a dărui cât de mult înseamnă cei dragi pentru noi.

0 Shares:
You May Also Like