Cadouri distractive pentru proprietarii de piscine

Proprietarii de piscine adoră să petreacă timpul în piscină cu familia și prietenii. Iată câteva idei de cadouri rezistente la apă de care orice proprietar de piscină se va bucura! De la decor personalizat și flotoare distractive, până la acesorii practice, iată 8 cadouri cu tematică de piscină pe care le puteți oferi cuiva în acest an.

1. Plutitoare pentru piscină

Ce modalitate mai bună de a te relaxa în piscină decât să pluteşti pe un șezlong sau tub? Există o mare varietate de flotoare de piscină din care să alegeți, inclusiv lounge-ul tradițional de piscină și tuburi gonflabile distractive, cum ar fi un dinozaur sau un avocado! De asemenea, puteți opta pentru un șezlong de ultimă generație sau un șezlong plutitor luxos pentru un confort maxim.

2. Decor personalizat pentru piscină

Proprietarii de piscine se mândresc cu investiţia lor, așa că dăruiţi-le ceva sentimental, creat special pentru curtea lor. Adăugați un pic de farmec cu o placă personalizată pentru piscină. De asemenea, puteți găsi prosoape de piscină personalizate pe care le pot folosi în orice perioadă a anului!

3. Jocuri și jucării pentru piscină

Alegeţi jocuri clasice precum volei acvatic pentru un plus de distracție. O zi la piscină nu este desăvârşită fără stropire, așa că nu uitați de pistoalele cu apă. Vreţi ceva pentru copii? Încercați un joc de aruncare a inelului sau un coș de baschet gonflabil.

4. Ochelari de protecție pentru piscină

Ajutați-vă prietenii să îşi protejeze ochii împotriva clorului cu o nouă pereche de ochelari de înot! Dacă proprietarul își folosește în mod regulat piscina pentru a se antrena, există ochelari de înot inteligenți, care includ antrenamente ghidate și indicatori de înot în timp real, astfel încât să își poată urmări performanța printr-un abonament cadou unic.

5. Echipament pentru exerciții acvatice

Proprietarii piscinei iubesc fitnessul sau aerobicul în apă? Nu puteți greși cu o pereche de gantere acvatice sau chiar cu o placă de fitness pentru un antrenament convenabil în piscină. Dacă le place să alerge, dăruiţi-le unui aqua jogger, care le va permite să plutească în poziție verticală în timp ce aleargă pe loc. Adăugați câteva greutăți pentru glezne, pentru o rezistență suplimentară.

6. Umbrelă de terasă

După o după-amiază lungă de bălăceală în piscină, o pauză la umbră este o necesitate. O umbrelă de terasă este un plus elegant și practic, care va oferi un adăpost instantaneu de razele soarelui.

7. Accesorii pentru petreceri la piscină

Avem cu toții o cunoştinţă care organizează petreceri uimitoare la piscină. Oferiţi-i accesorii pentru petrecere, de la tăvi plutitoare pentru gustări și băuturi, până la răcitoare de băuturi și chiar lumini LED plutitoare care îşi schimbă culoarea pentru a menține petrecerea toată noaptea!

8. Curățător automat de piscine

Nu există cadou mai bun decât timpul! Menținerea unei piscine curate necesită mult timp și energie pentru colectarea manuală a resturilor și curățarea podelelor, pereților și liniei de plutire a piscinei. Dacă vă simțiți generos, un aparat de curățat automat pentru piscine este cadoul perfect pentru a-i ajuta pe prietenii dvs. să scape de bătaia de cap de a curăța piscina.

Pe piscinepremium.ro veţi găsi o serie de accesorii pentru piscine destinate atât siguranţei, aspectului, cât şi distracţiei la piscină.

0 Shares:
You May Also Like